ברנדה 40-42 פתח תקווה

קטה גרופ הרסו את ברנדה 40-42 ומציעים דירת 4 חדרים ב-2.67 מיליון ש"ח (וידאו)

ממשיכים להתחדש: חברת הנדל"ן עם הכי הרבה פרויקטים של התחדשות עירונית בעיר, החלה לשווק את הפרויקט בשכונת המרכז השקט, זאת אחרי אירוע הריסה, שהתקיים שם בשבוע שעבר. החברה הרסה שני מבני רכבות ישנים ומוזנחים עם 24 דירות ובמקומם יוקמו 72 יחידות דיור בשני בניינים חדשים ומודרניים בני 10 קומות כל אחד – כל זאת בהיקף השקעה המוערך בכ-100 מיליון ש"ח.

פרויקט ברנדה 40-42 ממוקם במרכז השקט של העיר, באזור מתחדש המשנה את פניו בקרבה למוסדות חינוך, מרכזי קניות ופארקים, וזוכה לנגישות נוחה לכבישים מהירים, ביניהם כביש 471. החברה משווקת בפרויקט דירות 4 חדרים בשטח של החל מ-92 מ"ר עם מרפסת בשטח של כ-12 מ"ר במחיר החל מ 2,670,000 מיליון שקל, דירות 5 חדרים בשטח של כ-120 מ"ר עם מרפסת בשטח של כ 12 מ"ר במחיר החל מ 3,020,000 מיליון שקל.

צפו בקטע מההריסה של ברנדה 40-42 (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

בנוסף, בקטה גרופ מציעים דירות דופלקס 6 חדרים בשטח של כ-150 מ"ר עם מרפסת בשטח של כ-20 מ"ר במחיר החל מ- 3,720,000 מיליון שקל. אכלוס הפרויקט, שעל תכנונו אמון האדריכל ירון אליהב, צפוי להיות בעוד כשנתיים וחצי. רון מרום, ראש תחום התחדשות עירונית של קטה גרופ: "פרויקט ברנדה החדש שיוצא לדרך בימים אלו מצטרף ל 20 פרויקטים של התחדשות עירונית שנמצאים כעת בביצוע ול כ- 60 פרויקטים נוספים אותם מקדמת החברה בפתח תקווה עם היקף דירות כולל של כ- 8,500 יחידות דיור חדשות".

מרום הוסיף כי פתח תקווה עוברת תנופה של התחדשות בשנים האחרונות, "והיא למעשה, אחת מהערים המובילות בתחום זה דבר שממצב אותה כעיר עם פוטנציאל השבחה אדיר ומאפשר לנו להגדיל את קצב תכנון הפרויקטים של החברה".

 

ברנדה 40-42 פתח תקווה

קטה גרופ (KATA GROUP) עוסקת בייזום וביצוע פרויקטים של מגורים ונדל"ן מניב במרכז הארץ. החברה נוסדה על ידי גיל קטה לפני כעשרים שנה ומנוהלת על ידו יחד עם שלושת בניו: אור, עוז, ורון. לחברה כ- 1,200 יחידות דיור בביצוע ב- 20 פרויקטים שונים וכ-8,500 דירות נוספות נמצאות בשלבים שונים של תכנון וביצוע. סך הנכסים של החברה נאמד במעל למיליארד שקל. בין היתר, עוסקת החברה בפרויקטים יזמיים ובתחום ההתחדשות העירונית. בעקבות המחסור בעובדים זרים, הקימה בשנה האחרונה החברה תאגיד כוח אדם.

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

יו פארק 2 סגולה

גרינברג: התקבל היתר בניה לפרויקט הלוגיסטיקה "יו פארק 2" של יובלים ויוקה פארק בסגולה

לפני חצי שנה דיווחנו לכם כי שתי החברות יקימו במשותף על הקרקע פרויקט נדל"ן מניב רחב היקף, שיכלול שטחי מסחר, תעשייה ולוגיסטיקה בהיקף כולל של כ-67 אלף מ"ר ברוטו. זהו הפרויקט השני של השתיים בפתח תקווה, אחרי שהושלם "יו פארק" סגולה הסמוך, שמוכן לאכלוס, אך טרם אוכלס.

המשך קריאה »
פתח תקווה נוף

עוקפים את חיפה: כך תהפוך פתח תקווה עד 2035 לעיר השלישית בגודלה בישראל

האם בעוד עשור פתח תקווה תהיה העיר השלישית בגודלה בישראל ותדחק את חיפה למקום הרביעי? הצצה למפת הפרויקטים העתידית חושפת את מספר יחידות הדיור שאמורות להתווסף לעיר, אך לצד חזון הפיתוח המואץ של ראש העיר רמי גרינברג, תושבים רבים מביעים דאגה ממשבר תשתיות ומצפיפות בלתי נסבלת.

המשך קריאה »
הטור של אקי בן שחר

האם פ"ת תוכל להחזיק 3 מוקדי מסחר גדולים ברדיוס 200 מ"ר? (הטור של אקי בן שחר)

בעוד שנים ספורות צפוי להיפתח בצומת ז'בוטינסקי מתחם BIG FASHION פתח תקווה. קל להציג את הסיפור כקרב פשוט: הקניון הגדול ועמי ב.ס.ר סיטי צריכים להיזהר. אבל כשמניחים את המספרים זה לצד זה, מתברר שהשאלה הגדולה יותר היא לא מי ינצח, אלא איזו מפת מסחר תהיה לפתח תקווה לקראת סוף העשור.

המשך קריאה »
נכס מסחרי במטרו פארק פתח תקווה

נכס מסחרי משופץ בשטח של 87 מ"ר התפנה במתחם "מטרו פארק 456" פתח תקווה (וידאו)

המתחם במשה דיין 10/עזרא גבאי 3, שנחשב לאחד ממוקדי העסקים הצומחים בפתח תקווה, ממשיך להתאכלס. לאחרונה, התפנה במתחם נכס מסחרי ייחודי, המציע הזדמנות יוצאת דופן לבעלי עסקים קטנים ובינוניים, שמחפשים דריסת רגל במיקום אסטרטגי ומרכזי. למי זה מתאים?

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading