עשרות מתושבי נווה גן הגיעו לחגוג יום הולדת לאריאל ב-Magic בספורטן

קבוצת “לביאות נווה גן”, המונה כ-800 נשים מהשכונה, אירגנו מסיבה לאריאל, שחגגה את יום הולדתה ה-24. היוזמה נולדה לאחר שנודע להן כי רק 4 מחברותיה הוזמנו לאירוע. הקבוצה, בראשות הלנה דבוש ויפית לוי, החליטו להרים את הכפפה, בשיתוף מורן בגים, מנהלת המועדון והזמינו את כל תושבי השכונה לשמח את אריאל. משמח ומרגש שיש אנשים טובים בעולם שחושבים על הזולת ושמחים לעזור.🙏🏼.

עוד ב-אוכל ובילויים

עומר לוי בעופר הקניון הגדול

טירוף ה”צ’יפס קייק” פשט על הקניון הגדול פ”ת: מאות בני נוער נהרו להשקה של עומר לוי (וידאו)

צעקות, התלהבות ותור שלא נגמר: הפופ-אפ המדובר של כוכבת הטיקטוק והשף המוביל נחת בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה. מי שלא הספיק להצטלם, התנחם בקינוח המושחת ב-89 שקלים. יש לכם רק עד יום שלישי להספיק לטעום.

המשך קריאה »

🍕הלכו הפיצות: נסגרו הסניפים של “פיצה פרגו” ו-“פיצה פיירו” בפתח תקווה

סניף  של רשת “פיצה פרגו” בקניון עמי בוטיק באם המושבות החדשה ו”פיצה פיירו” הצעירה במתחם עמי ב.ס.ר סיטי ברח’ תוצרת הארץ, הודיעו על סגירה. שתי הפיצריות סבלו מתנועה דלילה יחסית לציפיות, ייתכן בגלל מתחרים קרובים שפעלו לידם. שני הנכסים עדיין עומדים ריקים ומחכים שייכנס מישהו במקומם. בינתיים אין מידע מי ייכנס במקום שתי הפיצריות.

המשך קריאה »
בית קפה השלושה פתח תקווה

מי רוצה לעבוד בבית הקפה החדש של פתח תקווה? בית הקפה “השלושה” מגייס צוות

מתחם “סטודיו נעים” החדש ברחוב ארלוזורוב, מול פארק יד לבנים, מתחדש בבית קפה מסקרן שייפתח ממש בקרוב. בימים אלו החל גיוס עובדים למקום, שמבטיח להביא “מטבח שמח, עונתי ויצירתי” לתושבי פתח תקווה. “אנחנו נמצאים בישורת האחרונה ובית הקפה צפוי להיפתח בסוף מאי, תחילת יוני”, סיפר לפתח תקווה NEWS, הבעלים אופיר סלע.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading