הגרלה בקניון הגדול פתח תקווה

הקניון הגדול פ"ת: רכשו ב-500 ש"ח – והשתתפו בהגרלה ל"גיפט קארד" עד 1000 ש"ח

הקניון הפתח תקוואי, מבית קניוני עופר של קבוצת מליסרון, שהוא גם המקום הכי מסחרי בעיר, מציע למבקריו הגרלה ייחודית, בה כל מי שמבצע קנייה יומית של לפחות 500 ש"ח, יכול לזכות בכרטיסי מתנות של הקניון בסכומים של 100, 250, 500 ו-1000. ההגרלה תימשך במשך ארבעה ימים, החל מיום שני ה- 20.01.25 עד יום חמישי ה- 23.01.25. "המטרה: להוסיף ערך לשוכרים שלנו, וללקוחות הנאמנים של קניוני עופר".

עופר הקניון הגדול פתח תקווה, יוצא לראשונה בהגרלה קצרת מועד של ארבעה ימים, במסגרתה כל מי שרוכש ב-500 ש"ח ביום, זכאי להשתתף בהגרלה, שיכולה להקנות לו גיפט קארד עד 1000 ש"ח. המהלך ילווה בקמפיין רחב, בכיכובה של עדי אשכנזי, בהשקעה של כמיליון ש"ח והוא יכלול סרטונים בטלוויזיה, דיגיטל, פרסום ברדיו, עמדות הסברה ממותגות עם דיילות, פרסום רחב באפליקציית MY OFER וקמפיין משפיענים.

הקניון הגדול פתח תקווה בשבת האחרונה

ההשתפות בהגרלה פשוטה: מציגים בעמדת ההגרלה בקניון חשבוניות רכישה יומית בסך 500 ₪ ומעלה בקניון, ביחד עם קוד השתתפות מאפליקציית MY OFER ומקבלים גלויה להשתתפות בהגרלה. לדברי טלי בראל, מנהלת השיווק של קניוני עופר, ההגרלה היא חלק ממהלך רחב של השקת ה- Ofer Gift של קניוני עופר, הגיפט-קארד היחיד שיכובד בכל 2,400 החנויות הקיימות בקניוני עופר.

"בהגרלה ישתתפו קוני הקניון מכל המותגים הבינלאומיים והישראלים, חנויות בוטיק, דוכנים קבועים, חנויות פופ-אפ , בתי קולנוע, מסעדות, בתי קפה, סופרים, פארמים ואפילו החניון", מוסיפה בראל. "השימוש בגיפט הוא באמצעות הארנק הדיגטלי וניתן להשתמש בו גם בכל המבצעים וההנחות התקפים בזמן אמת בחנות. לרגל ההשקה החלטנו לצאת בהגרלת ענק, במטרה להוסיף ערך לשוכרים שלנו, וללקוחות הנאמנים של קניוני עופר".

מי שרוצה להשתתף בהגרלה, ניתן להגיע לעמדת הדיילת בקומה עליונה ליד חנות דלתא, קומה P6 במעלית

עוד ב-חנויות

השטיח האדום פתח תקווה

"השטיח האדום" פתחו סניף בסגולה פ"ת עם בשורה: שטיחים בהתאמה אישית (וידאו)

רשת השטיחים, מהגדולות בישראל, השיקה לפני מספר שבועות את הסניף במתחם סגולה 2000 ברחוב פינטו מסעוד אשר 22. הסניף החדש מתפרש על פני 250 מ"ר ומציע מגוון רחב במיוחד של אלפי שטיחים בסגנונות שונים מבחינת חומרים ועיצוב: שטיחי חבל טבעיים, שטיחים אקולוגיים מחומרים ממוחזרים, דגמים בלעדיים – וגם שטיחים מודפסים לפי דרישה. המחירים: בין 200 ש"ח ל-35,000 ש"ח לשטיח.

המשך קריאה »
קרפור עמישב פתח תקווה

צפו: "קרפור" (CarreFour) פתחה סופר כשרויות מהודרות בעמישב פתח תקווה (וידאו)

עשרות רבות של תושבים הגיעו היום (11.2) להשקה של רשת הסופרים הבינלאומית, שפתחה את הסניף ה-4 שלה בעיר, במקום מה שהיה פעם "שוק מהדרין". זהו הסניף ה-8 בישראל של הרשת השייך לחטיבת ה"כשרות המהודרת" – והוא הגדול שביניהם (כ-1600 מ"ר). "הציבור החרדי מאוד חשוב לנו והקפדנו שהמוצרים יהיו פה ברמת הכשרות הגבוהה ביותר", אמר לנו המנכ"ל לובושיץ'. המחירים (הזולים) – בפנים.

המשך קריאה »
סקארה פורים הקניון הגדול פתח תקווה

סקארה (SACARA) פותחת בעופר הקניון הגדול פ"ת חנות קונספט לקראת פורים 2025

חנות הפופ אפ, בנמצאת בקומה P2 בקניון, תעוצב באווירה פורימית, יצירתית, בקונספט של עולמות הפנטזייה, החלומות והדימיון, שנוצרו בהובלתה של אמילי נוי – הנחשבת, לדברי אנשי רשת מוצרי האיפור הענקית – לאחת ממעצבות התפאורה המובילות בעולם. לדברי איתי זמיר, מנכ"ל רשת SACARA: "אנו נציע השנה לצרכן הישראלי גם מגוון אדיר של אפשרויות לפורים וגם את המחירים הטובים ביותר".

המשך קריאה »
עמי ב.ס.ר סיטי 2024-2025

במתחם עמי ב.ס.ר. סיטי פתח תקווה מסכמים את 2024: חנויות חדשות ועלייה בפדיונות

מתחם העסקים והמסחר הכי גדול בעיר, מקבוצת "עמי גרופ", התאושש בשנה החולפת מהמכה המוראלית והעסקית שניחתה על כולנו בשבעה באוקטובר 2023. הסיבה העיקרית להתאוששות היא קודם כל החזרה לשגרת השופינג והבילויים שלפני המלחמה, יחד עם האכלוס המתקדם בבנייני המשרדים של המתחם, עם תפוסה של יותר מ-70%. "אנחנו בדרך הנכונה לשנה עוד יותר טובה בשנת 2025", מסרו.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading