דניאל אסייג ושלומי קוריאט יגיעו להקרנה של “ההילולה 2 – החתונה” בהוט סינמה עופר הקניון הגדול פתח תקווה

לאחר ההצלחה המסחררת של הסרט “הילולה 2  החתונה”, הוט סינמה מזמינה את הקהל לחוויה ייחודית ומצחיקה במיוחד: עם דניאל אסייג, התסריטאי הראשי של הסרט, שיגיע עם השחקנים שמופיעים בסרט, ביניהם השחקן הפתח תקוואי שלומי קוריאט, לפגוש את הצופים פנים אל פנים ביום שלישי ה- 22/7 בשעה 19:00.

המפגש יתקיים בסיום ההקרנה של הסרט בקולנוע הוט סינמה בעופר הקניון הגדול ויכלול הצצה אל מאחורי הקלעים של היצירה, סיפורים מצחיקים מהסט, שאלות מהקהל ועוד. “זו ההזדמנות שלכם לראות את הסרט ולפגוש את האנשים שמאחורי ההומור המופלא הכל על מסך אחד”, מסרו מהוט סינמה. הכניסה למפגש כלולה במחיר כרטיס להקרנה באתר הוט סינמה. מספר המקומות מוגבל. יש למהר לשריין מקום. עלות כרטיס – 50 ש”ח.

צילום : רפי דלויה

עוד ב-אוכל ובילויים

מריונלה פתח תקווה אירוע חברה

אירוע באווירה איטלקית: “מריונלה” פתח תקווה פתחה את 2026 עם אירועי חברה לעובדים

מסעדת השף האיטלקית של דייב בגיו, ברחוב הסיבים 18, נפתחה לא מזמן – וכבר עשתה לעצמה שם טוב בקרב חובבי הפסטות והפיצות בפתח תקווה. הלקוחות הרבים שפוקדים אותה, יחד עם הביקורות הטובות, גרמו לה להרחיב את היקף האירועים – לא רק הפרטיים, אלא גם לחברות, הארגונים והעסקים הרבים, שנמצאים בעיר, במרחק הליכה או נסיעה קצרה ממנה.

המשך קריאה »
אור שפיץ

ורוד של קינוחים: הפודטראק של אור שפיץ נחת לשבועיים בפארק הגדול פתח תקווה (וידאו)

התור כבר משתרך, הניחוחות של החמאה באוויר והסטוריז בדרך: הקונדיטורית המפורסמת אור שפיץ פתחה פודטראק חגיגי בפארק הגדול (יצחק אוחיון). אז כמה יעלה לכם קרואסון ורוד ומה בתפריט? כל הפרטים.

המשך קריאה »
פוד טראק פתח תקווה

יש לך “פוד-טראק”? העירייה ומקפ”ת מזמינים לגשת למכרז להקמה בחמישה מיקומים

היום (1.2.26) פורסם לראשונה מכרז פומבי (מס’ 1/2026) להצבה והפעלה של משאיות מזון ושתיה (Food Trucks) בחמש נקודות מרכזיות ברחבי העיר. המטרה: להעשיר את חיי התושבים ולהציע מגוון קולינרי חדש באזורי בילוי מרכזיים. על פי תנאי המכרז, אחד התנאים הבולטים והמחייבים הוא איסור מוחלט על הפעלת המשאיות בשבתות ובחגי ישראל. הגשת מועמדות – עד 18.5.26

המשך קריאה »
עגלת קפה מגשי פינוק פתח תקווה

עגלת הקפה “מגשי פינוק” נפתחה בחוות אטינגון ברחוב סוטין 3 פתח תקווה

הפודטראק החדש, שממוקם בחווה ההסטורית בין שכונת נווה דקלים לאיזור התעשייה סגולה, החל לפעול השבוע בכל יום בין השעות 8:30 בבוקר ל-20:00 בערב (שישי בין 8:00 ל-15:00) והוא צפוי לשרת בעיקר את הרעבים של העיר, העובדים וגרים באיזור. התפריט במקום כולל מגוון רחב של מנות, ביניהן קפה לכל סוגיו, פסטות, סלטים, קרפ צרפתי, ופל בלגי, שייקים פירות ועוד.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading