מונה MONA פתח תקווה

חצי מהדירות ב-MONA (מונה) ז’בוטינסקי 18 פתח תקווה כבר נמכרו. בנייה – עד סוף 2025

פרויקט הנדל”ן היוקרתי של קבוצת לאונרדו, הממוקם בלוקיישן אטרקטיבי על תוואי הרכבת הקלה, מתקדם במהירות לקראת קבלת היתר בנייה. על פי נתוני החברה, כמחצית מיחידות הדיור כבר נמכרו, והבנייה צפויה להתחיל בסוף השנה הנוכחית. האכלוס מתוכנן בתוך 36 חודשים מיום תחילת העבודות. הפרויקט מציע דופלקסים ובעיקר דירות 4 ו-2 חדרים הנמכרות החל מ-2.1 מיליון ש”ח. 

אם תעברו היום ברחוב ז’בוטינסקי הסואן ממזרח למערב, תראו מצד ימין לכם שלט המדווח על תחילו של שלב השיווק של פרויקט MONA (מונה), שהוא קצת שונה מנוף מגדלי המגורים החדשים שאנחנו מכירים. מדובר בפרויקט, שצפוי להתחיל להיבנות בסוף 2025 והוא יכיל שני בניינים ארוכים בני 9 קומות כל אחד, בהן יאוכלסו 78 יחידות דיור.

הדמיה של פרויקט ז'בוטינסקי 18 מונה MONA פתח תקווה של לאונרדו
הדמיה של פרויקט ז'בוטינסקי 18 מונה MONA פתח תקווה של לאונרדו

את הפרויקט יוזמת ומשווקת קבוצת הנדל”ן לאונרדו, המתמחה בפרויקטים של התחדשות עירונית. החברה פועלת משנת 2006, ומאז לקחה חלק במאות פרויקטים של בנייה פרטית, ציבורית ומסחרית ברחבי הארץ, בעיקר באזורי ביקוש כמו גוש דן והשרון (תל אביב, רעננה הרצליה, כפר סבא ונתניה). בפתח תקווה יש לה פרויקט גדול נוסף של התחדשות עירונית ברחוב בורוכוב 4-10 – שם יש לה מעל 170 יחידות דיור.

הקבוצה פועלת בשני תחומים עיקריים: ייזום וביצוע קבלני של פרויקטים. זרוע הביצוע שלה בונה מאות יחידות דיור בשנה, הן עבור הפרויקטים של הקבוצה עצמה והן עבור חברות יזמיות מובילות אחרות, ביניהן אפריקה ישראל, אשדר, מטרופוליס ועוד. על פי הקבוצה, ערכי הליבה שלה הם דייקנות, חדשנות ושירותיות מעולה, במטרה לספק ללקוחותיה את המוצר הטוב ביותר.

לפני ואחרי ההתחדשות העירונית - ז'בוטינסקי 18 פתח תקווה

פרויקט MONA (מונה), שנמצא כעת בשלבים מתקדמים לקראת קבלת היתר בנייה, מציע מגוון רחב של דירות, החל מדירות 2-4 חדרים ועד דופלקסים מרווחים. לדברי קבוצת לאונרדו, למרות שהפרויקט בשלב השלב התחלתי, קצב המכירות בפרויקט גבוה במיוחד, וכבר עכשיו נמכרו כ-50% מהדירות.

“מונה מציע שילוב נדיר של מיקום מנצח על תוואי הרכבת הקלה, בנייה בסטנדרט מהגבוהים בעיר ואיכות ביצוע יוצאת דופן”, מסרו סחף כהן, מנכ”ל קבוצת לאונרדו, ואינג’ יאיר מרק מנכ”ל לאונרדו התחדשות עירונית. “אנחנו מביאים לפרויקט את הניסיון הרב־דורי שלנו בענף הקבלנות, יחד עם הסטנדרט הגבוה ביותר בבנייה ועיצוב עכשווי, המיקום, העיצוב והבנייה – כולם ברמה שלא נראתה כמותה בעיר עד היום”.

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

משרדים גדולים ב.ס.ר סיטי

חזקים בעיר: מיהם 20 בעלי/שוכרי המשרדים הכי גדולים במתחם ב.ס.ר סיטי פתח תקווה?

מתחם העסקים הגדול בפתח תקווה על ז’בוטינסקי-רבין-שחם-תוצרת הארץ, שביום טוב (אם כולם מגיעים) מאכלס כ-10,000 עובדים ב-4 בניינים מודרניים בני 30 קומות כל אחד מרחק יריקה מתחנת הרכבת הקלה, הפך בשנים האחרונות למוקד משיכה מרכזי עבור חברות ענק, תאגידים וגופים ציבוריים. מבדיקה של פתח תקווה NEWS, עולה תמונת מצב מרתקת היקף האכלוס של אותן חברות.

המשך קריאה »
הרצל 61 פתח תקווה התחדשות עירונית אזורים

זכו במכרז במרכז: חברת “אזורים” תבנה 340 דירות חדשות בהרצל פתח תקווה

חברת הנדל”ן הארצית הותיקה דיווחה היום (5.4), שזכתה במכרז דיירים משמעותי במרכז העיר. במסגרת הפרויקט, שיוקם ברחובות הרצל 61-67 והחצב 3, ייהרסו 92 דירות ישנות וייבנו במקומן שלושה מגדלים חדשים בני 27 ו-33 קומות + בניין בן 9 קומות, לצד שטחי מסחר בהיקף של 950 מ”ר. הפרויקט הוא חלק מתוכנית ההתחדשות העירונית הענקית סביב תחנת “מטרו העירייה” העתידית.

המשך קריאה »
ליאור אליהו אבנר אליהו קיש 16

מטביע את חותמו בנדל”ן: כדורסלן העבר ליאור אליהו חזק בהתחדשות העירונית של פ”ת (וידאו)

שחקן נבחרת ישראל לשעבר ואחד מהכדורסלנים הגדולים שידעה המדינה, תלה את הנעליים, אך ממשיך לספק “הטבעות” מסוג אחר לחלוטין. לפני כשני עשורים הוא חבר לאביו אבנר להקמת קבוצת “אבנר אליהו”, שחתומה כבר על למעלה מ-25 פרויקטים ברחבי פתח תקווה. כעת, עם פרויקט הדגל “קיש 16” שנמצא רגע לפני אכלוס, ליאור אליהו מדבר על המעבר לעסקי המשפחה, האמון באבא אבנר והאהבה לבניית העיר.

המשך קריאה »
שדות גיטלמן ז'בוטינסקי 16 פתח תקווה

יומיים אחרי הנפילות: “שדות-גיטלמן” קיימו אירוע הריסה בז’בוטינסקי 16 פ”ת (וידאו)

אם רצים לקבל המחשה עד כמה התחדשות עירונית חשובה בכלל ובמיוחד בימים אלה, הייתם צריכים להגיע שלשום (ראשון, 22.3) לאירוע ההריסה שקיימה חברת הנדל”ן הפתח תקוואית הותיקה. יומיים לפני כן, נפלו רסיסים של יירוט בסמוך למקום, אחרי שהדיירים כבר פונו. במסגרת פרויקט “שש.עשרה”, הרסו בנייני רכבת ישנים (הצבעוניים) ובמקומם יקומו שני בניינים מודרניים עם 67 יחידות דיור

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading