צחי גלילה רוקאסט מועדון הגולה פתח תקווה

צפו: כ-200 איש הגיעו להופעת שירי משינה של “רוקאסט” במועדון הגולה פתח תקווה

חברי הלהקה: משה אדמוני (גיטרה חשמלית, שירה, קולות וניהול), יוסי לוי (גיטרה חשמלית, קולות וניהול מוזיקלי), צחי גלילה (שירה), איציק דניאל מיכאלי (גיטרה בס), מוטי גיאולייב (קלידים), משה כספי (תופים) עשו הרבה שמח עשו ביום חמישי האחרון (31.7), בהופעה בה שרו וניגנו את מיטב השירים, של מי שרבים רואים בה כלהקה הגדולה בתולדות הרוק הישראלי. צפו בקטע וידאו קצרה מההופעה.

להופעה הגיעו כ-200 איש, שמילאו את מועדון הגולה, הנמצא בשכונת כפר אברהם (חן הצפון) ונתמך על ידי עיריית פתח תקווה ומקפ”ת, בניהולו של חיים לוי. להופעה הגיעו גם סגן ראש העיר, צדוק בן משה, עוזר ראש העיר, שי שטארק, הפעיל החברתי רן פינקלשטיין ויוסי אטיאס, המתופף האגדי של צביקה פיק.

להקת “רוקאסט” מיוצגת ומנוהלת על ידי אורית אדמוני מ-“אדמוני הפקות”. במוצאי שבת הבאה (ט”ו באב, 9.8 שעה 21:30), תופיע בגולה להקת GOLIVE להופעה של קאברים עם להיטי שנות ה-80′ וה-90′.

עוד ב-אוכל ובילויים

מנות פלאפל בהאק פלאפל פתח תקווה

פלאפל “האק פתח תקווה” בהדר גנים עבור למתכונת של מטבח פרווה

תושבי פתח תקווה שהגיעו לאחרונה לקניון “נחלים” (קראסו) בשכונה במזרח העיר, הופתעו לגלות שינוי משמעותי באחד המקומות שנפתחו בו לאחרונה – מסעדת פלאפל של הרשת הטרנדית החדשה של היוצר מאור זגורי. ברשת השכילו להתאים את המטבח לקהל הלקוחות המאופיין של האיזור – מסורתיים וחרדים, שהכשרות מאוד חשובה להם.

המשך קריאה »
שייק שאק קרית אונו

“הסמאש בורגר הטוב בעיר” או “רוטב שעושה בחילה”? הביקורות האחרונות על שייק שאק בקריית אונו

רשת ההמבורגרים האמריקאית המדוברת פתחה לפני כחצי שנה סניף בקריית אונו השכנה והסועדים חלוקים בדעותיהם. הצצה לביקורות האחרונות ברשת חושפת תמונה של קצוות: החל ממחמאות על הבשר ועד לתלונות על מנות קטנות, מחירים גבוהים ותקלות בהזמנות באתר.

המשך קריאה »
ברד קלאב ביג אפל פיצה

קהילון נווה גן פתח תקווה: “ברד קלאב” ו”ביג אפל פיצה” עוזבים, התושבים מאוכזבים

שינויים משמעותיים ראשונים במתחם השכונתי החדש שהוקם לפני כשנתיים. חבר מועצת העיר ותושב השכונה, רועי פן, המשמש גם כחבר ועדת המכרזים בחברה לפיתוח פתח תקווה, פרסם היום (27.5) בפייסבוק עדכונים על חילופי עסקים במתחם, שעוררו גל של תגובות מצד התושבים, שחלקם הביעו אכזבה. מה במקום? בייקרי וקצבייה. בקרוב נפרסם מי העסקים החדשים שייכנסו.

המשך קריאה »
פסטיבל היין פתח תקווה 2026

פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר: עברי לידר ו”היהודים” יופיעו בפארק הגדול בעוד חודש

טעימות יין חופשיות, גבינות, דוכני מזון והופעות חיות של ענקי המוזיקה הישראלית. פסטיבל היין המסורתי של פתח תקווה יוצא לדרך ב-24-25 ביוני, וכל זה בעלות כניסה סמלית של 19 שקלים בלבד. הבאים לפסטיבל יוכלו ליהנות מטעימות יין חופשיות ממגוון יקבים, לצד מתחמים של מכירת יין וגבינות. בנוסף, במקום יוצבו דוכני מזון מגוונים (בתשלום נפרד) שישלימו את החוויה הקולינרית של הערב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]