מרכז TO BE פתח תקווה

מחזקים את אנשי החינוך: מרכז To Be (טו-בי) נפתח בפסג"ה בכפר גנים פתח תקווה

המרכז, ברחוב העצמאות 68, מיועד לשיפור השלומות (Well being) של צוותי החינוך בעיר. שמטרתו לחזק את יכולתם של הצוותים להתמודד עם אתגרים מקצועיים ואישיים במציאות משתנה. המרכז נפתח לאחר סקר שנערך לפני שנה, שקבע שיש צורך לשפר את רווחתם הפיזית והנפשית שלהם. בשנה"ל תשפ"ה מתקיים פיילוט עירוני במסגרתו ישתתפו בפעילות המרכז כ-600 נשות ואנשי חינוך.

המרכז מציע שישה מרחבי התנסות מגוונים בהתאם לתוצאות אבחון אישי מקוון ורצון המשיבים. ההתנסות יכולה להתקיים כהליך חד פעמי או כתהליך מתמשך, באופן פרטני או בקבוצה.

רמי גרינברג (מימין) בפתיחת מרכז TO BE פתח תקווה


1. קריירה והתפתחות מקצועית.

2. רווחה וצמיחה אישית.

3 ."בתנועה" – דגש על פעילות גופנית, כגון פילטיס, יוגה, ריקוד.

4. אומנויות – כתיבה, אומנות פלסטית, פוטותרפיה, פסיכודרמה ועוד.

5 . אורח חיים בריא – תזונה בריאה, טיפולים אלטרנטיביים, כגון: שיאצו, רפלקסולוגיה ודיקור.

6 . טבע עירוני – גינון, פעילויות ODT , טיולים בטבע ועוד.

"טיפוח ההון האנושי בגנים ובבתי הספר ובכלל מוסדות החינוך בעיר הוא נדבך משמעותי במערכת החינוך העירונית", מסר ראש העיר, רמי גרינברג. "אנו מאמינים בחינוך איכותי לילדי העיר, ולשם כך יש לטפח גם את צוותי החינוך העובדים במסירות לילות כימים. במציאות המשתנה של ימינו ולאחר שנים מאתגרות בהם התמודדנו עם מגפת הקורונה ועם מלחמת חרבות ברזל".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חינוך

סטודיו פתוח לקרמיקה במרכז הקהילתי נווה עוז ביום שלישי, 10 בנובמבר, בשעה 10:00

סטודיו פתוח לקרמיקה במרכז הקהילתי נווה עוז ביום שלישי, 10 בנובמבר, בשעה 10:00

סטודיו פתוח לקרמיקה במרכז הקהילתי נווה עוז בפתח תקווה: מפגש יצירה בחומר למבוגרים ביום שלישי, 10 בנובמבר, בשעה 10:00. כרטיסים בעלות 95 או 150 שקלים, והפעילות מותנית במינימום ארבעה משתתפים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading