ארט ווין פתח תקווה - מתכוננים לפתיחה

אחרי פחות משנה: בר היין “ארט ווין” במרכז רום אם המושבות פתח תקווה – ייסגר

חבל: הבר הבוטיקי, שהוקם בספטמבר 2024, כדי לתת חווית בילוי “תל אביבית” עבור תושבי השכונה – יסגור את שעריו השבוע וכבר מציע בקבוקי יין במכירת חיסול. על שטח של 50 מ”ר בפנים ו-50 מ”ר בחוץ, הגישו יין איכותי, לצד קפה ומאפים משובחים, אך לדברי בעלי העסק, המתחם בחר שלא להמשיך את חוזה ההתקשרות. ככל הידוע חנות של רשת ללין תיכנס במקומו.

בינתיים, השיפוץ במתחם מרכז רום אם המושבות נמשך ונכנס לשלב מתקדם, שבסיומו (בעוד מספר חודשים) אמורים להתווסף שטחי מסחר בקומה השנייה. חנות הנוחות 7 אקספרס, שהחליפה את “סבן אליבן”, עברה למיקום חדש בחלק המזרחי של המתחם – ברחוב מבצע יפתח. קפה לנדוור במתחם “ניצל” את הסגירה בזמן המלחמה עם איראן לצורך שיפוצים – והוא ייפתח בקרוב.

השיפוצים במרכז רום פתח תקווה
השיפוצים במרכז רום פתח תקווה
מרכז רום - רח' יעל רום פתח תקווה
מרכז רום

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-1000 צעירים חגגו במסיבת חנוכה עם “הפרויקט של רביבו” ב”קסאנדו” פ”ת

אגף הנוער והצעירים ארגן הערב (14.12) את הסיפתח של אירועי חג החנוכה בפתח תקווה, עם מסיבה מושקעת, שכללה הופעה של הלהקה עם מוסיקה ישראלית וים תיכונית, שסחפה את הקהל הרב שהגיע ולא הפסיק לרקוד. האירוע, בחסות העירייה, סובסד עם כרטיס במחיר מצחיק של 30 ש”ח, שכלל גם בופה בשרי ואלכוהול חופשי.

המשך קריאה »
שניצל 20 טעמים פתח תקווה

10 ש”ח לשניצל בבגט: רשת “שניצל 20 טעמים” פותחת סניף בקניון סירקין פתח תקווה (וידאו)

פתח תקוואים רבים צפויים להגיע מחר (12.12.25), שישי בצהרים, למתחם האוכל (קומה 2) בקניון במזרח העיר (רח’ פרידמן 9), לא רק כדי ליהנות ממבצע בזק חד-פעמי לרגל הפתיחה (משעה 10:00 עד 14:00), אלא גם להתרשם מהאווירה והטעמים במסעדת המזון המהיר. הסניף הפתח תקוואי יהיה הסניף ה-17 של רשת השניצליות המצליחה, שהולכת וצוברת פופולאריות בשנים האחרונות.

המשך קריאה »
רמי גרינברג מודה למילואימניקים בהוט סינמה

כ-600 ילדים והוריהם המילואימניקים תושבי העיר הגיעו ליום כיף בהוט סינמה פתח תקווה

בעלות סימלית של 15 ש”ח בלבד, קיבלו הילדים וההורים, שחלקם שירתו מאות ימי מילואים במלחמה האחרונה כרטיס לסרט שבחרו, קופסא ענקית של פופקורן, שתייה וסופגניה. אל מתחם הקולנוע בעופר הקניון הגדול, הגיע גם ראש העיר רמי גרינברג, ששיבח את אנשי המילואים על תרומתם למאמץ המלחמתי. “היה ערב מרגש ומהנה. זה המעט שאפשר להחזיר לילדים ולהורים”, מסרה אורטל שוקרון.

המשך קריאה »
קפה גן סיפור פתח תקווה

קבלו הצצה: “קפה גן סיפור” פתח תקווה נפתח הערב בהשקה שקטה למוזמנים ומזדמנים

היום (9.12.25), אחרי למעלה משנה וחצי של תכנון ועוד כ-8 חודשים של הקמה ועיצוב, נפתחו שעריו של בית הקפה-מסעדה בפארק הגדול (אוחיון), של מוסד קולינרי בהתהוות, שצפוי לשנות את הרגלי הבילוי והאוכל של פתח תקוואים רבים. למקום הגיעו עשרות אנשים, שניצלו את השקט שלפני הסערה (תרתי משמע), כדי לטעום מהתפריט ולהתרשם מהמקום. ההשקה הרשמית: עוד שבוע.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading