גלובל טאוורס כנס שיווק מגדלי ישראל

צפו: כנס שיווק המגדלים החדשים של “ס.ע.ן זהב” ו-“מגדלי ישראל” ב-GLOBAL TOWERS (וידאו)

מתווכים, משווקים, אנשי נדל”ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה – 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. “יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה”, אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט.

עשרות אלפי מכוניות ואנשים, שעוברים מדי יום על ציר רבין-ז’בוטינסקי בפתח תקווה, בוודאי שמו לב לשני המגדלים, שנבנים בקצב מעורר השתאות ב”מתחם גלובל” (מול ב.ס.ר סיטי), שכבר בשנה הבאה יצטרפו למגדל הקיים, שכבר נמצא מספר שנים בתפוסה מלאה עם דייר עוגן חברת ALIGN טכנולוגיות. שני המגדלים החדשים, מעוררים עניין רב, במיוחד בקרב העוסקים בשיווק משרדים בפתח תקווה – שוק מאתגר ותחרותי מאין כמוהו.

צפו: אירוע כנס יריית פתיחת שיווק מגדלי "גלובל" פ"ת (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok צפו: עשרות הגיעו לכנס שיווק המגדלי משרדים החדשים של היזמים "ס.ע.ן זהב" ו-"מגדלי ישראל" ב-GLOBAL TOWERS (וידאו) מתווכים, משווקים, אנשי נדל"ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה - 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. "יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל"ן המסחרי בפתח תקווה", אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט. #פתחתקווה #משרדים #עסקים #גלובלפתחתקווה ♬ צליל מקורי פתח תקווה NEWS

משנים קו רקיע: 1 אוכלס, עוד 2 בדרך

עשרות אלפי מכוניות ואנשים, שעוברים מדי יום על ציר רבין-ז’בוטינסקי בפתח תקווה, בוודאי שמו לב לשני המגדלים, שנבנים בקצב מעורר השתאות ב”מתחם גלובל” (מול ב.ס.ר סיטי), שכבר בשנה הבאה יצטרפו למגדל הקיים, שכבר נמצא מספר שנים בתפוסה מלאה עם דייר עוגן חברת ALIGN טכנולוגיות. שני המגדלים החדשים, מעוררים עניין רב, במיוחד בקרב העוסקים בשיווק משרדים בפתח תקווה – שוק מאתגר ותחרותי מאין כמוהו.

את הכנס ארגן חיים מאור, מנהל השיווק של “GLOBAL TOWERS” מטעם היזמים והגיעו אליו אנשי מפתח בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה, ביניהם: שלמה בנימין, שחזר לאחרונה לתפקידו כיו”ר מינהלת העסקים וההייטק בעירייה וטל שפר, מיזמי הפרויקט, ועוד מתווכים ומשווקים רבים, שהביעו עניין בפרויקט.

מגדלי "גלובל טאוורס" פתח תקווה
מגדלי "גלובל טאוורס" פתח תקווה

"פנגו ומילגם כבר בפנים"

חיים מאור הוסיף בדבריו לאורחים: “ברבעון השני של 2026 כבר נראה את המגדל פה מתחיל להתאכלס ובסוף השנה את מגדל GLOBAL C”, הבטיח. “זה מבורך – ולא ברור מאליו. הוכחנו במגדל GLOBAL A1, שאפשר להגיע מהר לתפוסה מלאה ולשמור עליה לאורך שנים.זה מה שיקרה עם שני המגדלים הנוספים.

“סגרנו עיסקאות עם חברות גדולות עם מאות עובדים, כמו “פנגו” ו-“מילגם”, וצלחנו את האתגר הגדול של העיר – להביא דיירי עוגן מבחוץ, אני תמיד אומר, שהאתגר הוא להביא אותם לפתח תקווה, אחרי שהם מבינים את המיקום, הסביבה ורמת הגמר במגדלים – משם הכל קל”.

פנגו ומילגם כבר בפנים. מי השם הבא ב"גלובל טאורס פ"ת"?
פנגו ומילגם כבר בפנים. מי השם הבא ב"גלובל טאורס פ"ת"?

בנוסף לחיים מאור, נשא דברים, בנימין, שאמר: “פתח תקווה היא העיר המתפתחת בגוש דן. יש פה כבר 11 אלף עסקים רשומים, ביניהן חברות ענק, כמו מובילאיי, שצפויה להשלים ממש בקרוב מעבר מלא אלינו”.

מתעניינים בנכס?
השאירו פרטים

גלריית תמונות מאירוע כנס שיווק "גלובל טאוורס" (מבפנים ומבחוץ :-))

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

דירת גן למכירה פתח תקווה

רות כהן מציעה דירת גן באם המושבות הוותיקה פתח תקווה ב-3,390,000 ש”ח

המתווכת מסוכנות IM נדל”ן של ענבר מונדר משווקת לאחרונה דירה ייחודית ברחק זיכרון יעקב 21 בשכונה, שנותנת מענה בעיקר למשפחות המחפשות מרחב מחיה גדול ומטופח. מדובר בדירת 3.5 חדרים בשטח בנוי של 83 מ”ר, שכוללת גם גינה ענקית ומטופחת בשטח של 103 מ”ר. “הגינה מציעה מרחב מושלם לאירוח, למשחקי ילדים ולבעלי חיים ומעניקה לדיירים איכות חיים של בית צמוד קרקע בלב העיר”.

המשך קריאה »
יניב שטרית וילה בפתח תקווה

יניב שטרית מ”גולד נכסים” סגר עסקה של וילה בנווה עוז – הפעם ב-10,900,000 מיליון ש”ח

הוילה נמצאת ברחוב הזמיר 16 בחלק הותיק של השכונה וכוללת שלושה מפלסים על שטח בנוי של 330 מ”ר (כ-110 מ”ר כל קומה) עם טאבו פרטי וב”סטנדרט נדיר וגבוה של תכנון ובנייה”, כפי ששטרית מתאר. הוילה כוללת סלון ענק, שלצדו מטבח מרווח, סוויטת הורים עם מרפסת שמשקיפה לגינה ולבריכה, ארבעה חדרי שינה נוספים במפלס העליון ועוד שתי יחידות דיור עצמאיות במרתף (של כ-55 מ”ר אחת).

המשך קריאה »
שכונת צמרת פתח תקווה

עיריית פתח תקווה פתחה בקמפיין ליזמים שמעוניינים לבנות בשכונת צמרת. מי כבר זכו?

לאחר ש-21 חברות נדל”ן כבר זכו במכרזים לבניית מבני מגורים לכ-4000 יחידות דיור (מתוך כ-12,800) בשכונה החדשה, שצפויה להתחיל להתאכלס ב-2030 במזרח העיר, בעירייה הקימו אתר, מלווה במסע פרסום, שמטרתו להפנות את מי שמעוניין להיות מעורב בהקמתה של השכונה, לרשות מקרקעי ישראל, בעלת השטח. הפרוייקטור של צמרת, נעם סלע: “בחודשים הקרובים כבר יתחילו לבנות ולשווק דירות”. עושים סדר – מי הזוכות?

המשך קריאה »
ריג'ס REGUS בחוגי ONE פתח תקווה

מתחם העבודה השיתופי החדש של ריג’ס (Regus) נפתח במגדל חוגי ONE פ”ת

החברה הבינלאומית בתחום חללי העבודה השיתופיים, שסגרה לפני למעלה משנה את הסניף שלה במגדלי עופר ליד הקניון הגדול, פתחה בשבועות האחרונים מתחם במגשימים 1, בסביבה חדשה ומשודרגת. במקום יש עוד חללים פנויים, בעיקר של 3, 4 ו-8 עמדות ב”מחירים תחרותיים”, כפי שנמסר מהחברה, שגם מציעה עמדות בודדות במחירי מבצע של 20% הנחה ב-1200 ו-2000 ש”ח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading