אירוע מרגש התקיים הערב (14.12) בבית לחדשנות בבניין I במתחם ב.ס.ר סיטי, בהשתתפות עשרות רבות של אנשים מהקהילה העסקית של העיר, ביניהם יזמים, אנשי עסקים, נדלניסטים, הייטקיסטים, בעלי חברות וגם ראש העיר רמי גרינברג ורחל אלון מנהלת הבית. במסגרת האירוע הדליקו נר ראשון של חנוכה ובירכו על שנתיים של יצירה, פיתוח ושותפויות.
מאז הקמתו, פועל הבית לחדשנות לקידום אין ספור פרויקטים, מיזמים ושיתופי פעולה עם חברות מובילות בעיר ועם מוסדות חינוך בעיר, והפך למרכז משמעותי ותוסס שמחבר בין אנשים, רעיונות וחדשנות יצירתית.
הבית לחדשנות של עיריית פתח תקווה, בניהולה של רחל אלון – יועצת רה”ע לשוויון מגדרי, פיתוח וחדשנות, מוביל את מנגנון החיבורים – מודל ייחודי שמשלב בין עולמות התעשייה, התעסוקה והחינוך, ומייצר אקו־סיסטם מקומי שמביא לידי ביטוי יצירתיות, הזדמנויות וחשיבה חדשה.
בין המשתתפים באירוע היו נחשון קיוויתי, הבעלים של קבוצת הנדלן ב.ס.ר, שהתכבד להדליק נר ראשון, זיו אלול, מייסד חברת פייבר, שנמכרה לפנטרה, שלמה בנימין ראש מנהלת עסקים והייטק בעירייה, צביקה רושו מ”רושו שיווק ויזמות”, שיוזמת ומשווקת נכסים מסחריים רבים בעיר.
“היום הזמנו את כל באי הבית וכל השותפים והשותפות לדרך להדלקת נר לרגל חג החנוכה, חג של אור ותקווה”, מסר ראש העיר רמי גרינברג. “מי ייתן והאור ימשיך להאיר את דרכנו ולחזק את תחושת הלכידות והערבות ההדדית שבנינו. תודה לכל באי הבית ולכל השותפים והשותפות לדרך. מצפים להמשך עשייה פורייה והמשך שיתופי פעולה. חג חנוכה שמח!”


























