משה בדישי COCO פתח תקווה קוקו

השף משה בדישי פותח את מסעדת ההמבורגרים Coco (קוקו) בדרך רבין פ"ת

אם חשבתם שאין מקום לעוד המבורגריה כשרה באיזור ב.ס.ר סיטי-יכין – אז כנראה שטעיתם. בקרוב צפויה להיפתח עוד אחת כזאת, הפעם של השף בדישי, שכבר עשה לעצמו שם עם כמה מסעדות מוצלחות בסצנת הקולינריה בישראל ובמיאמי. המסעדה, במתחם תחנת YELLOW, היא בסגנון דיינר אמריקאי, בסטנדרט מטבח ללא פשרות – כשהכל תחת השגחת הכשרות המוקפדת של בית יוסף.

המסעדה נמצאת כרגע בשלה ההקמה וההכנה, והיא צפויה להיפתח בעוד כחודש (אמצע יוני) – מה שכבר מעורר תאבון אצל הפתח תקוואים הרעבים, שיודעים בחיבה שלהם להמבורגר משובח. בינתיים בדישי והצוות שלו שומרים על עמימות וסקרנות בכל הקשור למותג החדש והמקום החדש – אבל הסכימו לשתף אותנו בשמות וברכיבים של כמה מהמנות המובחרות, אותן הם מבטיחים לתת במחיר נגיש.

בין המנות:

  • אל צ'אפו – לחמניית בריוש ,איולי צ'יפוטלה,המבורגר עסיסי,ריבת חלפניו גווקמולה ונאצ'וס
  • כמו בפריז – איולי כמהין ,חסה לליק,ריבת בצל ופטריות מקורמלות
  • יוקוזונה – רליש אדממה,שיטאקי צלוי,ספייסי טריאקי,סלט מלפפון יפני ובצל כבוש
  • ב-Coco (קוקו) מבטיחים שגם הילדים יהנו מתפריט מיוחד.

האודישן הראשון של בדישי במשחקי השף (2021)

שעות הפתיחה יהיו בין 12 בצהרים ל-12 בלילה. סגו בשישי ושבת. ברוב שעות היום, אפשר למצוא חניה במתחם תחנת הדלק YELLOW. השף משה בדישי, שהשתתף בריאליטי "משחקי השף", הוא מהשפים הבולטים בסצנת הקולינריה הישראלית. לאורך השנים, הוא פתח והוביל מספר מסעדות מצליחות ברחבי הארץ, כשהאחרונה היא VIDA – טבריה – מסעדת שף כשרה שנפתחה בתחילת 2025 בטבריה. המקום מציע תפריט שף עם מנות מיוחדות שלא רואים באזור, באווירה תוססת עם די-ג'יי בימי חמישי. 


עוד ב-אוכל ובילויים

רון אנד בן פתח תקווה

ניחוח של פריז בפתח תקווה: "רון & בן" (RON & BEN) פתחו בייקרי ברח' הסיבים

לאחרונה נפתח מקום הכולל מאפייה, פטיסרי ובית קפה בוטיק שמביא את אומנות האפייה והאירוח הצרפתית ללב העיר. העסק החדש נולד ממפגש מחודש ומרגש של שני חברי ילדות – רונן בנישו וראובן חזיזה. לאחר עשור שבו חיו בנפרד, הם התאחדו כאן בישראל כדי להגשים חלום משותף.

המשך קריאה »
פאטאטאס פתח תקווה

תפוח אדמה לוהט? רשת PATATAS (פאטאטאס) פתחה סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת

זוכרים את פיצריית "פיירו" (PIERO) עליה דיווחנו לכם כאן בעבר כי נסגרה זמן קצר בלבד לאחר פתיחתה. כעת, אנחנו שמחים לעדכן שהלוקיישן המרכזי הזה ממש לא נשאר יתום. בימים אלו נפתח במקום סניף חדש של רשת "פאטאטאס" (PATATAS), שמבטיחה לקחת את תפוח האדמה למקומות שלא דמיינתם.

המשך קריאה »
עדי שביב

בוקר של קולינריה והשראה: בראנץ' טבעוני והרצאה של עדי שביב על אושר במלון פרימה לינק פ"ת ב-4.9

תושבי פתח תקווה והסביבה, מחפשים דרך מושלמת לפתוח את סוף השבוע שלכם? ביום שישי, ה-4 בספטמבר 2026, יתקיים אירוע יוצא דופן המשלב אוכל משובח, נוף מרהיב ותוכן מעורר השראה. האירוע נערך בשיתוף פעולה מיוחד עם מינהלת איכות חיים ואושר של עיריית פתח תקווה בראשותה של אסנת בירנבאום

המשך קריאה »
ביגה - עופר הקניון הגדול פתח תקווה

בית הקפה BIGA בקניון הגדול פ"ת מוצף לאחרונה בביקורות חיוביות: "שירות שאין דברים כאלה"

לאחר החלפת זכיינים בסניף, גולשים מתארים חוויית שירות ואוכל יוצאת דופן — עשרות ביקורות חמש כוכבים הצטברו בחודש האחרון בפרופיל הגוגל של בית הקפה. בית הקפה BIGA, הממוקם בקניון הגדול (עופר) בפתח תקווה (קומה P2 – ראשונה), רושם בחודש האחרון גל של ביקורות חיוביות ברשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading