שיא עינב קטרוני 51 פתח תקווה

צפו: הרב קטרוני 51 פ”ת נהרס. חברת “שיא עינב” מציעה דירה בפחות מ-2 מיליון ש”ח

ההתחדשות העירונית בשכונת מחנה יהודה הותיקה מקבלת תנופה, עם הריסתו של מבנה המגורים הישן והלא-בטיחותי משנות ה-70, שהכיל 9 דירות בשלוש קומות, ובמקומו יקום בעוד פחות משלוש שנים בניין מגורים מודרני וחדיש עם 27 דירות של חברת הנדל”ן, לה כבר יש רזומה עשיר של פרויקטים דומים בעיר. “התמהיל יהיה מגוון”, מבטיחים בחברה, “נציע גם פנטהאוז במעל ל-4 מיליון ש”ח”.

בטקס חגיגי, ציינה בשבוע שעבר חברת “שיא עינב”, את הריסתו של הבניין ברחוב הרב קטרוני 51. כבר בימים הקרובים, תחל הבנייה במקום, שבסופה, במהלך 2027, צפויים להתאכלס דיירים חדשים ב-9 הקומות, בדירות חדשות ומאובזרות, כולן עם מרפסת שמש ומפרט יוקרתי. תמהיל הדירות הוא של 3, 3.5, 4 ו-5 חדרים + פנטהאוזים. “שיא עינב” מציעה בפריסייל את דירות ה-3 חדרים במחיר חריג של החל מ- 1.995 מיליון ש”ח בלבד.

צפו בהריסת הרב קטרוני 51 (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok #התחדשותעירוניתפתחתקווה #פתחתקווה #שיאעינב ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

אכלוס: תוך פחות מ-3 שנים

“הפרויקט מתקדם עד עכשיו בקצב גבוה”, מציין עו”ד אייל בן עזרי, הזרוע השיווקית והמשפטית של חברת הנדל”ן המשפחתית. “ביצענו את ההריסה, תוך פחות מחודש מאז החתימה של הדיירים על הסכם הליווי. הטיימינג היה חשוב מאוד כי הפרויקט נמצא צמוד לגן ילדים וההריסה יכלה להתבצע ביום ספציפי בו הילדים עברו לגן אחר. קיבלנו שיתוף פעולה מלא מרשם המקרקעין פתח תקווה, מכלול -הגוף המלווה, איילון חברה לביטוח ומהבנקים לאומי ומזרחי, שטיפלו במשכנתאות של הדיירים”.

לפי בן עזרי, בעוד כפחות משלוש שנים, הרב קטרוני 51 צפוי להתאכלס, כשכבר עכשיו יש התעניינות בפרויקט, במיוחד מקרב תושבי שכונת מחנה יהודה וסביבתה. “הפרויקט הזה מיוחד, בעיקר בגלל שהוא נמצא באיזור שקט”, הוא אומר. “:הבניין נמצא במקום פתוח, בו לא מתוכננת בנייה בשנים הקרובות. באזור יש גינות ציבוריות רבות, שמתוחזקות היטב וכן מוקדי מסחר שכונתיים”.

הריסת הרב קטרוני 51 פתח תקווה
הריסת הרב קטרוני 51 פתח תקווה

משפחתית 30 שנה

בן עזרי מוסיף כי במרחק הליכה גם יש שלושה בתי ספר יסודיים: הס, אמיר וגורדון. “מרכז העיר נמצא במרחק נסיעה קצרה, ובו אפשר לעשות את כל הקניות והסידורים”, הוא מוסיף. ל”שיא עינב”, שקמה ב-1993, יש היסטוריה ארוכה בפרויקטים של התחדשות עירונית, כשבשנים האחרונות היא מתמקדת בפתח תקווה, בה יש לה כרגע שני פרויקטים בבנייה (השני הוא בחפץ חיים 25) ועוד חמישה פרויקטים שכבר מאוכלסים, זאת בנוסף ל-27 בניינים נוספים, שנמצאים בשלבי תכנון מתקדם, כאשר החברה יוזמת ומבצעת את כל הפרויקטים בעצמה.

את החברה המשפחתית הקים האב אושר בן עזרי לפני יותר מ-30 שנה, כשלצידו עובדים שלושת בניו: אייל, אסף, שאחראי על קידום הפרויקטים ואמון על קשרי הדיירים ודור, שעוסק בביצוע. משרדי החברה נמצאים בגלובל טאוורס (בניין ALIGN) על דרך רבין פתח תקווה ובכפר הרא”ה. “מבחינת רוכשי הדירות, חברה משפחתית – היא יתרון”, אומר אייל. “הם יכולים להיות רגועים, שהצוות יציב וילווה אותם לפני הרכישה, ברכישה עצמה וגם הרבה שנים אחר כך”.

שיא עינב - דוגלים במשפחתיות
שיא עינב - דוגלים במשפחתיות

איך אתה רואה את ההתחדשות העירונית בפתח תקווה?

“יש בפתח תקווה פוטנציאל רב של התחדשות עירונית והמון הגירה חיובית, לא רק לשכונות החדשות”, הוא משיב. “באופן כללי, העירייה דוחפת לחדש את העיר, אך בשנים האחרונות, קשה יותר לקדם פרויקטים בצורה מהירה ויש יותר בירוקרטיה. זה מגיע מתוך רציונאל לדאוג שיהיה תשתיות שיתמכו בהתחדשות העירונית ובתוספת הדיירים. בסוף, אנחנו יודעים להתמודד עם זה, תוך שיח משותף והגעה להבנות מול כל הגורמים השונים”.

צפו בתמונות מההריסה של קטרוני 51 פתח תקווה

הרב קטרוני 51 פתח תקווה על המפה

הדמיות באדיבות אלכס מילה. מדיה באדיבות "שיא עינב"

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

נעם סלע ושכונת צמרת

חזון “הסכם הגג של פ”ת” ושכונת “צמרת”: “נבנה 27 אלף יחידות דיור תוך מספר שנים”

נעם סלע, מנהל “הסכם הגג של פתח תקווה”, התארח בפודקאסט של “מרכז הנדל”ן” ושפך אור על מה שתהיה לקראת אמצע העשור הבא, אחת מהשכונות הגדולות בישראל, עם למעלה מ-50 אלף תושבים, שתי תחנות מטרו ואלפי דונמים של שטחים ירוקים – על חורבות מחנה סירקין הישן. “אנחנו רוצים שאנשים ייכנסו וייצאו מהשכונה בהסעת המונים.כל השכונה מחוברת למערכת פנאומטית – משאיות זבל לא ייכנסו לשם”

המשך קריאה »
קרקעות חקלאיות בפתח תקווה

גם לכם הציעו לקנות קרקע בפארק הירקון פ”ת ב-3200 ש”ח למ”ר? העירייה מזהירה

לאחרונה מתרבים הפרסומים לגבי התקדמות “תוכנית מתאר ארצית בפתח תקווה”, הכוללת תכנון מגורים בצפון העיר, סמוך לצומת העיפרון והאצטדיון. לפי אחד מהפרסומים, במסגרת התכנית, שנועדה לקדם מגורים באיזור תחנות המטרו, תוקם בעתיד שכונת “אם המושבות החדשה” (כן, זה השם..). קרקעות כבר מוצעות למכירה ב-320 אלף ש”ח בלבד. העירייה: “היזהרו לא לשים את כספכם על קרן הצבי”.

המשך קריאה »
גד מכנס 30-34 פתת תקווה

צפו: אירוע הריסה גד מכנס 30-34 פתח תקווה של “קנדיין התחדשות עירונית” (וידאו)

הרבה התרגשות הייתה אתמול (1.12.25) ברחוב הקטן בשכונת המרכז השקט, כשעשרות רבות של דיירים, שכנים, עוברי אורח והאנשים שהניעו את הפרויקט, צפו בדחפורים הענקיים מתחילים להרוס שלושה מבנים ישנים משנות ה-60′, שבמקומם, בעוד כ-3 שנים, צפויים לקום שלושה בנייני מגורים מודרניים בני 10 קומות כ”א וסה”כ 123 דירות עם דיירים. הדירות משווקות החל מ-1.85 מיליון ש”ח לדירת 2 חדרים

המשך קריאה »
שטח איזור תכנית קרית אריה

בית המשפט: עיריית פתח תקווה לא יכולה להטיל מס השבחה על תכנית קרית אריה

השופט אבי גורמן מבית המשפט המחוזי בלוד, דחה שלשום (26.11) את הערר של העירייה, בטענה שהתכנית לא מקצה זכויות ודאיות למגרשים ספציפיים ולכן לא ייצרה “אירוע מס”, זאת למרות חוות דעתה של היועצת המשפטית לממשלה כי ההחלטה סותרת את החוק. “מדובר בתכנית מסוג חדש ומיוחד, שמייצרת אי וודאות ולכן לא ניתן להטיל עליה דמי השבחה, לפחות עד שיהיה ידוע פוטנציאל הרווח שלה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading