חומוס מלכונא - חומוסיה בפתח תקווה - פתח תקווה ניוז

חומוס מלכונא: החייל המשוחרר שפתח חומוסיה חדשה ברחוב מוטה גור

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

משבר הקורונה גרם להרבה אנשים "לשנות כיוון" בחיים ולמצוא את הייעוד האמתי שלהם. אחד מהאנשים האלו הוא בראל, בעלי מסעדת "מלכונא", מסעדת החומוס החדשה שברחוב מוטה גור 9.

 בראל, חייל משוחרר אשר שירת במשטרה צבאית, פתח את חומוס "מלכונא" משום שכבר מגיל צעיר היה לו חיבור מיוחד לאוכל. מלבד החיבה הזו, בראל בן ה-21  הוא בעל חוש עסקי מפותח: הוא הבין שלאחר המשבר הכלכלי תהיה דרישה למסעדה אשר מוכרת אוכל במחיר השווה לכל כיס. "רציתי לספק לאנשים אוכל ביתי, טרי, עממי, פשוט ומזין" סיפר לנו בראל. "אוכל שאפשר לאכול על הדרך באמצע יום עבודה, בלי להתבאס על המחיר".

כל לקוח הוא מלכונא

הערך המנחה את בראל וצוות העובדים של חומוסיית "מלכונא" הוא שכל אדם שנכנס למסעדה צריך לקבל את מה שהוא אוהב, רוצה וצריך. "משמעות השם מלכונא היא "המלך שלנו", ואצלנו במסעדה כל לקוח הוא מלכונא". במסעדה קיימות מנות מגוונות המותאמות לקהלים ספציפיים: יש מנות ילדים, מנות בשריות, מנות דיאטטיות וכן מנה מיוחדת לספורטאים הנקראת "סלט מלכונא".

סלט מלכונא
סלט מלכונא. הבחירה של ספורטאי העל

"סלט מלכונא הוא סלט מיוחד וטעים מאוד, והלקוחות עפים עליו. הוא מכיל את כל אבות המזון- יש בו מבחר של ירקות, ביצה, חציל קלוי, טחינה ובעיקר- המון אהבה". כמה מיוחד הוא סלט מלכונא? שמענו שאחת המתמודדות ב"נינג'ה ישראל", ספורטאית כמובן, מזמינה אותו כמעט כל יום. "אנחנו קשובים ללקוחות כל הזמן. אם יש דרישה למנה- אנו נוסיף אותה לתפריט. אנו רוצים שאנשים יבואו כל יום, וכל יום יהיה להם מגוון של מנות לבחור מהן. אנחנו מתכננים לשדרג ולהוסיף מנות בהתאם לדרישות של הלקוחות שלנו, בלי לשנות את הצביון המקורי שלנו, כמובן. יש לנו כבר לקוחות שמגיעים כל יום מהמשרדים בסביבה".

חומוס מלכונא, מוטה גור 9, בניין B (מול קניון עופר)

עוד בפתח תקווה

בית הפנקייק המקורי - פתח תקווה

מתוק לו מתוק לו: צפו – בית הפנקייק המקורי נפתח בפתח תקווה ברח' גיסין אם המושבות

עשרות חובבי מתוק נלהבים פקדו אחר הצהרים את הסניף שנפתח במתחם Giss-In החדש, שעל מותגי האוכל שבו, פרסמנו ראשונים לפני כחודשיים. בית הפנקייק המקורי הוא למעשה העסק השני שהושק, אחרי דוכן המיצים B-FRESH, שפתח את שעריו כבר לפני כשבוע. "הבאנו את בשורת הפנקייק לפתח תקווה", אמר בגאווה, בעלי הרשת ותושב העיר, שרון אדרי. צפו בביקור

המשך קריאה »
מסעדת המקדש פתח תקווה

מסעדת המקדש פתח תקווה נפתחה בסמוך לנאפיס, אבל מציעה בשרים בקונספט אחר

ההייטקיסטים במתחם עופר (סייברארק) יכולים להזיל ריר על אופציה קולינרית נוספת. המסעדה של השף לירן בלו, נאלצה לעזוב את משכנה בכפר סבא לאחר 5 שנים ומצאה בית חדש בעיר המושבות. הקונספט: מסעדת שף בשרים נישתית, שמומלצת מאוד למי שרוצה להרשים בדייט ראשון, אבל גם כזאת שקורצת לאלה המחפשים ארוחות עסקיות יוקרתיות בהפסקות הצהרים.

המשך קריאה »
מסעדת JAPAN JAPAN ג'פאן ג'פאן פתח תקווה קניון הכיכר - בקרוב הפתיחה

ג'אפן ג'אפן (JAPAN JAPAN) נערכת לפתיחת הסניף החדש בפתח תקווה בקניון הכיכר ב-1.6

רשת המסעדות האסיאתית הכשרה הותיקה בישראל מתכננת לפתוח את הסניף בקניון הכיכר החדש ברח' העצמאות בתחילת החודש הבא. עלות פתיחת הסניף: כמעט 2 מיליון ש"ח, שהושקעו בעיקר בעיצוב ובציוד מטבח משוכלל. הרשת היא כשרה ומותאמת לכל הקהלים ובמיוחד לקהל הדתי-לאומי של כפר גנים. ערן שם טוב, מנהל הרשת: "מכוונים לקהל המקומי ומהאזור, שאוהב אוכל אסיאתי משובח וקולינריה ברמה גבוהה״

המשך קריאה »
מימי ונונו פתח תקווה בתפוסה מלאה

MIMI & NONO בפתח תקווה מחפשים עובדים להרחבת שעות הפעילות של המסעדה החדשה

אחד מסמלי הקולינריה החדשים בעיר נמצא חודש אחרי שבישרנו ראשונים על הפתיחה. הסרת מגבלת המסיכה במקומות סגורים, יחד עם תום החגים והחזרה למשרדים, הביאה רוח של תנופה במותג ההסעדה הדו-ראשי (קפה/מאפיה מימי ומסעדה נונו). את הרוח היה ניתן לראות אתמול בדמות עשרות סועדים, שפינקו את עצמם בשישי בארוחת בוקר, במטרה להנות מסיפתח לא רע לקראת סוף השבוע.

המשך קריאה »
נגישות

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל