נכס להשכרה רחוב מגשימים פתח תקווה

מה ייכנס במקום ג’מס הישן? שטח מסחרי במגשימים פתח תקווה מוצע להשכרה ב-70 ש”ח למ”ר

הנכס, שרק לאחרונה יצא לשוק ההשכרה, מתאים בעיקר למסעדה, בר, מחסני מזון או אולם אירועים – מכיוון שמדובר במיקום מרכזי במתחם בילויים ועסקים ובנוסף הוא ערוך תשתיתית מבחינת כל הדרישות של מטבח, כיבוי אש, חשמל במתח גבוה – ועוד. מדובר במיקום של בר ה”ג’מס” (JEMS) פתח תקווה המיתולוגי (שמאז עבר לרח’ אפעל). לאחרונה עזבה אותו חברת המארזים בשליחויות “מי באנדל”.

“זה נכס ענק במיקום אטרקטיבי”, מסר בעל הנכס, איש פרטי. “מעבר לזה, הוא ערוך לשמש עסק מתחום האוכל וההסעדה.יש את כל האישורים הנדרשים וזה הייעוד שלו מבחינת העירייה. יש פה חדר קירור גדול של 120 מ”ר. יש פה 1000 מ”ר בנוי ועוד 1000 מ”ר חיצוני, שיכול לשמש כחצר ואותו אנחנו משכירים אופציונלי. המחיר הוא 70 ש”ח למ”ר בבנוי ו-30 ש”ח למ”ר בחיצוני. יש במקום חנייה בשפע”. 

נכס מסחרי מגשימים 15 פתח תקווה - מי ייכנס לכאן?

עוד ב-מתווכים ומשווקי נדלן בפתח תקווה

דירת גן למכירה פתח תקווה

רות כהן מציעה דירת גן באם המושבות הוותיקה פתח תקווה ב-3,390,000 ש”ח

המתווכת מסוכנות IM נדל”ן של ענבר מונדר משווקת לאחרונה דירה ייחודית ברחק זיכרון יעקב 21 בשכונה, שנותנת מענה בעיקר למשפחות המחפשות מרחב מחיה גדול ומטופח. מדובר בדירת 3.5 חדרים בשטח בנוי של 83 מ”ר, שכוללת גם גינה ענקית ומטופחת בשטח של 103 מ”ר. “הגינה מציעה מרחב מושלם לאירוח, למשחקי ילדים ולבעלי חיים ומעניקה לדיירים איכות חיים של בית צמוד קרקע בלב העיר”.

המשך קריאה »
שכונת צמרת פתח תקווה

עיריית פתח תקווה פתחה בקמפיין ליזמים שמעוניינים לבנות בשכונת צמרת. מי כבר זכו?

לאחר ש-21 חברות נדל”ן כבר זכו במכרזים לבניית מבני מגורים לכ-4000 יחידות דיור (מתוך כ-12,800) בשכונה החדשה, שצפויה להתחיל להתאכלס ב-2030 במזרח העיר, בעירייה הקימו אתר, מלווה במסע פרסום, שמטרתו להפנות את מי שמעוניין להיות מעורב בהקמתה של השכונה, לרשות מקרקעי ישראל, בעלת השטח. הפרוייקטור של צמרת, נעם סלע: “בחודשים הקרובים כבר יתחילו לבנות ולשווק דירות”. עושים סדר – מי הזוכות?

המשך קריאה »
ריג'ס REGUS בחוגי ONE פתח תקווה

מתחם העבודה השיתופי החדש של ריג’ס (Regus) נפתח במגדל חוגי ONE פ”ת

החברה הבינלאומית בתחום חללי העבודה השיתופיים, שסגרה לפני למעלה משנה את הסניף שלה במגדלי עופר ליד הקניון הגדול, פתחה בשבועות האחרונים מתחם במגשימים 1, בסביבה חדשה ומשודרגת. במקום יש עוד חללים פנויים, בעיקר של 3, 4 ו-8 עמדות ב”מחירים תחרותיים”, כפי שנמסר מהחברה, שגם מציעה עמדות בודדות במחירי מבצע של 20% הנחה ב-1200 ו-2000 ש”ח.

המשך קריאה »

ירין בן הרוש מציעה דירת 5.5 חדרים בנווה גן פתח תקווה ב-3.19 מיליון ש”ח בלבד

אשת הנדל”ן מסוכנות IM נדל”ן של ענבר מורדי משווקת לאחרונה את הדירה המרווחת והמושקעת באחת מהשכונות המבוקשות בעיר. הנכס נמצא ברחוב שירת אסתר השקט והמרכזי וכבר מעורר עניין בקרב רוכשים פוטנציאליים. “לפני 12 שנה עברה הדירה שיפוץ יסודי שכלל החלפה מלאה של תשתיות האינסטלציה והצנרת – יש פה ראש שקט לשנים קדימה”, מסרה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading