בתמונה: פנחס (פיני) כהן, ד"ר איתן וירטהיים, הדר צופיוף הכהן, עו"ד מיכל מור קופל ורו"ח ניר זיכלינסקי. צילום: יעל צור

בית החולים בילינסון פתח תקווה אירח את איגוד הדירקטורים ומועדון המשקיעים SRI

עמותת הידידים של המרכז הרפואי רבין בהובלת יושב הראש פנחס (פיני) כהן, המנכ”לית אורלי מסקין, מנהל המרכז הרפואי רבין ד”ר איתן וירטהיים ורו”ח ניר זיכלינסקי, מייסד איגוד הדירקטורים לישראל וחבר ועד בעמותת הידידים – אירחו למפגש בצל מלחמת “חרבות ברזל” את חברי איגוד הדירקטורים בניהולה של הדר צופיוף הכהן ואת חברי איגוד המשקיעים, בניהולה של עו”ד מיכל מור קופל.

במסגרת המפגש, (פיני) כהן שיתף בפעילות עמותת הידיים בחירום ובשגרה וד”ר וירטהיים, שמנהל את בתי החולים בילינסון והשרון, הציג את אסטרטגיית הובלת החדשנות ואת פעילות בית החולים בילינסון במהלך “חרבות ברזל”. נושאים נוספים שעלו במפגש: פעילות מחלקת השיקום החדשה בבילינסון, הצלת מאור עיניהם של הלוחמים שנפצעו במלחמה, הקדשת תכנית מצוינות רפואת המוח לזכרו של ארנון זמורה ז”ל והשארת ההון האנושי בישראל וחדשנות ברפואת הסרטן.

בתמונה:
פנחס (פיני) כהן, ד”ר איתן וירטהיים, הדר צופיוף הכהן, עו”ד מיכל מור קופל ורו”ח ניר זיכלינסקי.
צילום: יעל צור

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

רמי גרינברג עיריית פתח תקווה

צפו: רמי גרינברג מכין את עיריית פתח תקווה לתרחיש ביטחוני חריג (וידאו)

המייל ששלח אתמול ראש העיר לעובדי העירייה, קצת הלחיץ את התושבים – אבל בעיריית פתח תקווה הרגיעו – זהו מייל שגרתי. שגרתי, או לא, גרינברג שחרר היום סרטון, בו רואים אותו מתדרך את העובדים להיערך להכל, על רקע הסבירות לתקיפה אמריקאית באיראן – שתגרור תגובה כלפינו. כזכור, רק לפני חצי שנה נפל בעיר טיל איראני על בניין בנווה גן – שהרגע ארבעה תושבים.

המשך קריאה »

פינת הנצחה הוקמה לזכרה של דזי יצחקי ז”ל, שנהרגה מפגיעת טיל איראני בפתח תקווה

עשרות תושבים הגיעו אתמול (15.1.26) לנוה גן לטקסט מרגש בשכונת נווה גן, לזכרה של תושבת השכונה הותיקה, סבתא ואם לארבעה, שנהרגה באופן טרגי ב־16 ביוני 2025 מפגיעת טיל איראני במהלך מבצע “עם כלביא”. הפינה הוקמה בגבעה שמול ביתה, ו”נועדה לשמש סמל לקהילתיות, עוצמה וזיכרון נעים”, כפי שאמר בטקס ראש העיר, רמי גרינברג. “מבקשים להציחל את דמותה הטובה, האצילה והחמה”.

המשך קריאה »
רמי גרינברג על רקע פתח תקווה

רמי גרינברג נערך לעימות מול איראן: “אנו בקשר ישיר עם גורמי הביטחון”

ראש עיריית פתח תקווה הפתיע אמש (10.1.26), עם פוסט של “עדכון בטחוני”, שהעלה לפייסבוק והפיץ בקבוצות וואטסאפ. לא מעט תושבים לא הבינו את פשר הפוסט, היות ולא הייתה שום ידיעה בתקשורת על מתיחות בטחונית. “הנחיתי את מנהלי האגפים והצוותים העירוניים להיות בכוננות מלאה ולהיערך לכל תרחיש, על מנת לתת מענה מיידי ככל שיידרש”, מסר ראש העיר.

המשך קריאה »
רמי גרינברג

“חיבוק אחרון” בהשתתפות 26 אבות שכולים, מוצגת עד 31.1 בבית יד לבנים פ”ת

ברחבת בית “יד לבנים” בפתח תקווה (רחוב ארלוזורוב 30) החלו להציג את התערוכה, שמטלטלת את כל מי שמבקר בה ומזכיר שוב מה עברנו מאז פרוץ ה-7 באוקטובר ומלחמת “חרבות ברזל”. לערב הפתיחה אמש (7.1.26) הגיע ראש העיר רמי גרינברג, שהתחבק עם המשפחות השכולות והזמין להגיע לתערוכה כדי “לצאת למסע עמוק של זיכרון, כאב, אובדן, געגוע ואהבה שאין לה גבול”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading