קרפור בר כוכבא פתח תקווה

קרפור (Carrefour) תפתח בשבוע הבא סופרמרקט חדש ברח' בר כוכבא פתח תקווה

רשת הסופרים הבינלאומית מתכננת להשיק ב-6.5 (יום שלישי הבא) את הסניף החמישי שלה בעיר אחרי קרפור מרקט הדר גנים- עמישב, קרפור מרקט שטמפפר, קרפור סיטי חפץ חיים וקרפור סיטי על קפלן מול בילינסון. הסניף החדש, שכמו בעמישב, גם הוא יהיה עם מבחר של כשרויות מהודרות, ייפתח במקום הסניף הישן של יינות ביתן – בבר כוכבא 63. לקראת הפתיחה, החלה הרשת בגיוס עובדים.

לפי חודשיים היינו הראשונים לדווח לכם על פתיחת הסניף הענק של קרפור (Carrefour) בשכונת הדר גנים/עמישב. בשבוע הבא זה קורה שוב, כשהרשת תוסף עוד חנות סופרמרקט פתח תקוואית – הרביעית במספר, ובכך תעקוף את רשת סופרטל (עם ארבעה) לרשת הסופרים עם הכי הרבה חנויות בעיר. למעשה, גם לסופרטל יש סניף באותו רחוב (בר כוכבא 16), עליו דיווחנו כשהוקם בדיוק לפני שנה.

פתיחת סופרמרקט קרפור בעמישב (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

יש לציין כי על הרחוב הסואן, שעובר בימים אלה עבודות תשתית לא קטנות, יש גם את סופר "שפע טעמים" ה-ותיק. הלוקיישן של קרפור בר כוכבא הוא אולי אטרקטיבי יותר משניהם – היות והוא קרוב יותר לשכונות אם המושבות ונווה דקלים ולבטח ימשוך קונים משם. כך קרה עם סניף יינות ביתן, שדי הצליח כשהיה פעיל, הודות למחירים האטרקטיביים שהציע.

ל"קרפור" בהחלט יש מה להציע מבחינת מחירים, אבל הערך המוסף שיהיה לסניף שלה הוא קודם כל הכשרות המהודרת. הסניף, שיפתח ביום שלישי הבא ה-6.5, יכלול את כל המחלקות הטריות: קצביית "לה מרשה" עם בשר 100% טרי ואיכותי מארגנטינה ועופות טריים, מאפייה צרפתית טרייה, פירות וירקות פרימיום, מעדנייה גדולה ו"מגוון רחב של מוצרי קרפור במחירים שוברי שוק", כפי שנמסר מהרשת.

סניף קרפור עמישב פתח תקווה - מלא בשר
סניף קרפור עמישב פתח תקווה - מלא בשר

בקרפור מציינים שהם יפתחו בהמשך החודש את סניף ההיפר הגדול ביותר של הרשת במתחם סינימה סיטי בב"ש. כמו כן, הרשת ממשיכה בתנופת הצמיחה ותפתח במהלך החודש הקרוב שני סניפים נוספים ביבנה וטמרה. "אנחנו מחפשים לסניף החדש בפתח תקווה עובדים ועובדות במגוון תפקידים: קופאים, סדרנים, יקרנים, קצבים, עובדי מאפיה ומעדניה", מציינים בקרפור, שגם מבטיחים שכר מתגמל, תנאים סוציאליים מורחבים, 12% הנחת עובד לקניות בסניפים, אופק קידום והכשרות לפיתוח אישי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

סופרמרקטים בפתח תקווה אקי בן שחר

שישה סופרמרקטים ויוחננוף בדרך: האם יש מקום לכולם ברדיוס של קילומטר בפ"ת? – הטור של אקי בן שחר

מי שנוסע באזור אם המושבות, גיסין ובר כוכבא יכול לחשוב שבפתח תקווה אין דבר כזה יותר מדי סופרמרקטים. סופר חביב המושבה, סופרטל גיסין, חצי חינם, קרפור בר כוכבא, סופרטל בר כוכבא ומחסני מזון פועלים כולם במרחב מצומצם יחסית. ואם שישה סופרמרקטים לא מספיקים, בשנים הקרובות אמור להצטרף לתחרות גם יוחננוף.

המשך קריאה »

רשת ציוד הטכנולוגיה KSP תפתח בסוף החודש סניף בקניון סירקין פתח תקווה

הסניף החדש, שממוקם בקומה העליונה של הקניון, ישתרע על פני שטח של 120 מ"ר וינגיש את מגוון המוצרים העצום של הרשת לתושבי מזרח העיר והסביבה, שעד היום נאלצו לנסוע לשני הסניפים הפתח תקוואים הנוספים, עד עמי ב.ס.ר סיטי או סגולה. פתיחת הסניף השלישי בפתח תקווה נועדה לפזר את העומס בין הסניפים ולהעניק שירות מהיר וקרוב יותר לבית עבור תושבי השכונות המזרחיות והיישובים הסמוכים.

המשך קריאה »

הסטייקים מחכים לכם: קצביית "המשק" פותחת סניף חמישי בקהילון נווה גן פ"ת

בשורות משמחות למנגליסטים הפתח תקוואיים: רשת קצביות הבוטיק "המשק" מתרחבת ומגיעה לעיר. הרשת פתחה בימים אלו את הסניף החמישי שלה, שממוקם בקהילון נווה גן (רחוב מבצע דקל 9), בדיוק במקום בו שכנה בעבר הפיצריה "ביג אפל פיצה".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading