רגעי חרדה ומתח היו אמש (21.11.25) במשך דקות ארוכות, כשאש פרצה מדירה בקומה העליונה של הבניין ברחוב ברסלב בשכונה. כוחות הכיבוי מתחנת פתח תקווה הגיעו מהר, כשבתחילה היה חשש ללכוד בתוך הדירה, אך בהמשך הסתבר כי הייתה ריקה. הכוחות הצליחו להשתלט על האש. מבדיקת מצלמות אבטחה עלה חשד שמדובר בהצתה והמשטרה נכנסה לתמונה במטרה להתחקות אחר החשוד.
מהמשטרה נמסר כי בזירת השריפה אותר חבל ושרידי חומר החשוד כחומר בעירה. עוד עלה מצפיה במצלמות החשד לפיו החשוד עלה ברגל עד לקומה ה-4 והעליונה בבניין והצית את הדירה, שבעליה שבו מחו”ל. במצלמות נראה החשוד מטפס לגג ויורד למטה דרך חדר מדרגות של בניין סמוך, כנראה כדי לטשטש את עקבותיו ואת הקשר שלו לשריפה.
צפו בשריפה שהשתוללה בדירת המגורים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS )
@ptnews.tiktok שריפה בדירה בבית מגורים פרצה בשערייה פתח תקווה אין נפגעים #פתחתקווה #שריפה #אש ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS
צוותים של מכבי אש ביצעו סריקה בדירה ובדירות סמוכות, כדי לבדוק שהן לא נפגעו גם הן מהשריפה. בעלי הדירה, כאמור, לא שהו בדירה בזמן ההצתה והדירה נשרפה כולה. במכבי האש סיפרו כי לפני שבועות מספר, פרצה שריפה נוספת בשכונה – אבל בבניין ממול. גם שם החשד הוא שמדובר בהצתה. ההערכה של המשטרה והכבאות הוא שמדובר בפירומן שמצית דירות ונמלט.




