וויט פול פתח תקווה

וויט פול פתח תקווה פתחו את הסניף בעמי ב.ס.ר עם 300 אלף כדורים לבנים (וידאו)

אחרי ארבעה חודשים של תכנון והקמה, סופסוף אפשר להיכנס למשחקייה שאין כמוהה בעיר, שהרבה ילדים (וגם הורים) פתח תקוואים חיכו לה: מגלשות ענק, בריכות כדורים שאפשר לצלול בהן (להיזהר לא לטבוע), טרמפולינות ועוד. בריכות הכדורים של המותג כבר מהוות מוקד משיכה לילדים ולמשפחותיהם בכפר סבא, בת ים, חריש, בית שמש, נוף הגליל וחיפה – שהפכו את זה למקום האולטימטיבי ליום הולדת. המחירים? בפנים.

האם הכדורים הלבנים יכבשו גם את פתח תקווה? באוגוסט 2024, דיווחנו לכם (ראשונים) על כך שמתחם המשחקים וויט פול פתח תקווה צפוי להיפתח. אתמול זה קרה במתחם המסחרי והעסקי הגדול בעיר – עמי ב.ס.ר סיטי, במה שיכול להיות "גיים-צ'יינג'ר" בשוק אטרקציות המשחקיות המקומי לקטנטנים, שכולל כרגע בעיקר את IJUMP בסגולה, סיטי באולינג בעמי ב.ס.ר סיטי, באולינג סנטר ברחוב בזל. לזה כמובן יש להוסיף את פינות המשחקים והג'ימבוריות, שיש במתחמי קניות – אבל משהו כמו "וויט פול" – עדיין לא הכרנו בפתח תקווה.

צפו: הלקוחות הראשונים של וויט פול פתח תקווה (מתוך יוטיוב פתח תקווה NEWS)

1000 מ"ר - צמוד לתחנת "שחם" הרכבת הקלה

אז אם מחפשים אטרקצייה לילדים לקראת חנוכה הקרב – אז הכניסה של "וויט פול", הגיעה בטיימינג מושלם. המקום החדש נמצא בז'בוטינסקי 63, צמוד לתחנת "שחם" של הרכבת הקלה. הכניסה למתחם היא מהרחוב (ולא מתוך המתחם). מי שחונה בחניון התת קרקעי של בס.ר סיטי, יכול לעלות מהמעלית של בניין C, או מכל בניין אחר – ואז צריך ללכת לחלק הצפוני של המתחם ולהיכנס אליו מז'בוטינסקי (צמוד לדקטלון).

לוויט פול כבר יש סניפים שישה סניפים בפריסה ארצית – בכפר סבא, בת ים, חריש חיפה (באצטדיון סמי עופר), בית שמש ובנוף הגליל, שגם הוא נפתח לאחרונה. לאור הצלחתם, החליטה הרשת לפתוח סניף שביעי גם בפתח תקווה. השטח הזה התפנה לאחרונה, בעקבות ההצטמצמות של דקטלון ועם הרבה עבודה קשה, הצליחו אנשי וויט פול להרים את המתחם בן 1000 המ"ר.

ים של כדורים - וויט פול פתח תקווה
ים של כדורים - וויט פול פתח תקווה

השקעה: כ-3 מיליון ש"ח

כדי להיכנס למתחם הבריכות, שמוצפות בכ-300 אלף כדורים לבנים, מומלץ לילדים להתגלש במגלשת הענק – שכבר מכניסה אתכם ל"מוד" האתגרי של המתחם. וויט פול גם כולל מגוון אטרקציות ומתקנים חדישים נוספים, כמו: אומגה, באנג’י, קירות טיפוס, טרמפולינות, טרזן, מגלשה ענקית וסלים ומשחקי וידאו וירטואליים של Just Dance. לדברי אנשי וויט פול, המתחם מציע חוויה מהנה ומשחררת לכל הילדים מגיל שנה ועד לילדים מתבגרים בני 15.

"הגענו לפתח תקווה בעיקר בגלל שמצאנו פה מיקום מצוין", אמר לפתח תקווה NEWS, ליאור רואש, שהשקיע בסניף וויט פול פתח תקווה כ-3 מיליון ש"ח, יחד עם שותפיו, תומר לוריא ואיתי רוזנבליט. "קודם כל מתחם עמי ב.ס.ר סיטי, שמושך אליו אנשים מהמסחר ומהמשרדים הרבים שיש פה. ומעבר לכך – הלוקיישן. הרכבת הקלה, שנמצאת מטר מאיתנו ועוברת פה כל 6 דקות. אנחנו בטוחים שיבואו לפה גם אנשים מערים אחרות – תל אביב, גבעתיים, רמת גן, בני ברק ועוד".

ליאור רואש - בעלים

"הרעיון ליצור חוויה יוצאת דופן"

המתחמים של וויט פול עוצבו מעוצבים בסגנון Street (רחוב) ומעוטרים בציורי גרפיטי. "הרעיון מאחורי העיצוב של וויט פול פתח תקווה היה ליצור חוויה יוצאת דופן שמדמה עולם קסום ומלא דמיון, בו ילדים והורים יכולים לשכוח מהשגרה ולהיסחף להרפתקה מיוחדת", ציינה עינב דינוביץ, האדריכלית ומעצבת הפנים שתכננה את המקום המיוחד והמאתגר בפתח תקווה – בנוסף לסניפים בת ים, חיפה וחריש.

עובד וויט פול פתח תקווה, אושרי טל, מסר כי המתחם עדיין זקוק לעובדים. "לאור הביקוש הרב והרצון לתת שירות הכי טוב, אנחנו בתהליכי גיוס כדי להרחיב את כוח האדם במקום", אמר. "אנחנו מחפשים חבר'ה בגילאי הנוער בני 15 פלוס, שרוצים לעבוד, שיש להם מוטיבציה, שיש להם ראש פתוח ואוהבים לעבוד, למגוון תפקידים כמו: מדריכים, עובדי קופה, אחמ"שים ועוד".

אושרי טל עובד וויט פול תח תקווה
אושרי טל עובד וויט פול תח תקווה

כניסה לשעתיים לילד מעל גיל 3 - 59 ש"ח

הכניסה לוויט פול פתח תקווה היא ללא הגבלת זמן (חוץ מחגים וחופשות – מוגבל לשעתיים): לילד מעל גיל 3 – 59 ש"ח, לילד מתחת לגיל 3 – 39 ש"ח, כל שעה נוספת כרוכה בעלות של 15 ש"ח. חשוב להדגיש כי חובה להיכנס למתחם עם גרביים. הורה מלווה אחד – ללא עלות. הורה מלווה נוסף – 20 ש"ח. יש אפשרות כניסות של 10 כניסות במחירים מוזלים. 

במתחם קיימת קפיטריה מעוצבת וממוזגת עם כל סוגי השתייה (חמה וקרה), פיצות וממתקים ייחודיים לילדים. שעות הפתיחה של וויט פול פתח תקווה הן ימי ראשון וחמישי משעות 15:00 עד 20:00, שישי 10:00 עד 18:00 בשעון הקיץ ו- 10:00 עד 16:00 בשעון חורף. בימי שבת וויט פול פתח תקווה סגור – כמו כל עמי ב.ס.ר סיטי. גם במוצאי שבת – סגור. בחופשות (כמו חנוכה הקרב) שעות הפתיחה הן מ-10:00 בבוקר עד 21:00. חניה ברכב (למרות שעדיף תמיד ברכבת הקלה) – בחניון התת קרקעי מתוצרת הארץ, או מרחוב שחם. 

עוד ב-אוכל ובילויים

מתחם עמי ב.ס.ר סיטי

כ-4000 איש הגיעו לחגוג היום (16.3) את חג פורים בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה (GIF)

מתחם הקניות, הבילויים והעסקים הגדול ביותר בפתח תקווה, ניצל את היום האחרון של חופשת פורים, לאירוע מוצלח עם מזג אוויר חמים, שקיבל מיזוג לא רע מהרוחות הנעימות, שנשבו בין בנייני המשרדים הגבוהים. לאירוע הגיעו אלפי מבלים של משפחות וילדים להפנינג פורימי עם לוליינים, מתנפחים, דוכני יצירה, תחפושות, דוכנים – וכמובן הרבה אוכל מהעסקים שמסביב.

המשך קריאה »

פותחים את האביב: עיריית פתח תקווה מדווחת על שורה של אירועים לאורך נחל הירקון

לקראת האביב הממשמש ובא, הוציאה היום עירייה הודעה על כך שהיא תקיים למעלה מ-90 פעילויות מגוונות לכל המשפחה בין ה-26 ל-29 למרץ לאורך נחל הירקון, במסגרת מיזם "בשביל הירקון". האירועים יתקיימו לאורך כל תוואי הנחל, מראש העין ועד שפך הירקון בתל אביב, במטרה לעודד אנשים לטייל, לעסוק בפעילויות ספורט ולבלות במזג האוויר הנעים שצפוי. גרינברג: "חגיגה של טבע וקהילה".

המשך קריאה »
עדלאידע פורים 2025

כ-15 אלף תושבים הגיעו לעדלאידע פורים 2025 פתח תקווה. העסקים הרוויחו (וידאו)

החל מ-9:00 בבוקר ועד 14:00, נחילי אדם הציפו את הכביש ברחוב חיים עוזר, שנחסם לתנועה – חלקם עם תחפושות מקוריות, שעוד לא ראינו – כיאה לטייטל של האירוע: "עדלאידע מהחלומות". לאורך הרחוב במרכז העיר הופיעו לוליינים והולכי קביים, לצד מדות פעילות ויצירה, פינות איפור, ג'ימבורי, הופעות רחוב ועוד. מהמופע נעדר יובל המבולבל (עקב מות אמו), אבל מיטל ונעלי הפלא ומשפחת טרסוב – פיצו.

המשך קריאה »
מורן טרסוב פתח תקווה

משפחת טרסוב תחליף את יובל המבולבל בעדלאידע פורים 2025 פתח תקווה (וידאו)

קהל שיא צפוי להגיע למסיבת החג המסורתית שמארגנת העירייה על פי ההערכה למעלה מ-25,000 תושבים יגיעו לאירוע בשישי, זאת למרות האכזבה, שכוכב הילדים לא יופיע – עקב אבל על אמו, שנפטרה השבוע. מי שיחליף אותו, זו המשפחה כוכבת היוטיוב, שיש לה בערוץ למעלה מ-300 מיליון צפיות. האם מורן לפתח תקווה NEWS: "הולכים לעשות אתכם כיף, שירים ואתגרים. מחכים לכם".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading