נתיבי איילון שיחררו הדמיות: כך תקוצר הדרך מסגולה לאם המושבות פתח תקווה

אחד הפרויקטים התחבורתיים המשמעותיים ביותר בעיר, מקבל אחיזה במציאות אחרי שראש העיר, רמי גרינברג, פרסם בעמוד הפייסבוק שלו הדמיות חדשות של חברת נתיבי איילון, שצפויה במהלך 2025 לעבוד על הפרויקט שיחבר את איזור התעשייה לשכונת המגורים, על ידי ביצוע הפרדה מפלסית של גשר בצומת זבולון המר סלילת דרך חדשה שתחבר את רחוב גליס לציר ראשון לציון.

במסגרת הפרויקט ישודרגו המקטעים בדרך אם המושבות בין רחוב הפסגות לרחוב גרניט ובין גשר אם המושבות במערב לבין רחוב הפסגות במזרח, שיקוע מפלסי במרטין גהל ורמפת יציאה מדרך אם המושבות לכביש 4 צפון. לדברי גרינברג, תוואי נת"צ אם המושבות יוצר רצף תחבורתי באורך של כ-6 ק"מ – מצומת סגולה ועד למחלף אם המושבות. כשלאורך הציר יסלל נתיב תחבורה ציבורית ושבילי אופניים.

בנוסף, מציין גרינברג, תוטמן רשת החשמל וישודרגו התשתיות התת קרקעיות, וכן יבוצע פיתוח נופי משמעותי, יוצבו תחנות אוטובוס חדישות ועוד."הפרויקט יאפשר לקיצור את זמני הנסיעה בתחבורה הציבורית, ישפר את התדירות ויגביר את אמינות הקווים, וכן יאפשר את המשך רישות העיר בשבילי אופניים בטיחותיים לכלל משתמשי הדרך", מסר ראש העיר.

 

הדמיות: נתיבי איילון

עוד ב-רכב ותחבורה

MERONZ פתח תקווה מרונז

סוכנות רכבי היוקרה ואופנועי הים MERONZ (מרונ'ז) פתחה סניף בסיבים פתח תקווה

לשוק סוכנויות הרכב העמוס בפתח תקווה, נכנסה השבוע שחקנית חדשה, עם פתיחת הסוכנות ברחוב הסיבים 2 (ליד תחנת הדלק, מול כולמוביל, איפה שהיה במשך שנים סניף של בנק מזרחי טפחות), שמבטיחה היצע של רכבים יוקרתיים בעסקאות אטרקטיביות. "מה שמייחד אותנו מסוכנויות הרכב האחרות בפ"ת, זה לא רק ההיצע והעסקאות – אלא גם השירות והמקצועיות", אמר לנו הבעלים, יהודה מרון.

המשך קריאה »
חניה בתוצרת הארץ פתח תקווה

נגמרה החגיגה: עיריית פתח תקווה הציבה מכשולי חניה על איי התנועה ברח' תוצרת הארץ

אחרי שבמשך שנים, מכוניות רבות חנו על האיים ברחוב שחוצה את מתחם ב.ס.ר סיטי ושופ-טיים, החליטה העירייה לשים לזה סוף והיום (8.4), הוצבו מכשולים, במטרה למנוע את עבירות החניה במקום. הבוקר הבחנו במספר פועלים מציבים את המכשולים לאורך כל הרחוב. המשמעות היא שלא ניתן יהיה לחנות שם יותר – והנהגים יאלצו מעכשיו לשלם על חניה במקום מוסדר.

המשך קריאה »
תאונת קורקינט פתח תקווה

רוכב קורקינט כבן 35 נהרג השבוע בתאונה עצמית ברחוב אורלוב במרכז פתח תקווה

התאונה קרתה בלילה שבין ראשון לשני, אחרי שהרוכב כנראה עשה טעות, שגרמה לתאונה – שתוצאותיה היו קשות. "כשהגענו, מצאנו את הרוכב שוכב על המדרכה לצד הקורקינט, כשהוא במצב קשה מאוד עם חבלת ראש משמעותית". סיפר משה הורביץ, חובש במד"א הצלה פתח תקווה. הרוכב הובהל במהירות לבית החולים בילינסון, לשם הגיע במצב קריטי ולא יציב. הרופאים לא הצליחו להצילו.

המשך קריאה »
הרב מלכה זבולון המר עבודות

עיריית פתח תקווה ונתיבי איילון מודיעים: מתחילים בשדרוג כביש המר-הרב מלכה

אחד המקומות הסואנים בעיר צפוי לעבור שדרוג משמעותי, במטרה לשפר את התחבורה הציבורית ולהפחית את הפקקים. במסגרת הפרויקט, שצפוי להתבצע במשך שנה וחצי, יבוצעו עבודות תשתית נרחבות ויסלל נתיב תחבורה ציבורית (נת"צ), שיחובר ישירות לציר הרכבת הקלה ברחוב ז'בוטינסקי, וכן יוקם שביל אופניים חדיש ובטוח, שבהמשך יחובר לשביל המתוכנן ברחוב גיסין.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading