חניה בתוצרת הארץ פתח תקווה

נגמרה החגיגה: עיריית פתח תקווה הציבה מכשולי חניה על איי התנועה ברח' תוצרת הארץ

אחרי שבמשך שנים, מכוניות רבות חנו על האיים ברחוב שחוצה את מתחם ב.ס.ר סיטי ושופ-טיים, החליטה העירייה לשים לזה סוף והיום (8.4), הוצבו מכשולים, במטרה למנוע את עבירות החניה במקום. הבוקר הבחנו במספר פועלים מציבים את המכשולים לאורך כל הרחוב. המשמעות היא שלא ניתן יהיה לחנות שם יותר – והנהגים יאלצו מעכשיו לשלם על חניה במקום מוסדר.

עבירות החניה ברח' תוצרת הארץ בוצעו במיוחד בשעות הערב והלילה, כשהנהגים חנו על איי התנועה, בדרכם למקומות האוכל והבילוי במתחמים. המדיניות של עיריית פתח תקווה הייתה ותרנית כלפי אותם נהגים. בשעות היום, גם היו לא מעט מכוניות שחנו שם – אבל במקרה הזה, העירייה הקפידה לתת דו"חות – כמובן, לפי זמינות הפקחים בסביבה. אבל מהיום, החגיגה נגמרה ופיזית – לא יהיה ניתן לחנות על האיים.

מכשולי חניה בתוצרת הארץ פתח תקווה
מכשולי חניה בתוצרת הארץ פתח תקווה
תמונות באדיבות איציק זיאת

ביקור במקום לפני שבועיים - דו"חות חולקו לנהגים

עוד ב-רכב ותחבורה

ארבעה אופנוענים חטפו דו"חות אמש במבצע אכיפה לילי נגד מפגעי רעש ואופנועים בפתח תקווה

גם בסוף השבוע האחרון פעלו כוחות השיטור העירוני, סיירת הוונדליזם וניידות המשטרה במוקדי הרעש בעיר. התוצאה: ארבעה רוכבי אופנוע מרעישים נתפסו ונקנסו. בעירייה מבהירים: "נמשיך לאכוף ללא פשרות".

המשך קריאה »
תאונת אוטובוס בדרך רבין פתח תקווה

נס בדרך רבין: אוטובוס "דן" סטה מהמסלול והפיל עמוד חשמל. הנהג ניצל (וידאו)

נס גדול אחר הצהריים בפתח תקווה: אוטובוס ריק מנוסעים איבד שליטה, עלה על המדרכה והפיל עמוד חשמל שהקריס את התשתיות באזור. מעוצמת המכה השמשה הקדמית התנפצה לחלוטין, אך הנהג חולץ בנס עם שריטות בלבד. כוחות הצלה זרמו למקום; עומסי תנועה כבדים מורגשים בצירים המובילים.

המשך קריאה »
פקקים בפתח תקווה - נת"צ בפתח תקווה

פקקי ענק הבוקר: כביש 4 חסום בכניסה לפתח תקווה החדשה בעקבות הפגנת חרדים הבוקר

הפגנה בלתי חוקית המתקיימת בשעה זו סמוך לבני ברק מובילה לעומסי ענק ושיבושי תנועה קשים באחד מעורקי התחבורה הראשיים של פתח תקווה. המשטרה חסמה את הכביש משני הכיוונים וממליצה לנהגים לבחור בדרכים חלופיות.

המשך קריאה »

"רעש וסכנה": תושבי אם המושבות זועמים על "מפגשי החרקות" מדי שישי בחניון אצטדיון שלמה ביטוח (וידאו)

תושבי השכונות הסמוכות לאצטדיון העירוני בפתח תקווה מדווחים על מטרד בלתי נסבל מדי סוף שבוע: עשרות כלי רכב משופרים נפגשים בחניון הפתוח, מבצעים דריפטים מסוכנים וממלאים את האוויר בריח חריף של גומי שרוף ועשן רעיל. "זה רק עניין של זמן עד שמישהו ייהרג כאן". המשטרה: "מבצעים אכיפה מוגברת"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading