ג'יימס אדני

הפועל 'מבנה' פתח תקווה החתימה את ג'יימס אדני לעונה אחת. צפו בביצועים (וידאו)

הפועל יכולה לסמן V על הרכש המשמעותי הראשון בפגרה לקראת עונת המשחקים 25/26 בליגת העל, עם ההחתמה של הקשר הניגרי בן ה-32, שהפועל תהיה קבוצתו הרביעית בארץ אחרי עירוני קריית שמונה, מכבי פתח תקווה והפועל חדרה, איתה הוא ירד ליגה בעונה שעברה. במהלך הקריירה הוא שיחק בליגות באלבניה, קפריסין, אזרבייז'אן וטורקיה.

במכבי פתח תקווה שיחק אדני בעונת 2021-22, אך לא הרשים ביכולתו ולבסוף ירד עם הקבוצה ליגה. לאחר מכן הוא עבר לטולזספור הטורקית, שם דווקא הרשים, עם 11 שערים (צפו בהיילייט שלו מעונה זו). לאחר החתימה בהפועל הוא אמר: "מאוד שמח ומתרגש להגיע למועדון גדול כמו הפועל פתח תקווה. שמעתי מילים מאוד טובות על הקהל והמאמן ואני מקווה לעשות עונה טובה מאוד, יאללה הפועל".

עוד ב-ספורט

מאי יהלום

כבוד לפתח תקווה: מאי יהלום, בת 15, זכתה באליפות אירופה בנינג'ה בפורטוגל (וידאו)

הנערה הפתח תקוואית, תושבת אם המושבות החדשה, תלמידת חטיבת הביניים "רמון", הוכיחה שהיא לא רק תלמידה מצטיינת, אלא גם ספורטאית עם הישגים בינלאומיים. יהלום חזרה לאחרונה עם מדליית זהב מאליפות אירופה, שם ייצגה בכבוד את ישראל מול כ-300 משתתפים מכל רחבי היבשת. ""אחרי שנה של אימונים, לא רציתי לוותר על החלום – זה רגע שאני אזכור כל החיים", אמרה לפתח תקווה NEWS.

המשך קריאה »
בוני אמיאן הפועל פתח תקווה

צפו בביצועים: בוני אמיאן מחוף השנהב חתם בהפועל 'מבנה' פתח תקווה (וידאו)

מועדון הכדורגל הפועל 'מבנה' פתח-תקוה הודיע הבוקר (11.7) על החתמתו של הקשר מחוף השנהב, בוני אמיאן, על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. בוני, בן ה-22, נחת אתמול במחנה האימונים של הקבוצה בבולגריה ועורך בשעה זו את אימון הבכורה שלו בקבוצה. בעונה האחרונה שיחק הקשר בחימקי מהליגה הראשונה ברוסיה ובדינמו מינסק מבלארוס.

המשך קריאה »
מירוץ פתח תקווה

קונספט חדש לרצים: עיריית פתח תקווה הודיעה על מרוץ לילה ויום ב-11-12 בספטמבר

המירוץ הכפול יהיה כמו המרוצים האחרונים – בסימן הצדעה לכוחות הביטחון וההצלה ומחווה למשפחות השכולות וצפויים לרוץ בו אלפי משתתפים. את טקסי ההזנקה יובילו בני משפחות שכולות, לוחמים ולוחמות מכוחות הביטחון וההצלה, "כאות הוקרה לפועלם ולמחויבותם, ונוכחותם תעניק למרוץ משמעות ערכית ועמוקה מתמיד", מסרו מהעירייה. ההרשמה נפתחה – כל המחירים בפנים.

המשך קריאה »
ספורטן פתח תקווה פאדל

ערן זהבי, רן בן שמעון וברק בכר ורבים נוספים השתתפו בטורניר פאדל בספורטן פ"ת

כוכב הכדורגל ושני המאמנים הבכירים נהנו להזיע בסוף השבוע האחרון בנווה גן, באירוע ספורט יוצא דופן ששילב בין תחרות, חברות ואווירה מהנה במיוחד. עשרות כדורגלנים, מאמנים וספורטאים אולימפיים הגיעו למתחם החדש, שפתח איש הטלוויזיה דני רופ ותחרו זה בזה בטורניר פאדל מושקע ומלהיב שמשך אליו גם קהל רב. עוד השתתפו: מסאי דגו, אופיר חיים, אלירן עטר, אריק בנאדו, אורי ששון ואלכס שטילוב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading