הרשת, המתמחה בעיקר בכריכי בשר עסיסיים, המוגשים בטורטייה או בפרנה (לחם), תיכנס בחודש הבא למתחם העסקים והמסחר הכי גדול בעיר, על דרך רבין 2, במקום רשת המזון מהיר האסיאתית GO NODELS (גו נודלס), שסגרה את הסניף שפעל במקום כ-3 שנים. הסניף הפתח תקוואי של “באפלו”, צפוי להציע להיות פתוח עד השעות הקטנות של הלילה ולהציע חווית בילוי – מעבר לאוכל עצמו.
הסניף החדש של “באפלו פתח תקווה” ייפתח בחודש דצמבר והוא יהיה הסניף ה-6 של הרשת אחרי סניפים מצליחים בהוד השרון, רעננה, כפר סבא והרצליה – והאחרון, שנפתח לפני חודשיים בנחלת בנימין תל אביב. הכניסה לפתח תקווה, תחשוף אותם לקהל עצום, שנוסע על הציר הכי מרכזי בפתח תקווה (ז’בוטינסקי-רבין) וקהל היעד יהיה מורכב בעיקר מעובדי המשרדים בב.ס.ר סיטי ובגלובל טאוורס בשעות הצהרים והמבלים באיזור השחם ויכין סנטר – בשעות הערב והלילה.

"במקום הנכון ובזמן הנכון"
רשת באפלו, שנוסדה כבר בשנת 2006, התבססה בשוק הישראלי כמסעדת בשרים מזון מהיר (ללא מלצרים) המתמחה בעיקר בכריכי בשר דרום אמריקאי, המוגשים בטורטייה או בפרנה (לחם), שנאפים במקום. “אנחנו מציעים קונספט של חוויה קלילה, כיפית ומלאת טעמים, המבוססת על חומרי גלם טריים ואיכותיים ומתכונים ייחודיים שפותחו על ידי הטבחים שלנו”, אמר לפתח תקווה NEWS, בעלי הרשת, אושר אלחייק, איתו שותף יהודה שמואל.
למרות שפע מסעדות הבשר הנמצאות על אותו רדיוס מרכזי בעיר (ביניהם שווארמה דבוש, שנמצאת צמוד אליה), ב”בפאלו” בטוחים שיביאו משהו חדש ומיוחד לפתח תקווה. “באפלו פתח תקווה היא בהחלט המקום הנכון בזמן הנכון”, הוסיף אלחייק. “אנחנו עכשיו עמוק בהכנות לקראת הפתיחה בחודש הבא. עובדים במרץ כדי לפתוח את המקום החדש. עוד שבוע, בעזרת השם, נתלה שלט במקום – שאני בטוח שיעורר את התאבון של הרעבים של פתח תקווה”.
טיזר באפלו לקראת הפתיחה בפתח תקווה
התפריט של בפאלו מתבסס על טורטיות, כריכים וסלטים מבוססים בעיקר על אנטריקוט וחזה עוף. המנות מוגשות לבד, או כארוחה עם תוספת (צ’יפס, טבעות בצל, הום פרייז) ושתייה קלה. בנוסף יש מנות המבורגר וארוחות ילדים מבוססות שניצל. המחירים צפויים להיות המחירים הסטנדרטיים של הרשת – שהם יחסית תחרותיים, לעומת מסעדות מזון מהיר דומות. בפאלו פתח תקווה יהיה כשר ושעות הפתיחה יהיו מהצהרים עד 3 בלילה (בחמישי ומוצ”ש עד 4). בערבי שישי וביום שבת – סגור.





