ים זבידה

הטור של ים זבידה (אוהד מכבי פ"ת) – ״פתח תקווה סרט מלחמה״

יש האומרים שלהיות אוהד מכבי פתח תקווה זו עסקה לא משתלמת במיוחד, אנחנו האנדרדוג האולטימטיבי. מעטים אלו שבעדנו, ורבים שונאנו. מי שהייתה בשנת 2005 ״הקבוצה של המדינה״ הפכה לקבוצה, שמנסה למצוא את מעמדה בליגת העל, בין ירידות חוזרות ונשנות (3 ירידות ליגה ב-12 השנים האחרונות) לבין עונת שיא של גביע המדינה ואירופה ותואר ראשון לאחר 72 שנים ארוכות.

העונה ההפכפכה הזו הגיע לשלביה האחרונים בשבת האחרונה, למשחק עונה של ממש אל מול הפועל ירושלים המנומנמת, שנשארה בליגה הבכירה והגיעה בעיקר כדי לנסות ולחבל בסיכוייה של מכבי להישאר בליגה ולשרוד. לפני תחילת המשחק צוין בחדשות וברשתות כי אבי לוזון נכנס לחדר ההלבשה כהרגלו (בתקופה האחרונה) לנאום מוטיבציה לשחקנים לפני עלייתם לדשא.

אוהדי מכבי פתח תקווה
אוהדי מכבי פתח תקווה

זה הזמן להיות חדים וברורים, ואולי גם הזמן לדבר קצת מספרים: אין הגיון בכך שאנאס מחמיד ו-ווילסון האריס, שאחראים יחדיו על 11 שערי זכות מתוך 30 של הקבוצה כולה (35%), אינם פותחים בהרכב הראשון בכל משחק. לא יכול להיות שאביב סאלם, המגן שמוביל בהרמות וכדורי עומק מתחילת העונה (71,) מוחלף במחצית במשחק כה חשוב נגד בני סכנין. עידן ורד, מלך בישולי הקבוצה העונה (4) חייב להישאר על המגרש ל-90 דק׳ מלאות כל עוד הוא בריא ויכול.

הדוגמה המוכחת לכך היא מהמשחק נגד הפועל ירושלים, אמנם נדב זמיר היה ביום גדול בשערה של הפועל, אך לא סתם הסטטיסטיקה הציגה כי במחצית השנייה מכבי פתח תקווה סיכנה 11 פעמים את שערה של היריבה לעומת 7 איומים במחצית הראשונה, וכן מתוכם איימה 4 פעמים למסגרת במחצית השניה לעומת 3 איומים במחצית הראשונה.

שוהם: לא סגור על עצמו

ועכשיו למשחק הגורלי מחר נגד מ.ס. אשדוד. לאחרונה כל משחק שלנו מתויג כ״משחק העונה״, אך בהתחשב בתוצאות האחרונות בפלייאוף התחתון – שום תוצאה אחרת לא תתקבל למעט ניצחון בכחול. מכאן אני פונה אל הצוות המקצועי, בראשות שהם וגם לשחקני הקבוצה. זה הזמן להפיק לקחים, זה הזמן להגיע חדים וממוקדים לשני המשחקים הקשים והחשובים ביותר של המועדון בשנים האחרונות.

למען הקבוצה, למען הסמל וכבוד מועדון מכבי ״אבשלום״ פתח תקווה ובייחוד למען האוהדים. אותם אוהדים איכותיים שמגיעים לכל משחק בית וחוץ בין אם זה בחורף בקיץ בסתיו או באביב. אלו ששומרים על הגחלת בוערת. אנחנו לא חייבים להיות ״הקבוצה של המדינה״, אך בהחלט ראוי שנהיה קבוצה שהאוהדים שלה יכולים להיות גאים בה.

צפו בדבריהם של נועם שוהם ותמיר גלזר במסיבת העיתונאים היום (מתוך יוטיוב מכבי פתח תקווה)

אוהדי מכבי: ימלאו את המערבי מחר?

עוד ב-ספורט

אור רם פאדלנט פתח תקווה

רכש לספורטן: שחקן נבחרת הדייוויס לשעבר, אור רם, מונה למנהל מתחם פאדלנט פ"ת

רם, שדורג בעבר בטופ 500 העולמי ושיחק בווימבלדון וב-US Open, נכנס לתפקידו ברשת פאדלנט ומחליף את דן בר-לב שקודם לניהול כלל מתחמי הרשת. "המטרה: פיתוח קהילת השחקנים המקומית והבאת אימונים ברמה הגבוהה ביותר"

המשך קריאה »
גיסין 1912 טקטיקול ואסף אייל

"גיסין 1912" סגרו עם ספונסרים: "לא נחזור ליציעי מכבי פתח תקווה, גם לא לדרבי"

קבוצת האוהדים הפתח תקוואית שהוקמה בעונה שעבר ומשחקת בליגה ג', במטרה מוצהרת לעלות ליגות עד ליגת העל, סגרה עם חברת אמצעי הביטחון "טקטיקול" ומשרד הפיננסים "אייל ושות'"' על הסכם חסות, במסגרתו הלוגואים שלהם יהיו על המדים הכחולים של הקבוצה שתשחק גם בעונה הקרובה ביציע הדרומי במתחם "שלמה ביטוח". הצפי: 500 אוהדים וחברי עמותה בדמי חבר של 1000 ש"ח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading