דלתא אם המושבות פתח תקווה

צפו: דלתא הרחיבה את החנות באם המושבות החדשה מרכז רום פתח תקווה (וידאו)

רשת ההלבשה התחתונה והביגוד הביתי שדרגה בחודש הקודם את הסניף במרכז השכונתי, שגם עבר מיקום – מהחזית של רחוב מבצע יפתח, לאיזור החניה (שכרגע בשיפוץ) על רחוב יעל רום 8. במסגרת השיפוץ, הורחבה החנות לכ-180 מ”ר והיא עוצבה מחדש. במקום מצאנו לא מעט לקוחות, שניצלו את חול המועד לעשות קניות של הקולקציות החדשות. 

מדלתא נמסר: “החנות עוצבה בקווים נקיים ובגוונים הרמוניים ליצירת אוירה נוחה ומזמינה והיא כוללת ממגוון קולקציות דלתא לילדים, נשים וגברים, כולל פריטים עם הדמויות האהובות של דיסני, לצד קולקציות טרנדיות כמו ברולסטארס ובגדי פנאי נעימים במיוחד. חנות דלתא החדשה באם המושבות החדשה פתח תקווה מציעה שילוב אולטימטיבי בין נוחות, סטייל ואיכות- הכל תחת קורת גג אחת”.

צפו: ביקור בדלתא אם המושבות פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

לקוחה ותיקה של דלתא, תושבת השכונה עמה שוחחנו, אמרה לנו לאחר הקנייה. “השדרוג עשה טוב לחנות. יותר גדול, יותר מרווח, יש יותר היצע ומוצרים. אנחנו מאוד נהנים לקנות פה. מאוד נעים לי ללבוש את דלתא”.

בדלתא פתח תקווה אם המושבות תמצאו את הקולקציות החדשות של כל המוצרים: הלבשה תחתונה לגברים ונשים, גרביים, פיג’מות, נעלי בית, כפכפים, אקססוריז ועוד. בחנות מציעים כרגע מבצע של 20% הנחה ברכישת שני פריטים ומעלה – לחברי מועדון.

אגב, במקום החנות הקטנה של דלתא, תוקם מחדש חנות הנוחות סבן אקספרס (7express), שצפויה להיות פתוח 24/7 – כולל שבת. כזכור, סבן אקספרס, החליפה את הסניף של רשת הנוחות הבינלאומית “סבן אילבן”, שנסגר לפני כשנה.

מבחר מוצרים בולטים בדלתא אם המושבות פתח תקווה

גלריית תמונות מחנות דלתא אם המושבות פתח תקווה

עוד ב-חנויות

בירקנטשוק פתח תקווה

בירקנשטוק (BIRKENSTOCK) פתחה חנות בעופר קניון הגדול בהשקעה של 2 מיליון ש”ח

לקראת הקיץ, כשבישראל מקובל אפילו למשרד ללכת עם כפכפים, יש בשורה משמחת לנשים, גברים וילדים, תושבי העיר והסביבה, שאוהבים נעליים פתוחות, מעוצבות וממותגות ברמה גבוהה, כשהמותג הבינלאומי ממשיך להתרחב בישראל ובחר לפתוח את החנות הרביעית שלו בארץ אצלנו. בחנות החדשה, הממוקמת בקומה השנייה (P4), תמצאו חנות מעוצבת לפי ערכי המותג הגרמני, שמיובא על ידי קבוצת אירני (אוריג’ינלס). טווח מחירי הנעליים: 249 ₪ – 899 ₪.

המשך קריאה »
סטיילינג בקניון הגדול

סטייליסטית צמודה ב-50 ש”ח: יום סטיילינג אישי עם בוגרות “שנקר” בעופר הקניון הגדול פ”ת

בעלות סמלית יוכלו תושבות העיר והסביבה ליהנות משעת ייעוץ אישית עם סטייליסטיות מקצועיות, שדרוג המלתחה, וגם לקבל במתנה תיק קיץ וחניה חינם לכל היום. נעמי סימן טוב, מנכ”לית הקניון: “אופנה היא כלי לביטוי אישי ולביטחון עצמי”. בין הסטייליסטיות המשתתפות באירוע: הילה ברגלס, אורית כהן, חן הלברטל, סיון מטוס, עדי ליפטסר, שירן וינוקר, קארין צימרמן, חן אמבר, הודיה אדלשטיין, רעות לוי ועוד.

המשך קריאה »
פיק אפ פטיש ומסמר פתח תקווה

צפו: רשת מוצרי הבית “פטיש ומסמר פיק אפ” (Pick Up) פתח תקווה פתחה סניף ענק (וידאו)

לאחר 30 שנה ברחוב סלור במרכז העיר, מוסד הצרכנות הפתח תקוואי הותיק, שפועל גם באונליין, השיק אתמול (5.6.26) גם חנות בגודל 600 מ”ר ברחוב בר כוכבא 9, ליד חנות BOOM ומול הסופרמרקט סופרטל. עם כ-8,000 פריטים ומחירים תחרותיים במיוחד, מצאנו עשרות לקוחות פתיחה החגיגית.

המשך קריאה »
דירוג הסופרמרקטים בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: באיזה סופרמרקט תושבי פתח תקווה הכי אוהבים לקנות?

מי מנצח במאבק בין הרשתות הגדולות למיני-מרקטים השכונתיים, לאיזה סופר יש כמעט 7,000 ביקורות, מי זכה בציון הממוצע הגבוה ביותר בעיר ומי בהכי נמוך? נתונים שאספנו מתוך קובץ דירוג הסופרים בעיר, המבוסס על אלפי ביקורות בגוגל, חושפים תמונה על הרגלי הצריכה, שביעות הרצון וההעדפות של התושבים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading