מותג בגדי הספורט מקבוצת “דלתא” פתח בשבוע שעבר את הסניף הפתח תקוואי החדש (התשיעי בישראל) בהשקה חגיגית, בנוכחות הפרזנטורית של השחקנית-רקדנית רונה לי שמעון (בתמונה). החנות, על שטח של 120 מ”ר, שנמצאת בקומה העליונה (P6), כבר משכה אליה לקוחות רבים, שהתרשמו מהקולקציות המותאמות למגוון רחב של פעילויות ספורט כמו ריצה, יוגה ואימוני כח.
לפני חודשיים סיפרנו לכם לראשונה (וראשונים) על הפתיחה הצפויה של חנות פנטה ריי (Panta Rei) בעופר הקניון הגדול פתח תקווה, אחרי סניפים שכבר נפתחו ברחובות, תל אביב, רמת גן, רעננה, ראשון לציון, נתניה, חדרה וחיפה – זאת לצד מכירות האונליין, שגם עליהם מתבסס המותג מבית “דלתא”. פתיחת החנות החדשה של Panta Rei היא חלק מתוכנית ההתרחבות של המותג”, מסרה ענת בוגנר, מנכ”לית “דלתא ישראל מותגים”.
צפו: פתיחת פנטה ריי פתח תקווה (באדיבות קבוצת דלתא. קרדיט: ירדן גלולא)
@ptnews.tiktok פנטה ריי (Panta Rei) השיקו חנות בעופר הקניון הגדול פ"ת בהשקעה של מיליון ש"ח מותג בגדי הספורט מקבוצת "דלתא" פתח בשבוע שעבר את הסניף הפתח תקוואי החדש (התשיעי בישראל) בהשקה חגיגית, בנוכחות הפרזנטורית של השחקנית-רקדנית רונה לי שמעון (בתמונה). החנות, על שטח של 120 מ"ר, שנמצאת בקומה העליונה (P6), כבר משכה אליה לקוחות רבים, שהתרשמו מהקולקציות המותאמות למגוון רחב של פעילויות ספורט כמו ריצה, יוגה ואימוני כח. #פתחתקווה #פנטהריי #בגדיספורט ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

"עד סוף 2026 נרחיב את הרשת בחנויות נוספות"
“התכנית משלבת פריסה רחבה של חנויות פיזיות לצד פלטפורמת אונליין מתקדמת וצומחת. המותג מציע קולקציות המותאמות למגוון רחב של פעילויות – החל מריצה ואימוני כוח ועד יוגה ופנאי, בבדים חכמים ובטכנולוגיות הייחודיות של דלתא, המייצרת כבר שנים למותגי הספורט המובילים בעולם”. עוד ציינה בוגנר “עד סוף 2026 נמשיך להרחיב את הנגישות של Panta Rei ללקוחות ברחבי הארץ, עם פתיחת חנויות נוספות שיציעו חוויית קנייה מתקדמת, אחידה ומדויקת בכל הערוצים”.
נעמי סימן טוב, מנכל”ית עופר הקניון הגדול פתח תקווה, הוסיפה: “אנו נרגשים לפתוח סניף של Panta Rei בעופר הקניון הגדול, צעד נוסף בהרחבת התמהיל והנגישות של חווית הקניות לקהל המבקרים. החנות החדשה משלבת עיצוב חדשני עם מגוון רחב של מוצרים, מתוך רצון ליצור מקום שהוא הרבה יותר מעוד חנות, אלה מרחב השראה, יצירתיות וחיבור”.
Panta Rei (פנטה ריי), מותג בגדי הספורט, המתבסס על שני העקרונות המרכזיים: בדים ותנועה משיק קולקציה איכותית ונוחה במיוחד שמטרתה לתמוך בביצועים הספורטיביים, לאפשר תנועה בכל דרך ובכל קצב לנשים ולגברים. לדברי “קבוצת דלתא” מחשבה רבה הושקעה מאחורי הטכנולוגיות, המשולבות בבדים ובעיצוב הפריטים”.

בקולקציית בגדי הנשים ארבע קבוצות בדים ייחודיות:
ilios– הפריטים המיוצרים מבד זה מאפשרים גמישות מקסימלית וטווח תנועה רחב. הקבוצה מותאמת במיוחד לאימוני סטודיו כדוגמת יוגה ופילאטיס.
nero– הפריטים המיוצרים מבד זה נותנים תחושת קרירות במהלך הפעילות הספורטיבית, הגורמת להתחממות הגוף, ומקנים תחושת חיטוב מקסימלית. הקבוצה מותאמת במיוחד לאימונים בעצימות גבוהה כגון אימון חדר כושר ואימוני כוח וסיבולת.
petra – בד גמיש, מחטב ומנדף זיעה המעניק אקסטרה תמיכה ועיצוב מבלי להגביל את התנועה. מותאם במיוחד לאימון אינטנסיבי בסטודיו ובחדר הכושר.
magma– בד בטכנולוגיה יחודית להגברת גמישות השרירים. בד בטכנולוגיה הממירה את חום הגוף שנוצר במהלך האימון למקסימום גמישות ואנרגיה. האפקט ממריץ בעדינות את פעילות התאים.

יש גם לגברים
קולקציית בגדי הגברים מחולקת לקולקציה המותאמת ליוגה ופילאטיס, לאימון בעצימות גבוהה וריצה. בעולם הYOGA הדגמים מאפשרים גמישות מקסימלית וטווח תנועה רחב, המיועדים לאימוני יוגה ופילאטיס. בדים גמישים, מנדפי זיעה ללא תפרי צד לנוחות מרבית בצבעוניות של צבעי אדמה לצד פרינט הטאי דאי.
עבור המתאמנים בעצימות גבוהה יש דגמים במגע בד קריר, המאפשרים נוחות ותנועה מרבית, המתאימים במיוחד לחדרי כושר, אימוני כוח וסיבולת בצבעוניות מינרלית מתכתית לצד פרינט קומופלאז’. לרצים יש דגמים מבד דק וקל משקל, המתאימים את עצמם בגמישות מקסימלית למבנה הגוף. מתאימים במיוחד לריצה ואימונים בעצימות גבוהה. צבעוניות קונטרסטית ונקיה בשילוב הצבע הכתום המזוהה עם המותג.
טווח מחירים עבור מידות XS-XXL
בקולקציית בגדי הנשים: טייצים- 279-299 ש”ח. טופים 179-199 ש”ח
בקולקציית בגדי הגברים: חולצות 159-189 ש”ח, מכנסיים 199-299 ש”ח.





