תחרות פואטרי סלאם בפתח תקווה: מי יעלה לגמר הגדול? 🎤



התחרות תתקיים בתיאטרון הדופנ (ארלוזורוב 30, קריית המוזיאונים) ב-27 בנובמבר בשעה 20:00, כחלק מסבב מוקדמות ה”סלאם הגדול” 2025 – אליפות הפואטרי סלאם של ישראל. הפתח תקוואים, חובבי השירה המדוברת, מוזמנים לקחת חלק באירוע שיקבע מי יהיה אחד הפיינליסטים שיזכו להופיע על הבמה המרכזית בגמר הארצי.

בתחרות יתחרו שישה משוררים ומשוררות, שנחשבים לטובים ביותר בתחום ועלו על במות הפואטרי סלאם ברחבי הארץ במהלך השנה החולפת. כל אחד מהם כבר זכה בעבר ב”מיקרופון הזהב” – פרס המוענק למבצעים מצטיינים – וכעת כולם יתחרו זה בזה על מקום בגמר, כאן בפתח תקווה.

תיאטרון הדופנ, הממוקם בקריית המוזיאונים, יהפוך לזירה של קרב מילים, שבו השירה פוגשת תיאטרון וביצוע. הייחודיות של הפואטרי סלאם היא שהקהל הוא השופט! הנוכחים באירוע הם שיחליטו מי מבין המתחרים יקטוף את זכות המילה האחרונה ויבצע קטע נוסף. מי שיזכה בהצבעת הקהל יבטיח את מקומו ב”סלאם הגדול” – גמר אליפות הפואטרי סלאם הארצית. זו הזדמנות יוצאת דופנ לתושבי פתח תקווה להשפיע באופן ישיר על זוכי זה השירה המדוברת בישראל.

עוד ב-אוכל ובילויים

אייל לוי צ'רצ'יל

הנס המשולש של בעלי ה”צ’רצ’יל” פ”ת: אייל לוי מנווה עוז ניצל שלוש פעמים מפגיעת טילים וכטב”מים

הוא מוכר לרבים מכם כבעלים של פאב ה”צ’רצ’יל” המיתולוגי, אך מתברר שאייל לוי (52) מתנדב המילואים מנווה עוז, הוא גם איש של ניסים. לאחר שרכבו הושמד מפצמ”ר בצפון והוא שרד מתקפת כטב”מים קטלנית בה נפל סמ”ר רפאל קאודרס ז”ל – בערב החג האחרון טיל החריב את ביתו בפתח תקווה. “חשכו עיניי, הרס מוחלט – אבל ברוך השם אנחנו חיים. עם ישראל נגלה ביופיו”.

המשך קריאה »
מקס ברנר סגור

אחרי יותר מעשור: סניף ‘מקס ברנר’ פתח תקווה נסגר. מה ייכנס במקומו?

אחרי שנים של דייטים ובילויים משפחתיים בניחוחות של שוקולד משובח, הסניף, שהפך לאחד מסמלי אזור הבילויים של פתח תקווה, במתחם “שחם 30”, נפרד מהעיר לאחר סיום חוזה, מאז שנפתח ב-2015. כיום, השטח הענק של 276 מ”ר ברוטו, השייך לבעלים קבוצת “שהב נדל”ן” – מוצע להשכרה. הרשת: נפתח סניף אחר בפתח תקווה

המשך קריאה »

פינאלה העונה של “כראמל” ממחר ב’הוט סינמה’ בפתח תקווה – עם הקרנות מיוחדות ומונגשות. כרטיס: 10₪ בלבד

בזמן שגרת החירום המורכבת, רשת ‘הוט סינמה’ בקניון עופר פתח תקווה תקרין את שני פרקי הסיום של סדרת הלהיט “כראמל” בעלות סמלית של 10 שקלים. היוזמה כוללת הקרנות “רגישות” מיוחדות המותאמות לילדים עם צרכים מיוחדים. ההקרנות, שמתקיימות בשיתוף “כאן חינוכית” וחברת “יולי אוגוסט הפקות”, ייערכו במסגרת רצועת “לא רק קולנוע”. המטרה המרכזית היא להעניק למאות ילדים בעיר הזדמנות להחליף את השהות בממ”ד ובבית בחוויה של אסקפיזם טהור – צפייה בפרקי הסיום ברצף, על מסך ענק ובאיכות סאונד גבוהה, וכל זאת תחת הקפדה יתרה על הנחיות פיקוד העורף

המשך קריאה »
מופעי ענק באצטדיון שלמה ביטוח

חברת “VIP הפקות” זכתה במכרז להפקת מופעי הענק באצטדיון “שלמה ביטוח” פ”ת

עיריית פתח תקווה הודיעה כי בחברה בחברת ההפקות הותיקה, שכבר פעילה כשני עשורים, כזאת שתפיק את המופעים, שצפויים להתחיל בקיץ הקרוב – תלוי כמובן אם המצב הבטחוני יאפשר זאת. “מדובר בצעד משמעותי להפיכת פתח תקווה למוקד תרבות מרכזי ברמה הארצית והבינלאומית, לצד חיזוק הכלכלה המקומית והענקת חווית פנאי איכותית לתושבי העיר קרוב לבית”, מסר ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading