פתח תקווה NEWS - offline

רשת חנויות האקטיב והלייף סטייל OFFLINE נפתחה בקניון הגדול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מי אמר שבגדי ספורט לא יכולים להיות גם בגדי יציאה ובילוי? המותג הספורטיבי OFFLINE מגיע לפתח תקווה עם חנות אופנה חדשה ונוחה הפונה לאוכלוסיית נשים מגוונת, בעלות השקעה של 1.5 מיליון שקלים. אפשר להתאמן עם הבגד, לרקוד איתו וגם סתם להתכרבל מתחת לפוך. מה שנקרא קלאס באפס מאמץ. הצצה מבפנים.

הקניון הגדול בפתח תקווה הוסיף החודש מותג אופנה נוסף לשעריו, שיתחרה בלא מעט מותגי אופנה מקומיים ובינלאומיים מסוגים שונים כמו פוקס, רנואר, קרייזי ליין, גולבארי ואמריקן איגל. 

המותג OFFLINE (אופליין), שייך בעצמו לרשת חנויות האופנה האמריקאית "אמריקן איגל", המחזיקה ומפעילה חנויות רבות בפורמטים שונים ברחבי העולם ובארץ. במקרה הזה מדובר על .American Eagle Outfitters Inc, שמתוכה פועל המותג Aerie .

זהו פורמט די התחלתי מסוגו בישראל כשרק בתחילת החודש נפתחה החנות הראשונה בתל אביב ועד סוף השנה מתוכננות להיפתח עוד כ- 6 חנויות. גודל ממוצע של כל חנות כ-170 מ"ר וסכום המושקע עליה נע סביב 1.5 מיליון ש"ח. בהשקעה כוללת של כל החנויות זה יוצא כ-9 מיליון ש"ח.

צפו בביקור בחנות OFFLINE

טייץ מתאים גם למסיבה

מסיור קצר בחנות אפשר לראות שיש מגוון צבעים לבחירה וגזרות קטנות וגדולות מה שפותח את קהל הקונות ויוצר דימוי גוף חיובי. הקולקציה המוצעת בחנות כוללת שילוב תואם של סטים: טייץ וטופ ובגדי לייף סטייל. המוטיב שמלווה את המותג הספורטיבי הוא איכות הבדים, המאפשרים תנועה ונוחות גם כשמזיעים בריצה או כשעושים יוגה, פילאטיס ופעילויות ספורט כאלו ואחרות עם שילוב בגדי היומיום והמסיבתי. בעצם הופכים את הלוק הספורטיבי לבגדי יציאה לכל דבר.

"בנות ישראל כמהות לסגנון הזה"

שאלנו את מנהלת החנות, לורנה יאניץ׳, אם הטרנד הזה תופס בשוק האופנה של היום. "הקונספט הוא שהבגדים אמורים להתאים לך ושכל בגד שתלבשי יעלה עלייך וישב טוב", היא אומרת ומוסיפה, "בנות ישראל כמהות לסגנון הזה. יש ביקוש רב".

במבט חטוף בחנות, עושה הרושם שהסגנון מיועד לנערות ובחורות צעירות בגילאי 15-35 אבל בהחלט יכול להתכתב עם גילאים מתקדמים יותר, בעיקר נשים המבלות את מרבית זמנן בחדר כושר. יאניץ׳ מבהירה כי אין לאופנה גיל. "יש גם בחורות בגילאים 40-50 שקונות סטים אצלנו".

גם שרון ביטון, מנכ"ל אמריקן איגל, התייחס להגעת המותג הטרנדי לארץ ואמר בביטחון מלא: "חנויות offline מעוצבות בקונספט בינ"ל. אין לי ספק שהלקוחה הישראלית תתאהב במותג ובהיצע הרחב שיש לו להציע". 

ומה עם המחיר?

החנות מציעה בגדים במידות אקסטרה סמול עד אקסטרה לארג', כשטווח המחירים הכולל נע בין 40 ל- 300 ש"ח. חולצות וסווטשירטים אפשר למצוא בין 130 ל-300 ש"ח. את הטייצים הזולים ניתן לרכוש במחיר של 90 ש"ח וטופים בין 100 ל-180 ש"ח. בחנות גם ניתן למצוא מגוון מוצרי אקססוריז בעלויות שנעות בין 40 ל-160 ש"ח.

מבדיקה שביצענו מדובר במחירים סבירים עד גבוהים, ביחס למה שאפשר למצוא בחנויות אחרות, במיוחד מחוץ לקניון ואיזורי המסחר היוקרתיים. ב-OFFLINE גם מציעים איכות בד משתנה ממחיר למחיר. מכיוון, שאיך שלא נהפוך את זה, מדובר בבגדי ספורט, שצוברים בלאי גבוה יותר מביגוד אחר, הם חייבים להיות באיכות גבוהה.

בחנות יש רמות שונות של איכות בד (בד בנוני, בד דק וכו') וכל אחת יכולה לעשות את הבחירה בהתאם לתקציב שלה. מי שמחפשת לעשות כושר ולהינות מבגד נוח  – יודעת שזה יעלה לה טיפה יותר מבגדים ליום יום.

לרגל בלאק פריידי, כל החנות במבצעי הנחה של 40% הנחה עד סוף השבוע (27.11). יש כמובן גם יכולת לרכוש במבצעים דרך אתר טרמינל X . נשאר רק לראות אם הלקוחות "ירוצו" לקנות בזמן.

עוד ב-חנויות

הסטוק יכין פתח תקווה

הסטוק פתח תקווה ביכין סנטר צפוי להיסגר ב-17.12. עד אז – 50% הנחה על כל המוצרים

תשע שנים לאחר פתיחתו, נסגר הסניף הפתח תקוואי הקטן בעיר ומתאחד עם זה הגדול בעמי ב.ס.ר סיטי, שמוגדר גם סניף הדגל של רשת הסטוק הענקית, שבבעלותה כ-40 סניפים ברחבי הארץ. לרגל הסגירה, מתבצעת מכירת חיסול המחירים נחתכו בחצי, מה שמשך לקוחות רבים אל החנות, זרם שצפוי להתגבר בחופשת החנוכה, שמתחילה שבוע הבא. מחירים של מוצרים מובחרים בפנים.

המשך קריאה »

סופרטל פתח תקווה מחדשים: מחלקת פירות וירקות בסניף רוטשילד. קצביה בהסתדרות

הסניף ברח' רוטשילד 73, הופך לאטרקטיבי יותר עבור תושבי מרכז פתח תקווה, זאת לאחר הרחבתו במבחר גדול של פירות וירקות מכל הסוגים במחירים תחרותיים, אפילו ביחס לאלה של השוק שליד, "בדגש על איכות וטריות", כפי שנמסר על ידי אנשי הרשת. בנוסף, הסניף הסמוך לו, ברח' ההסתדרות 26, מתחדש עם קצבייה בשטח של 150 מ"ר, שתכלול מגוון רחב של בשרים ועופות. מה המחירים?

המשך קריאה »
הקניון הגדול פתח תקווה - פתוח במוצ"ש

לראשונה אחרי שש שבתות רצופות: שני הקניונים של פתח תקווה – פתוחים במוצ"ש

שני הקניונים הגדולים בעיר – הקניון הגדול וקניון סירקין – יפתחו סופסוף את שעריהם גם במוצאי שבת, לראשונה מאז פרוץ המלחמה בשבת של ה-7 באוקטובר. הקניונים סגרו בעקבות שיקולים בטחוניים, אך גם עסקיים. כעת, גם בעקבות הפחתת הירי למרכז, ההחלטה שונתה והחנויות ייפתחו בעוד יומיים עם צאת השבת ועד השעה 23:00. עוד חדש בקניונים: מבצעי "נובמבר כחול-לבן".

המשך קריאה »
סופרטל גיסין פתח תקווה - פתוח בשבת

צפו בביקור בשבת בסופרטל גיסין. תושבים: "שלא ייסגר. זה טוב לפתח תקווה" (וידאו)

השבת האחרונה, לפני יום כיפור, נראתה תפוסה מלאה יותר מבשבתות קודמות, מאז שהסופר במתחם Giss-In אם המושבות נפתח גם בערבי שישי ושבת. הסיבה לכך היא לא רק הסמיכות ליום כיפור, אלא גם בגלל שיותר ויותר לקוחות יודעים על היותו פתוח – זאת למרות שהרשת מנסה "להצניע" את העניין. "עכשיו אפשר לדחות את הקניות מיום שישי ולעשות השלמות", אמר תושבה השכונה.

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading