מבט על פרויקט דן טאון היום

“עמי בוטיק” רכשה את “דן טאון” ביותר מחצי מיליארד שקל

שם מפתיע מאוד נכנס לאחד מהפרויקטים המסחריים המדוברים ביותר בפתח תקווה ובישראל בכלל. רשת קניוני הבוטיק רכשה מ”הכיכר הלבנה”, שהחזיקה בזכויות הפרויקט, את המתחם בהשקעה של 580 מיליון ש”ח. האם ההשקעה תצדיק את עצמה? 

המתחם שוכן בציר ז’בוטינסקי/השח”ם/יצחק רבין בתוך מגדלי ב.ס.ר. סיטי, מתוך רצון, לשרת את העובדים במגדלים ובסביבה ואת המבקרים הרבים הצפויים להגיע למקום. עם השקת הרכבת הקלה, הצפי מדבר על יותר מ-100 אלף אנשים, שיפקדו את האיזור במהלך כל יום!

עמי בוטיק קניונים - קניון רפאל איתן
עמי בוטיק קניונים - קניון רפאל איתן

בניגוד לפרסומים, המתחם לא צפוי לשנות את שמו

לפי פרסום בדה מרקר, המתחם צפוי להיקרא “עמי דן טאון” במקום “דן טאון”, אלה שגורמים המעורבים בפרויקט ציינו כי השם לא אמור להשתנות והמותג המדובר צפוי להישאר תחת “דן טאון”. 

המתחם משתרע על 27 אלף מ”ר בשלושה מפלסים וצפוי לכלול 700 מקומות חניה (לא ידוע אם בתשלום). בין הרשתות שיפעילו חנויות במרכז: דקטלון, דרים ספורט, קסטרו, אורבניקה, הסטוק, חדר כושר מרשת ‘פרופיט’ ועוד. 

כפי שכבר דיווחנו, מהעבר השני של כביש ז’בוטינסקי צפוי להיפתח מתחם “ביג”, על שטח של מפעל קניאל הישן. גם הוא צפוי להכיל שטח עצום של משרדים וחנויות מסחר. 

יחד עם המתחמים שכבר קיימים, כמו זה של המסחרי של יכין והבילויים של רח’ השחם (שעוד צפוי להתפתח), נשאלת השאלה האם ההשקעה תצדיק את עצמה באופן בו גם השוכרים מ”עמי בוטיק” את האיזורים במתחם – יזכו לשגשוג ופריחה.

צומת ב.ס.ר סיטי
צומת ב.ס.ר סיטי

העסקה הגדולה של הרשת

העסקה הזאת מפתיעה, נוכח ההיקף הכספי שלה והעובדה שעמי בוטיק היא חברה פרטית ודי צנועה, המחזיקה בסך הכל במספר מרכזים מסחריים שכונתיים בישראל, ביניהם מרכז מסחרי בפתח תקווה (אם המושבות, רח’ רפאל איתן). זאת כמובן העסקה הגדולה ביותר של הרשת.

המסחר ב”דן טאון” צפוי להיפתח באופן מלא בעוד כשנה, אז גם אמורה להיות מושקת הרכבת הקלה (באיזור נובמבר 2022) – שתחנה שלה תיבנה סמוך למקום. 

גורמים המעורבים בפרויקט “דן טאון” אישרו לפתח תקווה NEWS את פרטי העסקה.

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

התחדשות עירונית בפתח תקווה

פתח תקווה מזנקת למקום ה-2 בישראל בהתחדשות עירונית עם 1905 דירות ב-2025

נתונים חדשים חושפים מהפך במפת הנדל”ן הארצית: בזמן שבתל אביב מעכבים ביצוע פרויקטים, פתח תקווה רושמת זינוק מרשים של 42% בהתחלות בנייה של פינוי-בינוי ותמ”א 38 בשנת 2025. כשני שלישים מכלל הדירות החדשות בעיר נבנות כיום במסגרת של התחדשות עירונית.הנתונים, שנערכו על ידי אתר “מגדילים” לקראת כנס הנדל”ן השנתי שייערך ב־7 ביוני בראשון לציון

המשך קריאה »
תצא של מתחם דנמרק והתכנית לפתחו

862 דירות ו-40 קומות: אושרה סופית תוכנית הענק “מתחם דנמרק” פ”ת ליד בי”ח בילינסון

הוועדה המחוזית נתנה היום (31.5) תוקף לאחת התוכניות המשמעותיות בפתח תקווה של דירות חדשות בטבורה של העיר ליד בית החולים. ב”מיני שכונה” החדשה, שתכלול 73 דונם, גם יוקמו מבנים הכוללים בתי ספר, מלונאות (עוד מלון בפתח תקווה?!) ושטחי מסחר רבים – בהיקף כולל של כ-96 אלף מ”ר – הכל במרחק הליכה קצר מהרכבת הקלה ותחנת המטרו העתידית.

המשך קריאה »
משרד להשכרה ב 35 מ"ר למ'

שובר את השוק: משרד משופץ ברמת סיב פתח תקווה מוצע ב-35 שקלים למ”ר בלבד

אם חיפשתם מקום חדש לעסק, לקליניקה או למשרד שלכם – כנראה שהכתבה הזו תחסוך לכם הרבה מאוד כסף. בימים שבהם מחירי הנדל”ן בעיר שוברים שיאים, הגיעה לידינו הצעה חריגה וחסרת תקדים: משרד ב”בית עמית” ברחוב האודם 6, במחיר רצפה של 35 ש”ח למ”ר בלבד.

המשך קריאה »
קטה יזמות לייפ טיים LIFETIME

“חוויה אורבנית חדשה בלב העיר”: קטה יזמות יצאו עם קמפיין ל-LIFETIME בז’בוטינסקי פ”ת

חברת הנדל”ן הפתח תקוואית השיקה השבוע קמפיין פרסום רחב היקף באמצעות משרד הפרסום ALIOS (אליוס), המשלב שלטי חוצות בצירים מרכזיים ברחבי העיר ונוכחות דיגיטלית מאסיבית ברשתות. הפרויקט, בז’בוטינסקי 19 פינת כצנלסון, כבר מעורר עניין בקרב רוכשים פוטנציאליים, כי הוא מציע תנאי פריסייל (PRESALE) מיוחדים ל-20 דירות בלבד.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]