דניאל אסייג ושלומי קוריאט יגיעו להקרנה של "ההילולה 2 – החתונה" בהוט סינמה עופר הקניון הגדול פתח תקווה

לאחר ההצלחה המסחררת של הסרט "הילולה 2  החתונה", הוט סינמה מזמינה את הקהל לחוויה ייחודית ומצחיקה במיוחד: עם דניאל אסייג, התסריטאי הראשי של הסרט, שיגיע עם השחקנים שמופיעים בסרט, ביניהם השחקן הפתח תקוואי שלומי קוריאט, לפגוש את הצופים פנים אל פנים ביום שלישי ה- 22/7 בשעה 19:00.

המפגש יתקיים בסיום ההקרנה של הסרט בקולנוע הוט סינמה בעופר הקניון הגדול ויכלול הצצה אל מאחורי הקלעים של היצירה, סיפורים מצחיקים מהסט, שאלות מהקהל ועוד. "זו ההזדמנות שלכם לראות את הסרט ולפגוש את האנשים שמאחורי ההומור המופלא הכל על מסך אחד", מסרו מהוט סינמה. הכניסה למפגש כלולה במחיר כרטיס להקרנה באתר הוט סינמה. מספר המקומות מוגבל. יש למהר לשריין מקום. עלות כרטיס – 50 ש"ח.

צילום : רפי דלויה

עוד ב-אוכל ובילויים

בית קפה השלושה פתח תקווה

בית קפה "השלושה" נפתח סמוך לסטודיו נעים ברח' ארלוזורוב פתח תקווה. מה בתפריט?

מחפשים לברוח מההמולה העירונית מבלי לצאת מהעיר? תכירו את קפה השלושה, בית הקפה החדש והמסקרן, שנפתח בארלוזורוב 35, מול פארק יד לבנים, צמוד ל"סטודיו נעים", כבר מושך אליו מדי יום סועדים רבים, שנמצא במרחק של 5 דקות נסיעה בלבד מהלב הפועם של פתח תקווה, מקום פסטורלי שמעניק תחושה של טבע אמיתי – קפה טוב על גבעה ירוקה.

המשך קריאה »
אישה שייק הכי טוב בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: תמרה היא חנות השייקים הטובה בפתח תקווה (טבלה)

עם כניסת הקיץ, שוק השייקים והמשקאות הקרים בעיר לוהט לא פחות מהמזג — בדקנו שבעה סניפים של המקומות הפופולריים בפתח תקווה והשווינו ציונים, כמות ביקורות (לפי Google Business Profile) ומחירים (לפי מה שיש באינטרנט) התוצאה: החנות הותיקה (6 שנים) בשופ טיים תוצרת הארץ, משאירה את כל רשתות הענק מאחור.

המשך קריאה »

מה הקראפט שלך? בר ה"שניטבזאר" (Schnittbazaar) פותח את שעריו בשוק של פתח תקווה

מקום בילוי חדש המשלב תרבות קראפט ישראלית, אוכל מעודכן ואווירה תוססת נפתח השבוע במרכז העיר. המקום נפתח פרי שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין שתי מבשלות קראפט ישראליות עצמאיות ומובילות: "בירבזאר" ו"שניט".האם זהו הלהיט החדש שיתחרה במקומות הבילוי ברחוב שחם הפתח תקוואי?

המשך קריאה »

מי הכוכבים שהגיעו לטקס בשדרת הכוכבים בהיכל התרבות פתח תקווה?

בטקס חגיגי ומרגש שנערך אמש (16.7), צעדו על השטיח האדום אמנים ויוצרים שהטביעו חותם על התרבות הישראלית. 20 כוכבים חדשים נחשפו בשדרת הכוכבים של אם המושבות במסגרת פרויקט ייחודי המוקיר את היוצרות והיוצרים שצמחו בעיר והטביעו את חותמם על עולם התרבות הישראלי. בטקס נכח ראש העיר רמי גרינברג שנשא דברים ובירך את הכוכבים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading