מיסטר גרין MR GREEN פתח תקווה

דרושים עובדים למסעדת הסלטים "מיסטר גרין" פתח תקווה בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

רשת הסלטים והכריכים על טהרת האוכל הירוק והבריאותי, פתחה לפני כשבועיים בפתח תקווה את הסניף הרביעי שלה, על ציר ז'בוטינסקי, צמוד לתחנת "שחם" של הרכבת הקלה, במתחם העסקים והמסחר הגדול בעיר – אחרי שני סניפים בירושלים ואחד בתל אביב (עזריאלי). הרשת מחפשת עובדים מפתח תקווה והסביבה, שיחזקו את כוח האדם במסעדה – ומבטיחה שכר גבוה למתאימים.

"אנחנו מחפשים עובדים אחראים, חרוצים, מקצועיים מגיל 17 – למגוון רחב של תפקידים אצלנו", אמר לנו יניב חסון, מבעלי הסניף הפתח תקוואי. "מבטיחים תנאים טובים ושכר גבוה למתאימים". המסעדה היא כשרה למהדרין. במיסטר גרין צופים עומסים, בטח בפתיחה, כשכל הרעבים של פתח תקווה יגיעו לסניף לטעום את הסחורה ולכן הם צריכים לחזק ולהגדיל את כוח האדם בעובדים נוספים במגוון רחב של תפקידים.

מחפשים עבודה במיסטר גרין פתח תקווה? 
השאירו פרטים

עוד ב-בשיתוף-עם

אביב מאור עם ספרה "טליה מגלה את השמחה"

אביב מאור, הסופרת הכי צעירה בפ"ת, הוציאה ספר ילדים: "טליה מגלה את השמחה" (וידאו)

שבוע הספר, הוא לא רק השבוע בו מכירות הספרים בישראל מרקיעות שחקים, הוא גם הזדמנות למצוא כוכבי ספרות חדשים, במיוחד בתחום של ספרי הילדים, שבעולם האינסטוש, הפייסבוק וה-צ'אט GPT – תמיד כדאי שיהיו על המדף בחדר של הילד. אביב הפתח תקוואית בת ה-21, הוציאה את ספר הבכורה שלה, בגיל שבו רוב הצעירים עוד לא החליטו מה ללמוד. "בספר יש הרבה השראה מהחיים האישיים שלי", היא מספרת.

המשך קריאה »
LOVE לאב בגדי חתן

בשורה לחתנים: Michael Kors Men מגיע ל-LOVE (לאב) בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

מותג בגדי החתונה לגברים הבינלאומי, הידוע בקו האלגנטי והעכשיווי שלו, מגיע למתחם של סקאל במתחם העסקים והמסחר הכי גדול בפתח תקווה – בדיוק בעונת החתונות הלוהטת. אם תגיעו לז'בוטינסקי 61, תמצאו שם קולקציית הקיץ של המותג מציגה חליפות למראה העכשווי לגבר. בנוסף למגוון חליפות, גם חולצות מכופתרות ומכנסיים. חליפת פשתן: 1499 ש"ח. חליפת Performance ב-1599 ש"ח.

המשך קריאה »
אירוע הריסה צה"ל 17-19 פתח תקווה שיא עינב

צפו: הריסת צה"ל 17-19 פתח תקווה של חברת הנדל"ן "שיא עינב" (וידאו)

24 דירות בשני מבנים, שנבנו לפני למעלה מ-40 שנים נהרסו, ובמקומם צפויים לקום צמד תאומים מודרני בני 10 קומות כל אחד, עם מפרט טכני, שהוא מעל לסטנדרט, הכולל 72 דירות, ביניהן: דירות גן, דירות גן 2 עד 4 חדרים ודירות בנות 3 עד 6 חדרים ודופלקס 5 חדרים. "אני אישית, מאוד מתרגש", אמר אייל בן עזרי, סמנכ"ל החברה. "עברנו שנתיים וחצי של תכנון מאסיבי. אני לגמרי רואה בזה פרויקט דגל שלנו".

המשך קריאה »
"שלישי שמח" שופ TIME (שופ טיים) פתח תקווה

"שלישי שמח" בשופ TIME פ"ת צובר תאוצה: צפו במבלים שפוקדים את המתחם (וידאו)

המתחם הקולינארי מקבל לאחרונה תנופה חדשה, בעקבות הופעות מוסיקת רחוב ("קאברים"), שמושכים עניין בקרב חובבי מוסיקה רבים, הפוקדים את המקום. מי שיוצא נשכר, אלו גם העסקים, שמציעים הטבות ומבצעים במיוחד לערבי שלישי. אחרי מחוות לביטלס ואריק איינשטיין, בקרוב מחווה לסיימון וגרפונקל, למוזיקה דרום אמריקאית, לרוק, הפופ והים-תיכוני הישראלי, לשלמה ארצי ומופע מחווה ל"אסקימו לימון". צפו בביקור:

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading