סוויט גירל שופ פתח תקווה

39.9 ו-59.9 ש”ח על קולקציית החורף בסוויט גירל שופ בקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

חנות בגדי האירועים החגיגיים לבנות ונערות (בעיקר בת מצוות ושושבינות בחתונות) בעופר הקניון הגדול פתח תקווה יוצאת במבצע, שיחמם לכן את החורף. ב-Sweet Girl Shop מציעים את הקולקציה החדשה במבצע שובר שוק, שמשך אליו ביום שישי האחרון הרבה לקוחות, שהתחדשו במכנסיים, חולצות ושמלות. פגשנו בחנות את ליה אבדייב, הפרזנטורית הצעירה של הרשת, שהסבירה לנו מה היא אוהבת במותג.

“סוויט גירל שופ”, נמצאים בקומה האמצעית (P4) בעופר הקניון הגדול פתח תקווה, מציעים את כל פרטי קולקציית החורף במחירים של 39.9 ש”ח ו-59.9 ש”ח – הנחה משמעותית מאוד, ביחס למחירים המקוריים. “בניגוד לחנויות הגדולות, אצלנו זה לא בית חרושת למכירות. אנחנו מקפידים לתת יחס אישי לכל לקוחה ולהתאים לה את הבגד לאירוע”, מסרה טליה בראל, מנהלת השיווק של הרשת. “לא סתם יש לנו לקוחות קבועים וחוזרים”.

צפו בביקור בחנות סוויט גירל שופ פתח תקווה (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

בחנות פגשנו כמה לקוחות כאלה. “כיף לקנות פה”, אמרה לנו אביגיל דבורצק, שחגגה בשבוע שעבר בת מצווה. “באתי לפה שוב עם חברה, גם קונה פה הרבה. מעבר לבגדים היפים, השירות פה מעולה. מרגישים שמתייחסים אלייך ומתאימים לך בדיוק את מה שצריך. המוכרות פה נחמדות”. סניף סוויט גירל שופ בעופר הקניון הגדול פתח תקווה – הוא בין הסניפים הותיקים של הרשת (15 שנה), שמונה 11 סניפים פעילים.

מבצע קולקיית הקיץ של סוויס גירל שופ (עד סוף פברואר)

עוד ב-חנויות

בירקנשטוק פתח תקווה

סניף של מותג ההנעלה ‘בירקנשטוק’ (BIRKENSTOCK) ייפתח בקניון הגדול פ”ת

המותג הגרמני האייקוני, המיובא על ידי קבוצת אירני מבית “אוריג’ינלס”, מתרחב ופותח את סניף הדגל הרביעי שלו בישראל – היישר בקומה האמצעית של עופר הקניון הגדול בעיר. כל מה שצריך לדעת על החנות החדשה, הקולקציות והמחירים.

המשך קריאה »
מיס נורי MISS NORI פתח תקווה

מהאונליין לקניון: מותג האופנה MISS NORI (מיס נורי) מגיע לעופר הקניון הגדול פתח תקווה

מותג האופנה המצליח, שצמח בדיגיטל, פותח חנות פופ-אפ חדשה בעופר הקניון הגדול בעיר בהשקעה של כ-350 אלף שקלים. החנות, שתיפתח בשבוע הבא (20.5), תציע קולקציות נשים, גברים וילדים במחירים של עד 219 שקלים. כל הפרטים.

המשך קריאה »
ללין פתח תקווה

רשת ללין משיקה קולקציית ורדים חדשה בסניפי פתח תקווה עם מארזים ב-99 ש”ח בלבד

רשת טיפוח הגוף ומוצרי האווירה “ללין” (Laline) מרחיבה את מגוון מוצריה ומשיקה קולקציה חדשה בשם “ROSE”, המבוססת על ניחוח ורדים בשילוב אמבר ופריחת הדובדבן. הקולקציה זמינה לרכישה, בין היתר, בשלושת הסניפים של הרשת הפועלים בפתח תקווה: סניף עופר הקניון הגדול, סניף קניון סירקין והסניף החדש במרכז רום (שכונת אם המושבות)

המשך קריאה »
לגו במבצע - גו מובייל פתח תקווה

לגו בל”ג בעומר: מבצעים ב”גו מובייל” פ”ת החדשה ליום אחד בלבד. כמה נחסוך אם נקנה הכל?

תושבי פתח תקווה, שימו לב: אם חיפשתם הזדמנות לשדרג את אוסף הלגו שלכם או לקנות מתנה מושלמת, מחר (יום שלישי, ה-5.5) זה קורה. סניף גו מובייל (Go Mobile) החדש במתחם B-סנטר סגולה יוצא במבצעי ענק על ערכות LEGO נבחרות לכבוד התאריך המיוחד. החנות החדשה, כבר מעוררת עניין אצל הפתח תקוואים, כשהיא משדרת, אנחנו: “לא רק סלולר, אלא גם מכשירי חשמל, גאדג’טים ומשחקים”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]