איתי ליבוביץ' פתח תקווה

העירייה: רמי גרינברג התערב וחוזה השכירות של איתי ליבוביץ’ – בוטל. ב-17:30 הפגנה

דבר כוונתו של ליבוביץ’, שמשתחרר היום מהכלא לאחר כ-21 שנה בגין ביצוע עבירות מין קשות בילדות, לעבור להתגורר אצלנו, יצרה מאבק ציבורי עם קריאה חד משמעית לראש העיר, רמי גרינברג: לא לתת כניסה לליבוביץ’, שהוא ואמו כבר סגרו על חוזה שכירות בעיר. לדברי העירייה, הוא יצר קשר עם בעל הנכס – וגרם לו לבטלו. הפגנת תושבים מתוכננת היום בוולפסון 11, היכן שאמור היה להתגורר.

“בהמשך לצעדים שהחלו בהנחיית ראש העיר, רמי גרינברג, ולאור המאבק הציבורי הנחוש, שמתנהל נגד מעברו של ליבוביץ’ לפתח תקווה – התקבל עדכון חיובי בנושא – ולפיו חוזה השכירות בעיר בוטל”, מסרה העירייה. “גם כעת, חשוב להדגיש כי עד כה לא התקבל כל מידע רשמי מהגופים הממונים על שחרורו של ליבוביץ’ – המאמת את החשש. על כל פנים, כל גורמי העירייה הרלוונטיים והתושבים פועלים יחד בנחישות בנושא”.

וולפסון 11 פתח תקווה
וולפסון 11 פתח תקווה

היום (רביעי, 19.3) בשעה 17:30 צפויה להתקיים הפגנה בוולפסון 11 (היכן שאמור היה לשכור) עם תושבים רבים שאומרים בקול ברור: *אין כניסה לפדופילים לפתח תקווה!”. מארגני ההפגנה מסרו: ❌ *איתי ליבוביץ’ ששינה את שמו לישראל גור אריה לא ייכנס לפתח תקווה – ויהי מה!. נעשה הכל כדי שלא ימצא כתובת חלופית בעיר.

המארגנים הוסיפו: “מדובר על אחד מעברייני המין הקשים שהיו במדינה, הוא משתחרר לאחר שנים רבות בהן הוא שינה את שמו ואת המראה שלו”. בהנחיית רמי גרינברג, חניון העירייה יהיה פתוח לרווחת הציבור החל מהשעה 17:00, על מנת שהתושבים הבאים להפגנה יוכלו לחנות ללא תשלום.

עוד ב-פלילים

צעיר תוקף שוטר ותושב

צפו: צעיר מפתח תקווה תוקף תושבים במקלט ואחר כך גם שוטר בתחנת משטרה (וידאו)

בתיעוד שמתפרסם ברשתות החברתיות נראה הצעיר בן ה-20, ללא חולצה, בפתחו של בניין מגורים בעיר במטרה להיכנס למקלט. דיירי הבניין, ככל הנראה, ניסו למנוע את כניסתו, בגלל שילדים פחדו מהכלב הגדול איתו הגיע. העימות התפתח לקטטה אלימה, במהלכה הצעיר נגח בראש של איש מבוגר. התושבים הזעיקו את המשטרה, שעצרה את הצעיר והובילה אותו לתחנת המשטרה. 

המשך קריאה »
אירוע דקירה פתח תקווה

נערים בני כ-15 נפצעו קשה וקל מאירוע אלימות באיזור התעשייה סגולה פתח תקווה

האלימות הגואה ברחובות העיר, פרצה שוב, הפעם ברחוב משה שוולב, כשצוותי משטרה ורפואה הוזעקו למקום הבוקר (20.2), סמוך למועדון צעירים, ממנו הנערים יצאו אחרי הבילוי. אהרון אמיתי, אפרים זיאת ואריאל ויסנשטרן חובשי איחוד הצלה סיפרו: “נמסר לנו כי הם נפצעו כתוצאה מאלימות. הענקנו להם בזירה סיוע רפואי ראשוני ולאחר מכן הם פונה לקבלת המשך טיפול בבית חולים”.

המשך קריאה »
שלום מאיר דדון

שלום מאיר דדון, תושב פתח תקווה, חשוד שתקף מינית 6 צעירות בפיצרייה בראש העין

פרשת מין קשה מטלטלת את פתח תקווה וראש העין: משטרת ישראל התירה היום (5.2.) לפרסום את זהותו של דדון, תושב פתח תקווה ובעל פיצרייה בראש העין, החשוד בביצוע עבירות מין חמורות במספר צעירות. המשטרה פרסמה את תמונתו מתוך מטרה לעודד מתלוננות נוספות שנפגעו ממנו להגיש תלונה.על פי החשד, בנוסף לצעירות, הוא גם פגע מינית באמה של אחת העובדות.

המשך קריאה »
רות פלת

חודש וחצי אחרי ההיעלמות: אותרה גופתה של רות פלת הפתח תקוואית בחיפה

גופתה של פלת ה-38, עובדת סוציאלית מפתח תקווה, נמצאה כבר ביום רביעי בבוקר, ואמה אבישג מספרת כי היא נחשפה לשמועות שהחלו לרוץ ברשתות החברתיות וגם במקומונים בחיפה, אך לדבריה, המשטרה בעיר לא יצרה איתה עד היום קשר ומסרה לה את ההודעה הרשמית. “אני מודה על כך שהיא נפטרה. זה היה סבל שאי-אפשר לתאר”. המשטרה: “מועד ההודעה נגזר מהשלמת הליכי הזיהוי”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading