אחד העם פתח תקווה בבית הנשיא

כבוד לפתח תקווה בבית הנשיא: חט"ב "אחד העם" זכתה בפרס יוקרתי על תכנית ה"קהילות"

נשיא מדינת ישראל, יצחק הרצוג, אירח היום (8.6) במשכנו את אחת מחטיבות הביניים הגדולות והמוכרות בעיר , בשכונת אם המושבות, במסגרת זכייתה תחרות "שמים את הלב" של אח"י והקרן למורשת הלורד הפרופ' הרב יונתן זקס. "הזכייה מהווה הוקרה והערכה על תכנית הקהילות הייחודית שלנו, שמהווה ביטוי לערכים של שינוי חברתי, אכפתיות ונתינה", מסרה מנהלת בית הספר ורדינה אוס.

לדברי אנשי "חטיבת ביניים אחד העם פתח תקווה" הפרס הוא ביטוי לערכים העומדים בליבת העשייה החינוכית של הצוות והתלמידים. בנימוקי ועדת הפרס נכתב:"זכייה זו מוענקת לכם על כך שפתחתם את הלב, התבוננתם על סביבתכם והוצאתם לפועל מגוון גדול של פרויקטים מרגשים ומשמעותיים, תוך שיתוף פעולה והירתמות של כל תלמידי ותלמידות החטיבה"

 

יעל פיינגולד ורדינה אוס יצחק הרצוג
יעל פיינגולד ורדינה אוס יצחק הרצוג
504712082_1353738413425906_3136163910652141393_n

"אנו גאים בתלמידים ובתלמידות, בצוות ובקהילת בית הספר כולה על ההשפעה החיובית והמעורבות המשמעותית, שמהווים השראה לעשייה חינוכית וקהילתית", הוסיפה אוס. באחד העם ציינו לטובה את פועלה של איריס הרכזת, מיטל סבן מחנכת ח'7 ושני ואופל – בנות השירות הלאומי.

"אנו גאים בתלמידים ובתלמידות, בצוות ובקהילת בית הספר כולה על ההשפעה החיובית והמעורבות
המשמעותית, שמהווים השראה לעשייה חינוכית וקהילתית", הוסיפה אוס. שגיא סיטון, תלמיד כיתה ח’ 7, אמר אחרי המפגש: "זה היה אחד הימים הכי מרגשים שהיו לי. להגיע לבית הנשיא, להיות בין הנבחרים – זה הרגיש כמו חלום.

על מה הנשיא דיבר איתכם?

"הנשיא דיבר על פרופ’ הרב יונתן זקס ועל החשיבות של הקשבה, נתינה וקהילה – בדיוק הדברים שעשינו בפרויקט שלנו. בסוף קיבלנו גם ספר שלו, וזה הרגיש ממש כמו מתנה עם משמעות. אני גאה שהייתי חלק מזה – זה נתן לי השראה להמשיך ולעשות טוב".

 

תלמיד כיתה ח' אחד העם שגיא סיטון עם נשיא המדינה חיים הרצוג
תלמיד כיתה ח' אחד העם שגיא סיטון עם נשיא המדינה חיים הרצוג

עוד ב-חינוך

רמי גרינברג ב-1.9

סיור 1.9: רמי גרינברג ביקר ב-10 מוסדות חינוך בפ"ת בפתיחת שנת הלימודים 2026-2027

שנת הלימודים החדשה יצאה לדרך הבוקר בפתח תקווה באווירה חגיגית, עם כ-72 אלף תלמידים ותלמידות שגדשו את המעונות, גני הילדים ובתי הספר ברחבי העיר. ראש העיר, שחוו בוקר עמוס במיוחד, מסר: "השקענו מאות מיליונים בבינוי ובשיפוץ מוסדות חינוך"

המשך קריאה »
ימנו זלקה

הישג למאבק ההורים – הנאשמים בפרשת רצח ימנו זלקה לא ישובו לתיכונים בפתח תקווה

רגע לפני פתיחת שנת הלימודים, עיריית פתח תקווה הודיעה הבוקר (31.8) כי שני התלמידים המואשמים במעורבות בפרשת רצח ימנו זלקה ז"ל בערב יום העצמאות האחרון, לא יחזרו לספסל הלימודים בבתי הספר הרגילים בעיר.

המשך קריאה »
הטור של עו"ד אסף בן חור

שיבוץ לבתי ספר וגנים בפתח תקווה: מתי אפשר לבקש לעבור מחוץ לאזור הרישום?

לקראת שנת הלימודים, הורים רבים מגלים שהגן או בית הספר שאליו שובץ ילדם אינו המסגרת שבה היו רוצים שילמד. לעיתים הסיבה היא מרחק, אחים, צורך רגשי או רפואי, נסיבות משפחתיות וכד', ולעיתים מדובר בחשש ממשי של ההורים לביטחון האישי של הילד.

המשך קריאה »
ימנו זלקה

הורים מאיימים בהשבתת לימודים לאחר שהחשוד ברצח זלקה שובץ לבית ספרם בפ"ת

יומיים בלבד לפני פתיחת שנת הלימודים, הורי תלמידים בתיכון במזרח פתח תקווה מאיימים להשבית את הלימודים במחאה על כוונה לשבץ במוסד נער ששמו נקשר לכאורה לרצח ימנו (בנימין) זלקה ז"ל לפני 4 חודשים. ההורים: לא נשלח את ילדנו לבית ספר עד שנושא ייפתר. העירייה: מתנגדים לשיבוץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading