תתכוננו לאצטדיון מלא: מכבי פתח-תקוה נגד מכבי חיפה ללא מגבלת קהל בשבת

אחרי חודשיים של אזעקות, ובעקבות הפסקת האש בצפון, הוסרו ההגבלות של פיקוד העורף, מה שכנראה מבטיח לנו “סולד-אאוט” ויציעים מפוצצים לקראת המשחק המסקרן של הפתח תקוואים מול הירוקים מחיפה מחרתיים בשעה 15:00. הרעב לכדורגל אחרי הפגרה, השעה האטרקטיבית, יחד עם מזג האוויר הנפלא (כ-20 מעלות) צפויים להביא לאצטדיון “שלמה ביטוח” כ-11,000 צופים.


שלוש השבתות של פגרת הנבחרת והשזרוע הסתיימו, יחד עם ירי החיזבאללה מלבנון – מה שמפנה את הראש ואת הלב בפתח תקווה לכדורגל בשבת שאנחנו כל כך אוהבים. לפני שבוע דיווחנו לכם על הרעיון של מכבי פתח-תקוה להעתיק את המשחק לאצטדיון טדי בירושלים בעקבות הגבלת ה-4000 צופים במרכז. אבל לאחר הסרת ההגבלות, היו”ר אבי לוזון יכול לבנות על הכנסה של כחצי מיליון ש”ח – גם בפתח תקווה.

אוהדי מכבי פתח תקווה עדיין סבלנים לדן רומן

עדיפות לבעלי "הסטוריית רכישה"

מיד לאחר אישור הסרת ההגבלות הערב, מכירת הכרטיסים למשחק צברה תאוצה. “אבשלומים יקרים🤍💙, זה הזמן שלנו להעמיד קיר כחול ולדחוף את הקבוצה קדימה במשחק החשוב הזה בבית שלנו ולהראות שהוא מבצר כחול”, מסרו במכבי, שהוסיפו כי לפני המשחק ייערך טקס לקפטן העבר תומר לוי. “זה הזמן להחזיר לו כבוד על התרומה שלו כל השנים ועד הזכייה בגביע”, נמסר.

כרגע נפתחה מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי פתחתקוה ליציעים הקבועים שלהם (1-2 במערבי). חוץ מכמה מאות מנויים, המכירה תתאפשר רק דרך האינטרנט לבעלי “הסטוריית רכישה” של כרטיסים למשחקי הקבוצה, זאת כדי למנוע “מסתננים” של אוהדי מכבי חיפה ליציעים הכחולים. אם וכאשר יימכרו כל הכרטיסים, תיפתח האופציה לרכישה גם לכאלה שהם בלי הסטוריה – ליציעי 4-5.

6200 כרטיסים הוקצו בינתיים לאוהדי מכבי חיפה

לאוהדי מכבי חיפה הוקצו נכון לעתה 6200 כרטיסים למלא את היציע המזרחי – וייתכן כי בהמשך הם יקבלו הקצאה נוספת, אם אוהדי פתח תקווה לא ירכשו כרטיסים ליציעי 4-5. מכיוון שמדובר במשחק אטרקטיבי בשעה אטרקטיבית, ייתכן כי היציעים יתמלאו גם באוהדי כדורגל “נייטראליים” מפתח תקווה, שירצו לצפות “לייב” במשחק המסקרן.

‎במחצית המשחק הקהל הכחול יהנה מהופעה של להקת ה-Israeli Cheer Union, הארגון הרשמי של הצ’ירלידינג בישראל עם המשתתפות של הנבחרת ישראל וחוגים ברחבי הארץ. לאוהדים שומרי השבת, תתאפשר כניסה למנויים ורוכשי כרטיסים עם הצגת המנוי או הכרטיס מודפס בכניסה. מועדון מכבי פתח-תקוה ממליץ להגיע מוקדם עקב העומס הצפויי בדרכים לאצטדיון.

עוד ב-ספורט

אחרי שנתיים וחצי: מכבי והפועל פתח תקווה ייפגשו לדרבי בליגת העל ב-1.12.26 וב-27.2.27

לא הרבה זוכרים את זה, אבל הפעם האחרונה שנפגשו שתי קבוצות הכדורגל של העיר, זה הסתיים ב-4:1 לזכות מכבי, במשחק חסר חשיבות של הפלייאוף התחתון, אחרי שהירידה של הפועל כבר נקבעה והראש של מכבי היה במשחקי הגביע, בהם זכתה. מאז, התהפכו היוצרות והפועל היא כיום הקבוצה הבכירה, אחרי שעלתה לליגת העל, העפילה לפלייאוף העליון ומכבי ירדה ליגה – ועלתה שוב.

המשך קריאה »
גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]