נוף פתח תקווה

פתח תקווה נערכת לחזור ללימודים. גרינברג: "לנגד עינינו – ביטחון התלמידים והצוותים"

העירייה מדווחת כי ראש העיר רמי גרינברג כינס היום (שלישי, 24.6) את כלל גורמי החינוך והביטחון בעיר, על מנת להיערך לחזרה ללמידה במידה וישתנו הנחיות המיגון של פיקוד העורף. התלמידים הפתח תקוואים כבר הפסידו כ-10 ימי לימודים (זום זה לא נחשב), אבל לאור ההכרזה על הפסקת אש, נערך מינהל החינוך יחד עם מקפ"ת המפעילה את הצהרונים והחוגים, לקראת חזרה לשגרת למידה.

בעירייה מדגישים כי החזרה היא בהתאם להנחיות עליהם יחליט פיקוד העורף. "במידה ותהיה חזרה ללמידה ומצב ההתגוננות הוא 2, ילמדו מספר מצומצם של גנים וחלק מבתי הספר היסודיים בהם אין מרחב מוגן מלא לכלל התלמידים, בבתי ספר העל יסודיים, שסיימו את לימודיהם ב-20.6, וכעת המבנים פנויים. הודעה מסודרת תועבר על ידי הגננות והמורות הרלוונטיות", נמסך מעיריית פתח תקווה.

הילדים המפונים, בעקבות פגיעת הטיל, הנמצאים כעת בבתי מלון, יגיעו לעיר בהסעה מאורגנת, שגם תחזיר אותם יחד, בתום יום הלימודים/הפעילות. במידה ואכן תהיה חזרה ללמידה יחודשו ההסעות, הצהרונים והחוגים. הבגרויות שתוכננו לתיכוניסטים של פתח תקווה, מתכוננות יבוצעו במועדן, ככל שנחזור לשגרה. במידה ופיקוד העורף יכריז על מצב התגוננות 1, כלומר שאין צורך לשהות בסמוך למרחבים מוגנים, יחזרו ללמידה מלאה כל הילדים בגנים ובבתי הספר- במוסדות החינוך שלהם.

"אנחנו בתקופה מאד מאתגרת, המצב הביטחוני וההנחיות המשתנות מעודדות אותנו להיערך לתרחישים השונים", מסר ראש העיר רמי גרינברג. "אנו מקווים כי בקרוב מאד תתאפשר חזרה למוסדות החינוך וילדי הגנים והחינוך היסודי יוכלו לסיים את שנת הלימודים. באותה מידה אנו נערכים לסיום פעילויות החוגים ופתיחת קייטנות הקיץ. כמובן שהילדים שפונו עם משפחותיהם יהיו חלק מהפעילות והעשייה ונדאג להביא אותם לבתי הספר בשעה המתאימה ולהחזירם בסיום היום".

בעירייה מדגישים שחשוב לציין כי נכון לשעה זו (16:20) אין שינוי בהנחיות ההתגוננות, מדיניות ההתגוננות נותרה 4. הציבור מתבקש לשמור על דריכות על אף השיח הגובר בתקשורת בנוגע להפסקת אש. כל המגבלות עומדות בעיניהן- אין למידה, אין עבודה ואין להתקהל. אנו ממתינים להנחיות פיקוד העורף המעודכנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חינוך

חדרי כושר בתי ספר פתח תקווה

העירייה: בשנת הלימודים הנוכחית יהיו תשעה בתי ספר עם חדרי כושר בפתח תקווה

המהפכה שהוביל ראש העיר רמי גרינברג, הביאה לכך שפתח תקווה היא העיר עם הכי הרבה חדרי כושר בבתי הספר, ביחס לכמות התושבים. התיכונים בהם התלמידים יוכלו להנות מחדר כושר צמוד: גולדה, ברנר, ארנס, יצחק שמיר, אחד העם. חטיבת בן צבי, חטיבת ברנר, קריית החינוך רמון ובבית הספר בן גוריון.

המשך קריאה »
רמי גרינברג ב-1.9

סיור 1.9: רמי גרינברג ביקר ב-10 מוסדות חינוך בפ"ת בפתיחת שנת הלימודים 2026-2027

שנת הלימודים החדשה יצאה לדרך הבוקר בפתח תקווה באווירה חגיגית, עם כ-72 אלף תלמידים ותלמידות שגדשו את המעונות, גני הילדים ובתי הספר ברחבי העיר. ראש העיר, שחוו בוקר עמוס במיוחד, מסר: "השקענו מאות מיליונים בבינוי ובשיפוץ מוסדות חינוך"

המשך קריאה »
ימנו זלקה

הישג למאבק ההורים – הנאשמים בפרשת רצח ימנו זלקה לא ישובו לתיכונים בפתח תקווה

רגע לפני פתיחת שנת הלימודים, עיריית פתח תקווה הודיעה הבוקר (31.8) כי שני התלמידים המואשמים במעורבות בפרשת רצח ימנו זלקה ז"ל בערב יום העצמאות האחרון, לא יחזרו לספסל הלימודים בבתי הספר הרגילים בעיר.

המשך קריאה »
הטור של עו"ד אסף בן חור

שיבוץ לבתי ספר וגנים בפתח תקווה: מתי אפשר לבקש לעבור מחוץ לאזור הרישום?

לקראת שנת הלימודים, הורים רבים מגלים שהגן או בית הספר שאליו שובץ ילדם אינו המסגרת שבה היו רוצים שילמד. לעיתים הסיבה היא מרחק, אחים, צורך רגשי או רפואי, נסיבות משפחתיות וכד', ולעיתים מדובר בחשש ממשי של ההורים לביטחון האישי של הילד.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading