לדברי המתווכת, מסוכנות אינפיניטי רימקס, מדובר בדירה מרווחת כ-100 מ”ר, משופצת מהיסוד עם מרפסת שמש 12 מ”ר + מרפסת שירות בבניין בוטיק בתהליך תמ”א. הדירה כוללת חניה. “זאת הזדמנות נדירה לדירה חדשה במחיר אטרקטיבי של 2.18 מיליון ש”ח בלבד”, מסרה שמעה.





לדברי המתווכת, מסוכנות אינפיניטי רימקס, מדובר בדירה מרווחת כ-100 מ”ר, משופצת מהיסוד עם מרפסת שמש 12 מ”ר + מרפסת שירות בבניין בוטיק בתהליך תמ”א. הדירה כוללת חניה. “זאת הזדמנות נדירה לדירה חדשה במחיר אטרקטיבי של 2.18 מיליון ש”ח בלבד”, מסרה שמעה.




מתווכים, משווקים, אנשי נדל”ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה – 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. “יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה”, אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט.

עשרות משתתפים הגיעו לשכונת רמת ורבר, לרגע מרגש ומשמעותי – תחילת פרק חדש עם הריסת שני הבניינים הישנים ברחוב קדיש לוז 4–6 – צעד חשוב בדרך למימוש פרויקט ההתחדשות העירונית במקום.לאחר תכנון והכנה של ארבע שנים בלבד, הרסו בניינים ישנים ורעועים מתחילת שנות ה-70′, לטובת פרויקט מגורים מודרני של שני בניינים, 9 קומות כל אחד עם 72 דירות דנדשות במיקום אטרקטיבי.

המתווך מסוכנות הפתח תקוואית “דירוטשילד”, מציע היום (2.11) עסקת מיני-פנטהאוז מסקרנת של דירה מרווחת במיוחד, המשתרעת על פני 6 חדרים ובשטח בנוי עצום של 220 מ”ר, הכוללת מרפסת גג ענקית בגודל של 160 מ”ר ונוף פתוח מקומה גבוהה. ” יש פה יוקרה, נוף ומיקום מנצח”, נמסר. “מדובר בשכונה מבוקשת ושקטה, ומציע שילוב מנצח של נוחות עירונית ואיכות חיים גבוהה”.

פרויקט ההתחדשות העירונית של קבוצת הנדל”ן במשולש יוספברג, כץ ובן צבי, עולה שלב עם תחילת שלב השיווק, שמלווה בקמפיין שלטי חוצות ברחבי העיר. לפי הערכת החברה, היתר הבניה צפוי להתקבל עוד חצי שנה. לפי התכנון, שלושת המבנים הישנים, בני למעלה מ-50 שנה, עם 56 דירות במצב תחזוקתי רעוע, יהרסו, ובמקומם ייבנו שני מגדלים מודרניים בני 24 קומות כל אחד עם 227 דירות.
קבלו התראה על כל אייטם חדש