LE BERA לה ברה פתח תקווה

מחיים מקום הסטורי: "La Bera“ פתח תקווה ברחוב שחם ייפתח ביום שישי באירוע חגיגי

ראש העיר, רמי גרינברג, הכריז חגיגית בדף הפייסבוק שלו כי הוא מזמין את ציבור המבלים ב-31.10 לרחוב שחם, לערב הפתיחה של המקום, השייך לעירייה. "אנו מזמינים אתכם לפתיחה החגיגית של בית הקפה החדש שנפתח בעיר – בית הבאר", כתב. "עיריית פ"ת והחברה לפיתוח פ"ת שיפצו והשכירו מבנה היסטורי לטובת פנאי ובילוי, תוך שמירה על אופי המבנה והבאר בפרט".

בעל המקום La Bera (לה ברה) הוא רונן חמו, תושב נווה עוז ואיש עסקים ידוע בפתח תקווה, בה גדל ונולד. לצד היותו איש נדל"ן, הוא גם בעל הזיכיון למסעדת "שיפודי ציפורה" ביכין סנטר. חברת "זמפיר ניהול", שבבעלותו ועוד שני שותפים, זכתה לפני מספר חודשים במכרז של החלפ"ת – ולאחר תכנון והקמה של כחצי שנה – המקום סופסוף ייפתח. "הקמנו את המקום מכלום", הוא מספר. "שמרנו על המבנה החיצוני ואפילו על באר המים שמתחת לקרקע, אותה אפשר לראות מהרצפה".

ההזמנה לאירוע (מתוך דף הפייסבוק של רמי גרינברג)
ההזמנה לאירוע (מתוך דף הפייסבוק של רמי גרינברג)

הגודל של "La Bera" הוא כ-50 מ"ר בפנים וכ-100 מ"ר בחוץ והיתרון הגדול של בית הקפה, ביחס לעסקים האחרים שברחוב שחם – זה שהוא קרוב לחניית הכורכר בחלק הדרומי של המתחם. "הקונספט יהיה בית קפה עם ארוחות בוקר, סנדוויצ'ים ושתייה חמה בבקרים, כשהרחוב מלא באנשים בדרך לעבודה", אומר חמו. "בערב ובלילה המקום יהפוך לסוג של בר עם יינות משובחים, בעיקר מתוצרת הארץ, בירה ומטבח חלבי על טהרת האוכל האיטלקי ומנות שמורכבות על ידי שף מוכר".

חמו סגר עם החברה לפיתוח פתח תקווה על שכירות לתקופה ארוכה, במטרה ש-La Bera יהפוך לסוג של מוסד קולינרי בעיר. "אני מזמין את תושבי פתח תקווה להגיע לאירוע הפתיחה שלנו ביום שישי הקרוב", קורא חמו. "בואו להכיר את המקום וליהנות מכיבוד חופשי".

רונן חמו על רקע LA BERA
רונן חמו על רקע LA BERA

עוד ב-אוכל ובילויים

רון אנד בן פתח תקווה

ניחוח של פריז בפתח תקווה: "רון & בן" (RON & BEN) פתחו בייקרי ברח' הסיבים

לאחרונה נפתח מקום הכולל מאפייה, פטיסרי ובית קפה בוטיק שמביא את אומנות האפייה והאירוח הצרפתית ללב העיר. העסק החדש נולד ממפגש מחודש ומרגש של שני חברי ילדות – רונן בנישו וראובן חזיזה. לאחר עשור שבו חיו בנפרד, הם התאחדו כאן בישראל כדי להגשים חלום משותף.

המשך קריאה »
פאטאטאס פתח תקווה

תפוח אדמה לוהט? רשת PATATAS (פאטאטאס) פתחה סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת

זוכרים את פיצריית "פיירו" (PIERO) עליה דיווחנו לכם כאן בעבר כי נסגרה זמן קצר בלבד לאחר פתיחתה. כעת, אנחנו שמחים לעדכן שהלוקיישן המרכזי הזה ממש לא נשאר יתום. בימים אלו נפתח במקום סניף חדש של רשת "פאטאטאס" (PATATAS), שמבטיחה לקחת את תפוח האדמה למקומות שלא דמיינתם.

המשך קריאה »
עדי שביב

בוקר של קולינריה והשראה: בראנץ' טבעוני והרצאה של עדי שביב על אושר במלון פרימה לינק פ"ת ב-4.9

תושבי פתח תקווה והסביבה, מחפשים דרך מושלמת לפתוח את סוף השבוע שלכם? ביום שישי, ה-4 בספטמבר 2026, יתקיים אירוע יוצא דופן המשלב אוכל משובח, נוף מרהיב ותוכן מעורר השראה. האירוע נערך בשיתוף פעולה מיוחד עם מינהלת איכות חיים ואושר של עיריית פתח תקווה בראשותה של אסנת בירנבאום

המשך קריאה »
ביגה - עופר הקניון הגדול פתח תקווה

בית הקפה BIGA בקניון הגדול פ"ת מוצף לאחרונה בביקורות חיוביות: "שירות שאין דברים כאלה"

לאחר החלפת זכיינים בסניף, גולשים מתארים חוויית שירות ואוכל יוצאת דופן — עשרות ביקורות חמש כוכבים הצטברו בחודש האחרון בפרופיל הגוגל של בית הקפה. בית הקפה BIGA, הממוקם בקניון הגדול (עופר) בפתח תקווה (קומה P2 – ראשונה), רושם בחודש האחרון גל של ביקורות חיוביות ברשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading