אם חשבתם שאין מקום לעוד המבורגריה כשרה באיזור ב.ס.ר סיטי-יכין – אז כנראה שטעיתם. בקרוב צפויה להיפתח עוד אחת כזאת, הפעם של השף בדישי, שכבר עשה לעצמו שם עם כמה מסעדות מוצלחות בסצנת הקולינריה בישראל ובמיאמי. המסעדה, במתחם תחנת YELLOW, היא בסגנון דיינר אמריקאי, בסטנדרט מטבח ללא פשרות – כשהכל תחת השגחת הכשרות המוקפדת של בית יוסף.
המסעדה נמצאת כרגע בשלה ההקמה וההכנה, והיא צפויה להיפתח בעוד כחודש (אמצע יוני) – מה שכבר מעורר תאבון אצל הפתח תקוואים הרעבים, שיודעים בחיבה שלהם להמבורגר משובח. בינתיים בדישי והצוות שלו שומרים על עמימות וסקרנות בכל הקשור למותג החדש והמקום החדש – אבל הסכימו לשתף אותנו בשמות וברכיבים של כמה מהמנות המובחרות, אותן הם מבטיחים לתת במחיר נגיש.
בין המנות:
- אל צ’אפו – לחמניית בריוש ,איולי צ’יפוטלה,המבורגר עסיסי,ריבת חלפניו גווקמולה ונאצ’וס
- כמו בפריז – איולי כמהין ,חסה לליק,ריבת בצל ופטריות מקורמלות
- יוקוזונה – רליש אדממה,שיטאקי צלוי,ספייסי טריאקי,סלט מלפפון יפני ובצל כבוש
- ב-Coco (קוקו) מבטיחים שגם הילדים יהנו מתפריט מיוחד.
האודישן הראשון של בדישי במשחקי השף (2021)
שעות הפתיחה יהיו בין 12 בצהרים ל-12 בלילה. סגו בשישי ושבת. ברוב שעות היום, אפשר למצוא חניה במתחם תחנת הדלק YELLOW. השף משה בדישי, שהשתתף בריאליטי “משחקי השף”, הוא מהשפים הבולטים בסצנת הקולינריה הישראלית. לאורך השנים, הוא פתח והוביל מספר מסעדות מצליחות ברחבי הארץ, כשהאחרונה היא VIDA – טבריה – מסעדת שף כשרה שנפתחה בתחילת 2025 בטבריה. המקום מציע תפריט שף עם מנות מיוחדות שלא רואים באזור, באווירה תוססת עם די-ג’יי בימי חמישי.





