רות פלת

חודש וחצי אחרי ההיעלמות: אותרה גופתה של רות פלת הפתח תקוואית בחיפה

גופתה של פלת ה-38, עובדת סוציאלית מפתח תקווה, נמצאה כבר ביום רביעי בבוקר, ואמה אבישג  מספרת כי היא נחשפה לשמועות שהחלו לרוץ ברשתות החברתיות וגם במקומונים בחיפה, אך לדבריה, המשטרה בעיר לא יצרה איתה עד היום קשר ומסרה לה את ההודעה הרשמית. “אני מודה על כך שהיא נפטרה. זה היה סבל שאי-אפשר לתאר”. המשטרה: “מועד ההודעה נגזר מהשלמת הליכי הזיהוי”.

אחרי חודש וחצי של חיפושים, נמצאה גופתה של הנעדרת רות פלת בחיפה, שעל היעלמותה דיווחנו בתחילת דצמבר. ״ראיתי הודעה שלפיה נמצאה נעדרת מפתח תקווה, כשברור שזו היא, ובידיעה נוספת הופיע שמה וכל הפרטים, מבלי שאף אחד הגיע להודיע לנו על כך רשמית”, אמרה אמה ל-YNET. “כל המידע שקיבלנו היה מהתקשורת ומהרשתות”. 

פלת ביקשה גם להודות לאלה שהיו לצידה בשעתה הקשה: ״אפשר להגיד שגם היו אנשים טובים בדרך. משטרת פתח תקווה  ניהלה את התיק והיה עם מי לדבר. ראש הצוות נתן לי את הטלפון האישי שלו, ואמר לי שהוא זמין לי מתי שרק ארצה. גם ביחידת הכלבנים דאגו לנו מאוד, עמותת בלעדיהם, ועוד חברים ומכרים שעזרו לנו, ואני מודה על כך״. 

ועל בתה סיפרה פלת ל-YNET: ״רות הייתה אדם עם לב ענק, רגישה מאוד, לא ידעתי כמה. למשל, לא ידעתי כמה תמונות של נרצחים מהנובה היא ציירה והעבירה למשפחות. היא רצתה ללמוד לכתוב על הנרצחים ועזרה לכל מי שרק אפשר. היא הייתה בת שמחה, כל הטלפונים שלה וכל התקשורת איתה הייתה מלאה בהומור. היא הייתה עובדת סוציאלית, אבל לא רק במקצוע אלא גם בנשמה”.

מהמשטרה נמסר בתגובה: “עם קבלת דיווח אודות היעדרותה של רות פלת ז״ל, תושבת פתח תקווה, החלה המשטרה בביצוע כלל פעולות החיפוש והאיתור הנדרשות, תוך השקעת אמצעים ויכולות מבצעיות, ובשיתוף פעולה חוצה מחוזות. לצערנו, הנעדרת אותרה בחיפה ללא רוח חיים. עם השלמת הליך הזיהוי במכון לרפואה משפטית, נמסרה הודעה רשמית למשפחתה על ידי המשטרה. מועד מסירת ההודעה למשפחה נגזר מהשלמת הליכי הזיהוי והוודאות הנדרשת, על מנת למנוע מסירת מידע שגוי או חלקי”.

עוד ב-פלילים

שלום מאיר דדון

שלום מאיר דדון, תושב פתח תקווה, חשוד שתקף מינית 6 צעירות בפיצרייה בראש העין

פרשת מין קשה מטלטלת את פתח תקווה וראש העין: משטרת ישראל התירה היום (5.2.) לפרסום את זהותו של דדון, תושב פתח תקווה ובעל פיצרייה בראש העין, החשוד בביצוע עבירות מין חמורות במספר צעירות. המשטרה פרסמה את תמונתו מתוך מטרה לעודד מתלוננות נוספות שנפגעו ממנו להגיש תלונה.על פי החשד, בנוסף לצעירות, הוא גם פגע מינית באמה של אחת העובדות.

המשך קריאה »

אימה ב”אם המושבות”: תושב בן 30 מואשם בהטרדת ילדים ואיומים – ההורים דורשים צו הרחקה

תושבי שכונת אם המושבות בפתח תקווה מביעים חרדה כבדה: גבר בשנות ה-30 לחייו, תושב השכונה, מטיל את אימתו על ילדי האזור, מאיים עליהם ודורש מהם את מכשירי הטלפון שלהם. על פי עדויות, המשטרה עצרה ושחררה את החשוד פעמיים, מה שהוביל את התושבים להחלטה לפנות לבית המשפט בבקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת.

המשך קריאה »

לפי MAKO: יש 6 תיקי רצח של עבריינים מפ”ת שעדיין לא פוענחו. המשטרה: לא עוסקים ברכילות

בכתבה שהתפרסמה היום (18.12) באתר החדשות מבית קשת, על ידי כתב הפלילים שמעון איפרגן, נטען כי הרציחות של תושבי העיר אופק נווה (נרצח בראשל”צ), יוסי סרוסי, דוד שימול, בן קוסטה, יאיר ביטון וג’ורג’ בית עדה (שנרצחו כאן), לא רק שלא פוענחו, ברוב המקרים גם לא נמצאו חשודים. הרציחות, לדברי איפרגן, מקורן במלחמות שליטה בין עבריינים העוסקים בעיקר בהלוואות בשוק האפור והימורים.

המשך קריאה »

תושב פ”ת, מאבטח לשעבר של שר בכיר, נעצר לאחר שבדירתו נמצאה כמות סמים גדולה

מהמשטרה נמסר כי בחקירה סמויה שהפכה גלויה, בוצעה לפני מספר ימים פריצה למחסן של החשוד בביתו בעיר, במהלכה נתפס חומר החשוד כסם, במשקלים גדולים, כ-1,360 סם מסוג קוקאין, דוסה, פלטת חשיש של כ-116 גרם, מריחואנה, הרואין וכלים לעישון, 8 בקבוקי שמן קנביס, 33 קופסאות קטמין, סוכריות חשיש וכן סכום כסף בסה”כ 2,000 ₪. מעצרו של החשוד הוארך עד מחר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading