מבט על פרויקט דן טאון היום

"עמי בוטיק" רכשה את "דן טאון" ביותר מחצי מיליארד שקל

שם מפתיע מאוד נכנס לאחד מהפרויקטים המסחריים המדוברים ביותר בפתח תקווה ובישראל בכלל. רשת קניוני הבוטיק רכשה מ"הכיכר הלבנה", שהחזיקה בזכויות הפרויקט, את המתחם בהשקעה של 580 מיליון ש"ח. האם ההשקעה תצדיק את עצמה? 

המתחם שוכן בציר ז'בוטינסקי/השח"ם/יצחק רבין בתוך מגדלי ב.ס.ר. סיטי, מתוך רצון, לשרת את העובדים במגדלים ובסביבה ואת המבקרים הרבים הצפויים להגיע למקום. עם השקת הרכבת הקלה, הצפי מדבר על יותר מ-100 אלף אנשים, שיפקדו את האיזור במהלך כל יום!

עמי בוטיק קניונים - קניון רפאל איתן
עמי בוטיק קניונים - קניון רפאל איתן

בניגוד לפרסומים, המתחם לא צפוי לשנות את שמו

לפי פרסום בדה מרקר, המתחם צפוי להיקרא "עמי דן טאון" במקום "דן טאון", אלה שגורמים המעורבים בפרויקט ציינו כי השם לא אמור להשתנות והמותג המדובר צפוי להישאר תחת "דן טאון". 

המתחם משתרע על 27 אלף מ"ר בשלושה מפלסים וצפוי לכלול 700 מקומות חניה (לא ידוע אם בתשלום). בין הרשתות שיפעילו חנויות במרכז: דקטלון, דרים ספורט, קסטרו, אורבניקה, הסטוק, חדר כושר מרשת 'פרופיט' ועוד. 

כפי שכבר דיווחנו, מהעבר השני של כביש ז'בוטינסקי צפוי להיפתח מתחם "ביג", על שטח של מפעל קניאל הישן. גם הוא צפוי להכיל שטח עצום של משרדים וחנויות מסחר. 

יחד עם המתחמים שכבר קיימים, כמו זה של המסחרי של יכין והבילויים של רח' השחם (שעוד צפוי להתפתח), נשאלת השאלה האם ההשקעה תצדיק את עצמה באופן בו גם השוכרים מ"עמי בוטיק" את האיזורים במתחם – יזכו לשגשוג ופריחה.

צומת ב.ס.ר סיטי
צומת ב.ס.ר סיטי

העסקה הגדולה של הרשת

העסקה הזאת מפתיעה, נוכח ההיקף הכספי שלה והעובדה שעמי בוטיק היא חברה פרטית ודי צנועה, המחזיקה בסך הכל במספר מרכזים מסחריים שכונתיים בישראל, ביניהם מרכז מסחרי בפתח תקווה (אם המושבות, רח' רפאל איתן). זאת כמובן העסקה הגדולה ביותר של הרשת.

המסחר ב"דן טאון" צפוי להיפתח באופן מלא בעוד כשנה, אז גם אמורה להיות מושקת הרכבת הקלה (באיזור נובמבר 2022) – שתחנה שלה תיבנה סמוך למקום. 

גורמים המעורבים בפרויקט "דן טאון" אישרו לפתח תקווה NEWS את פרטי העסקה.

עוד ב-נדלן

קובי שמש מ"שחף נכסים" מציע דירת ארבעה חדרים משופצת עם נוף פתוח ושתי חניות ב-2.89 מיליון ₪ באם המושבות הוותיקה

חולמים על דירה מושלמת באזור מבוקש? הזדמנות נדירה נפתחת כעת באם המושבות הוותיקה, עם הצעה לדירת 4 חדרים "יפהפייה, מרווחת ומשופצת ברמה גבוהה", לדברי קובי

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading