נכס להשכרה רחוב מגשימים פתח תקווה

מה ייכנס במקום ג’מס הישן? שטח מסחרי במגשימים פתח תקווה מוצע להשכרה ב-70 ש”ח למ”ר

הנכס, שרק לאחרונה יצא לשוק ההשכרה, מתאים בעיקר למסעדה, בר, מחסני מזון או אולם אירועים – מכיוון שמדובר במיקום מרכזי במתחם בילויים ועסקים ובנוסף הוא ערוך תשתיתית מבחינת כל הדרישות של מטבח, כיבוי אש, חשמל במתח גבוה – ועוד. מדובר במיקום של בר ה”ג’מס” (JEMS) פתח תקווה המיתולוגי (שמאז עבר לרח’ אפעל). לאחרונה עזבה אותו חברת המארזים בשליחויות “מי באנדל”.

“זה נכס ענק במיקום אטרקטיבי”, מסר בעל הנכס, איש פרטי. “מעבר לזה, הוא ערוך לשמש עסק מתחום האוכל וההסעדה.יש את כל האישורים הנדרשים וזה הייעוד שלו מבחינת העירייה. יש פה חדר קירור גדול של 120 מ”ר. יש פה 1000 מ”ר בנוי ועוד 1000 מ”ר חיצוני, שיכול לשמש כחצר ואותו אנחנו משכירים אופציונלי. המחיר הוא 70 ש”ח למ”ר בבנוי ו-30 ש”ח למ”ר בחיצוני. יש במקום חנייה בשפע”. 

נכס מסחרי מגשימים 15 פתח תקווה - מי ייכנס לכאן?

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

גלובל טאוורס כנס שיווק מגדלי ישראל

צפו: כנס שיווק המגדלים החדשים של “ס.ע.ן זהב” ו-“מגדלי ישראל” ב-GLOBAL TOWERS (וידאו)

מתווכים, משווקים, אנשי נדל”ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה – 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. “יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה”, אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט.

המשך קריאה »
פרויקט הריסה קדיש לוז 4-6 פתח תקווה

צפו: אירוע הריסה פרויקט קדיש לוז 4-6 פתח תקווה של אדי יזום ובניה (וידאו)

עשרות משתתפים הגיעו לשכונת רמת ורבר, לרגע מרגש ומשמעותי – תחילת פרק חדש עם הריסת שני הבניינים הישנים ברחוב קדיש לוז 4–6 – צעד חשוב בדרך למימוש פרויקט ההתחדשות העירונית במקום.לאחר תכנון והכנה של ארבע שנים בלבד, הרסו בניינים ישנים ורעועים מתחילת שנות ה-70′, לטובת פרויקט מגורים מודרני של שני בניינים, 9 קומות כל אחד עם 72 דירות דנדשות במיקום אטרקטיבי.

המשך קריאה »

מיני-פנטהאוז יוקרתי בפתח תקווה מוצע למכירה ב-8.5 מיליון ש”ח על ידי עידו אלמוזנינו

המתווך מסוכנות הפתח תקוואית “דירוטשילד”, מציע היום (2.11) עסקת מיני-פנטהאוז מסקרנת של דירה מרווחת במיוחד, המשתרעת על פני 6 חדרים ובשטח בנוי עצום של 220 מ”ר, הכוללת מרפסת גג ענקית בגודל של 160 מ”ר ונוף פתוח מקומה גבוהה. ” יש פה יוקרה, נוף ומיקום מנצח”, נמסר. “מדובר בשכונה מבוקשת ושקטה, ומציע שילוב מנצח של נוחות עירונית ואיכות חיים גבוהה”.

המשך קריאה »
MALA פתח תקווה

אלמוג החלה לשווק את MALA בכפר גנים ב’ פ”ת ב-2.25 מיליון ש”ח לדירת 3 חדרים

פרויקט ההתחדשות העירונית של קבוצת הנדל”ן במשולש יוספברג, כץ ובן צבי, עולה שלב עם תחילת שלב השיווק, שמלווה בקמפיין שלטי חוצות ברחבי העיר. לפי הערכת החברה, היתר הבניה צפוי להתקבל עוד חצי שנה. לפי התכנון, שלושת המבנים הישנים, בני למעלה מ-50 שנה, עם 56 דירות במצב תחזוקתי רעוע, יהרסו, ובמקומם ייבנו שני מגדלים מודרניים בני 24 קומות כל אחד עם 227 דירות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading