ברק צח פתח תקווה

הותר לפרסום: ברק צח הוא הפתח תקוואי שטרף אותו כריש בימה של חדרה

צח, ששרידי גופתו נמצאו היום באיזור בו הותקף שלשום, הוא תושב פתח תקווה, שהותיר אחריו אישה וארבעה ילדים. אשתו שרית פרסמה על דבר מותו הטראגי בדף הפייסבוק שלה והתייחסוה לשמועות אודות נסיבות התקיפה. “הוא צלל רק עם שנורקל, מסיכה, סנפירים ומצלמת גופרו”, כתבה. “בוודאי, שלא עם דגים או פיתיון, בניגוד לשמועות שנפוצו. הוא רצה לתעד את הכרישים ולא להאכיל אותם”.

שרית הוסיפה כי היא שוחחה עם דייג שהיה עד לאירוע ונאמר לה כי הוא שחה לצד צח, עד שהם התרחקו אחד מהשני. “הוא צילם את הכרישים מרחוק אך לא נגע בהם או האכיל אותם”, כתבה. כשהחלו להתקרב אליו יותר מדי, השתמש במקל של מצלמת ה-GoPro כדי להרחיק אותם בעדינות. הדייג קרא לו לחזור לחוף, וברק התחיל לשחות באיטיות לכיוונו – ואז הותקף”.

תושב פתח תקווה הוא קורבן תקיפת הכריש
תושב פתח תקווה הוא קורבן תקיפת הכריש

כבר שלשום בערב הגיע ושרית עם הילדים לחוף ומאז המתינו במתח לקבלת בשורה. מהעירייה נמסר כי עובדים סוציאליים מלווים אותם, ומתנדבים רבים דואגים לצורכיהם. העירייה שכרה עבור בני המשפחה חדרים במלון בחדרה. “העירייה מחבקת את המשפחה בשעתה הקשה ודואגת לכל צרכיה בעת הזו. עובדים סוציאליים מלווים את המשפחה והעירייה מסייעת בכל הנדרש”,

עוד הוסיפה שרית כי המשפחה מבקשת להימנע מהפצת מידע שגוי או לא מבוסס ו”ולכבד את הזיכרון של אדם אהוב שאהב את הים והטבע”. צח שירת במילואים בגדוד 8207 בחטיבת הנח”ל הצפונית (228), וחבריו מהצבא פרסמו לאחר מותו: “משפחת 8207 מודיעה בצער רב על פטירתו של ברק צח מהפלס”ם בטרם עת בעקבות תקיפת הכריש בתחילת השבוע בחופי חדרה”.

ברק צח מפתח תקווה
ברק צח מפתח תקווה

החברים מהמילואים הוסיפו: “ברק שירת בגדוד משנת 1999, היה איש יקר, אהוב ונתגעגע אליו מאוד. הגדוד פה בשביל משפחתו וימשיך ללוות אותה לאורך כל הדרך”. בהודעת המשטרה על הממצאים שאותרו נמסר כי “תוצאות בדיקת הממצאים שאותרו בחיפושים בחוף נחל חדרה הסתיימו ונמסרו לבדיקה מקצועית במכון לרפואה משפטית, ולפני זמן קצר תוצאות הבדיקה התקבלו ואיששו את זהות השחיין הנעדר”.

עוד ב-מהנעשה בעיר

ספורטן פתח תקווה חומר מסוכן

רגעי חרדה בספורטן פתח תקווה בנווה גן: דליפת חומר מסוכן הובילה לפינוי מתרחצים

בהלה הבוקר במתחם הבריכה המוכר בעיר: כוחות כבאות והצלה והיחידה לחומרים מסוכנים הוקפצו עקב דליפת חומצת מלח. כלל המבלים פונו, וגנים סמוכים קיבלו הנחיות בטיחות מחמירות. כעת נמסר: האירוע בשליטה מלאה.

המשך קריאה »
רן גואילי החממה

חיים חדשים ביקב ההיסטורי: נחנך מרכז הצעירים החממה ע”ש גיבור ישראל, רן גואילי

במעמד בכירי המשטרה וראש העיר, נחנך היום מרכז צעירים חדשני ומעוצב במבנה היקב ההיסטורי המשופץ ברחוב אוסישקין. המקום, שישמש כמתחם עבודה, למידה ופנאי לצעירי פתח תקווה, מנציח את זכרו של לוחם היס”מ רן גואילי ז”ל. כל הפרטים על המוקד התוסס החדש של מרכז העיר.

המשך קריאה »
יריד תעסוקה לנוער פתח תקווה

מחפשים עבודה לחופש הגדול? יריד התעסוקה המקוון של נוער פתח תקווה יוצא היום לדרך

מועצת הנוער העירונית ואגף חברה, נוער וצעירים בעיריית פתח תקווה השיקו יריד תעסוקה דיגיטלי מיוחד לקראת הקיץ עם מגוון משרות מעסקים גדולים במשק, כמו מקס סטוק, מימדיון, מקדונלד’ס ועוד. היריד מציע מגוון משרות לבני 15 ומעלה ויהיה פתוח לזמן מוגבל עד ה-2 ביוני. כל הפרטים ולינק להרשמה – בכתבה.

המשך קריאה »
ייעוץ משפטי יד שרה פתח תקווה

בשורה לתושבי הגיל השלישי: “יד שרה” פותחת בפ”ת שלוחת ייעוץ משפטי חינם למבוגרים

מחלקת הייעוץ המשפטי “יד ריבה” מגיעה לפתח תקווה ותעניק לאזרחים ותיקים ולבני משפחותיהם סיוע משפטי ראשוני ללא עלות. השירות, שיינתן על ידי עורכי דין מתנדבים, יסייע בהתמודדות עם הבירוקרטיה, מיצוי זכויות, ייפוי כוח מתמשך, קצבאות סיעוד ועוד. את השירות ניתן לקבל במשרדים ברחוב ז’בוטינסקי 4 (ליד השוק), בשיתוף אודליה דאלי מעיריית פ”ת, מנהלת בית המתנדב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]