סבטלנה דורפמן, בעלת חנות הפרחים "בוקטיק שופ" (Buketik Shop) בהרצל 33 מציעה חיסול מלאי של עציצים ב 10₪

גם בימים האלה יש כאלה שלא מוותרים על העיצוב של הבית עם עציצים חדשים. בדיוק בשבילכם ההצעה הזאת יכולה להיות מעניינת לסידורים מחר, יום שישי (20.6).

"שמי סבטלנה, אני בעלת חנות פרחים Buketik Shop, עיצובים, בלונים, מארזים, בובות ועוד, ברחוב הרצל 33", מסרה ברשתות החברתיות. "מאז המלחמה, בעלי מגויס למילואים, הולך וחוזר ובעקבות המצב כרגע אני עם 3 ילדים בבית וחנות מלאה בצמחים. בשישי ה- 20.6 בשעה 9.00 החנות תפתח לחיסול המלאי של כל העציצים החל מ- 10 ש"ח.

אני יודעת שבמצב הזה עציצים פחות מעניינים אנשים, אבל עדיין הם מסוגלים לתת קצת שמחה וצבע במצב הזה. מאחלת לכולנו ימים טובים מאלה".

עוד ב-חנויות

מכולת תאילנדית בפתח תקווה

בנגקוק בפתח תקווה: מסעדת "תאי צ'ו" פתחה מכולת תאילנדית ברח' הסיבים

דרור דודקביץ', בעל המסעדה התאילנדית ברח' ברקת, מביא עכשיו את תאילנד גם לרחוב הסמוך, עם חנות תאילנדית אותנטית המציעה חומרי גלם מיוחדים, כלי מטבח – ועוד. "הרעיון המרכזי של החנות הוא להנגיש לקהל הרחב את אותם חומרי גלם מיוחדים ואיכותיים שבהם משתמשים במסעדה. בחנות ניתן למצוא כמעט כל מוצר שקיים במטבח התאילנדי, במחירים אטרקטיביים במיוחד", מסר.

המשך קריאה »
VOS פתח תקווה

מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פתח חנות פופ אפ בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

חוויית ביוטי הוליסטית מגיעה לפתח תקווה. חנות פופ-אפ חדשה של המותג הישראלי VOS מציעה מוצרי טיפוח טבעיים, בשמים, נרות ומוצרי אווירה, ומעוצבת בהשראת החיים הכפריים. כל הפרטים על הפינה החדשה שתעשה לכם קצת שקט בתוך השגרה העירונית.החנות נמצאת בקומה התחתונה (P2) ליד חנות נייק

המשך קריאה »
פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »
הבורסה לתכשיטים פתח תקווה

כמה תוכלו לחסוך ברכישת טבעת, תליון ועגילים ברשת "הבורסה לתכשיטים" בקניון הגדול פ"ת?

עונת החתונות והצעות הנישואין של קיץ 2026 כבר כאן, ורשת "הבורסה לתכשיטים" משיקה את הטרנדים החמים ביותר עם חגיגת הטבות מיוחדת. הקיץ הנוכחי מביא איתו שילוב מרתק בין מסורת לקדמה טכנולוגית, המאפשר לכל זוג למצוא את הביטוי המושלם לאהבתו. לקראת עונת הצעות הנישואין המרגשת והצורך בתכשיטים מדויקים לערבי הקיץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading