ניצחון שישי רצוף בדרך לליגת העל: 0:1 ביתי למכבי פתח-תקוה על רעננה

הקבוצה של נועם שוהם, הוכיחה גם אמש (3.11) הרבה אופי, אחרי ניצחון דחוק באצטדיון “שלמה ביטוח”, שהושג בזכות שער של עידו כהן בדקה ה-25 – לעיני כמה מאות צופים. היה זה הניצחון השישי ברצף (שמיני ללא הפסד), שמציב אותה חזק מאוד במקום הראשון – 7 נקודות מהשלישית בטבלה. הניצחון הגיע, למרות החשש כי ההפסד המפתיע בגביע לעירוני דימונה, בשבוע שעבר, יעצור את המומנטום בליגה.

מכבי פתח-תקוה לא התעלתה לרמת משחק גבוהה, שברובו התנהל במרכז המגרש, בלי הרבה הזדמנויות, למרות שמדובר היה בירידה חלשה מהתחתית. ביום שישי הקרוב (7.11, שעה 15:00) תצא מכבי למשחק חוץ מול נוף הגליל, במטרה להגיע לרצף של שבעה נצחונות, שיקרב אותה לרצף השיא של הקבוצה בליגה הלאומית – שנקבע בעונת העלייה ב-2019.

מדיה באדיבות מכבי פ"ת

עוד ב-ספורט

גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »
יציע דרומי אצטדיון פתח תקווה

בשורה לאוהדי הכדורגל: אושרה הרחבת אצטדיון “שלמה ביטוח” בפ”ת ב-2000 מקומות

ראש העיר רמי גרינברג הודיע הבוקר (שני, 1.6) על תחילת תוכנית נרחבת לשיפוץ האצטדיון העירוני, במסגרתה יוקם יציע דרומי חדש. הרקע למהלך: שתי הקבוצות העירוניות ישחקו בעונה הבאה בליגת העל והיערכות לאירועי תרבות גדולים בעיר, עליה כבר דיווחנו בעבר. למרות ההודעה, התגובות הראשונות של האוהדים להודעה, הביעו אכזבה: “למה רק 2000? זה פלסטר!”

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]