לפקקים הרגילים של חמישי אחרי הצהרים בפתח תקווה, יתווסף היום (7.8) עומס חריג, בעיקר באיזור קרית אריה, גהה, ז’בוטינסקי – זאת בעקבות הפגנה של חרדים בכביש 4 והופעה של הזמר הפופולארי באצטדיון רמת גן. המשטרה ממליצה לצאת מוקדם מהרגיל ממקומות העבודה, להשתמש בתחבורה ציבורית – או בכלל להימנע מלהגיע לאיזור.
הפגנות החרדים נגד הגיוס, שמתקיימות בדרך כלל בשעות העומס של יום חמישי, גורמות תמיד לבעיות פקקים חמורות. לזה יש להוסיף את הופעת עומר אדם באצטדיון רמת גן, אליה צפויים להגיע עשרות אלפי אנשים ואלפי מכוניות. תוסיפו לכך את העובדה, שבעיית הפקקים החריפה לאחרונה במיוחד בכביש דרך המושבות (שלמה שמלצר), ליד אצטדיון “שלמה ביטוח”, שם מתבצעות עבודות, שגרמו לצמצום חלק מהכביש בנתיב אחד – ותבינו למה תבלו היום שעות נוספות במכונית.

להלן הודעת משטרת ישראל:
היערכות משטרת ישראל לשינוי בהסדרי התנועה- כביש 4 בשל צפי להפגנה היום לקראת השעה 16:00:
▪️כביש 4 מאלוף שדה עד לאם המושבות ב2 הכיוונים.
▪️ היתכנות לעומסי תנועה וחסימות על ציר ז׳בוטינסקי בני ברק וצומת גהה.
המשטרה: “אנו ממליצים לציבור לנסוע בדרכים חלופיות ולהתעדכן בכל עת – יש להימנע מהגעה למקומות אלו.
משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק, יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור”.





