שוב טרור פלילי פתח תקווה: פיצוץ רכב ברחוב ז’בוטינסקי – גבר בן 30 נהרג הבוקר

אם לא מספיקה המציאות הבטחונית המתוחה, העיר שלנו ממשיכה לסבול ממכת הטרור הפלילי, כשהבוקר (יום שני, 18.11) התרחש אחד האירועים הפליליים החמורים ביותר מתחילת השנה, כשרכב ובו שני אנשים התפוצץ רחוב הכי ראשי בעיר. כתוצאה מכך אחד מהיושבים בו נהרג, בעוד השני, בשנות ה-20 לחייו, פונה לבית החולים בילינסון הסמוך במצב בינוני. שעות לפני כן, התבצע ירי בהמשך הציר – ברמת גן.

שוטרי תחנת פתח תקווה פתחו הבוקר (ב’) בחקירה, עם קבלת דיווח בדבר רכב פרטי העולה באש ברחוב ז’בוטינסקי בעיר, כאשר מבדיקה ראשונית עולה חשד לפיצוץ שנסיבותיו נבדקות. מדוברות בלינסון נמסר כי “לחדר הטראומה בבית החולים בילינסון מקבוצת כללית הגיע פצוע בשנות ה-30 לחייו מאירוע הפיצוץ בפתח תקווה, מצבו מוגדר יציב, בינוני ולא נשקפת סכנה לחייו”.

גשם ופיצוץ: ציר ז'בוטינסקי הבוקר לאחר האירוע הפלילי. (צילום באדיבות זק"א)

“הגענו למקום וראינו את הרכב עולה באש”, סיפר הפרמדיק אומר מנור. “אזרחים סיפרו לנו שראו את הרכב מתפוצץ, גבר כבן 30 היה לכוד בתוך הרכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה וסובל מפציעה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום. לצד הרכב הבוער שכב גבר בן 28 שסבל מחבלות בגפיים תחתונות. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד”א לבית החולים כשמצבו יציב.”

בעקבות האירוע, נוצרו פקקים רבים ברחוב העמוס ממילא והמשטרה עורכת בו שינויים כעת בהסדרי התנועה לצורך חקירה. ומבקשת מציבור הנוסעים לנוע בצירים חלופיים. נסגר לתנועה קטע הכביש הנ”ל בין הצמתים קפלן והיצירה לכיוון מערב. נבדק אם יש קשר בין הפיצוץ בפתח תקווה, לאירוע ירי בהמשך אותו הציר ברמת גן. בוא נפצעו שניים בדרגות פציעות שונות. המשטרה הגדירה את האירוע’ פלילי’ ופתחה בחקירה.

פתח תקווה פיצוץ
צילומים באדגיבות זק"א ומד"א

עוד ב-מהנעשה בעיר

הפנינג יום המשפחה למען בעלי חיים יתקיים ביום שישי בקהילון פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה בשיתוף עמותת S.O.S חיות, עיריית פתח תקווה וקהילון נווה גן מזמינים את הציבור להפנינג אימוץ חגיגי לכל המשפחה.
קהילון נווה גן, הינו מרכז מסחרי – קהילתי, שנבנה בשנת 2024 עבור תושבי שכונת נווה גן. בקומת הקרקע ניתן למצוא 7 חנויות מגוונות בעלי רשתות מוכרות בייקרי, סלולר, ירקנייה, מיני מרקט, צעצועים ומתוקים, פיצוחייה ופיצרייה.
בקומה העליונה ניתן למצוא חוגים המופעלים ע”י חברת מקפ”ת ובית כנסת.

המשך קריאה »
נפצים בפתח תקווה

העירייה: נגלה אפס סובלנות לשימוש בנפצים בפורים בפתח תקווה. “העבריינים ייקנסו”

ראש העיר רמי גרינברג פרסם השבוע בפייסבוק סרטון מלשכתו, שנועד להרתיע בני נוער להשתמש בנפצים, מה שהפך לסוג של מסורת פורים, שיחל עוד שלושה שבועות. “לא רק שזה מסוכן, מרעיש ופוגע בסביבה – אנחנו אחרי שנתיים של מלחמה עם הלומי קרב, ואתם לא יודעים כמה רע זה עושה להם”. מהעירייה נמסר כי היא תתגבר את הפיקוח והאכיפה כלפי המשתמשים והמפיצים.

המשך קריאה »
צוות אברא עם ראש העיר רמי גרינברג

עיריית פתח תקווה השקיעה 5 מיליון שקל בפרויקט ענק לשדרוג קשרי הלקוחות

העירייה מסרה כי השלימה את השלב הראשון בפרויקט ה-IT, הגדול ביותר שביצעה ב-15 השנים האחרונות. הפרויקט, שמבוצע על ידי חברת אברא, מחליף מערכת מיושנת משנת 2011 בתשתית הענן המתקדמת של מיקרוסופט (Dynamics 365). המערכת החדשה מאחדת מאות תהליכי שירות מול תושבים ובעלי עסקים תחת בסיס נתונים אחד, במטרה להתייעל כלכלית ותפעולית.

המשך קריאה »

“זן נדיר” בפתח תקווה: נחנך הפארק החדש על שם קורין אלאל בנווה דקלים

שכונת נווה דקלים התחדשה היום בריאה ירוקה בה מונצחת הזמרת המפורסמת, שנפטרה לפני חודשיים. הפארק, הממוקם בפינת הרחובות הרב פינטו וחפוטא, עושה כבוד לאחת היוצרות הגדולות במוזיקה הישראלית. למקום הגיעו עשרות תושבים וגם בת זוגתה של קורין, רותי אלאל וראש העיר רמי גרינברג, שאמר: “זה חלק מהנצחה של תרבות וערכים בכל פינה בעיר”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading