“זן נדיר” בפתח תקווה: נחנך הפארק החדש על שם קורין אלאל בנווה דקלים

שכונת נווה דקלים התחדשה היום בריאה ירוקה בה מונצחת הזמרת המפורסמת, שנפטרה לפני חודשיים. הפארק, הממוקם בפינת הרחובות הרב פינטו וחפוטא, עושה כבוד לאחת היוצרות הגדולות במוזיקה הישראלית. למקום הגיעו עשרות תושבים וגם בת זוגתה של קורין, רותי אלאל וראש העיר רמי גרינברג, שאמר: “זה חלק מהנצחה של תרבות וערכים בכל פינה בעיר”.

המנגינה של קורין אלאל ממשיכה לחיות: פתח תקווה הצדיעה היום לקול הייחודי והבלתי נשכח של המוזיקה הישראלית. בטקס מרגש במעמד ראש העיר, בני משפחה ומעריצים, נחנך הפארק החדש על שמה של קורין אלאל ז”ל. אלאל, שהלכה לעולמה והותירה חלל עצום בלב התרבות המקומית, זכתה להנצחה פיזית ורוחנית בלב שכונת נווה דקלים.

הפארק הוא לא רק מקום למנוחה, אלא גם מנסה ליצור חוויה תרבותית. לאורך השבילים שולבו שלטים מעוצבים עם מילות שיריה האייקוניים, ביניהם: “אין לי ארץ אחרת” – שהפך להמנון לאומי.
“זן נדיר” – המאפיין כל כך את דמותה של אלאל, “אנטארקטיקה”, “כשזה עמוק” ועוד יצירות מופת שחצו דורות.

מה מחכה לכם בפארק החדש?

עיריית פתח תקווה השקיעה בצמחייה עם עשרות עצים חדשים ומרבדים ירוקים רחבי ידיים. פנאי וספורט מתקני כושר מתקדמים ושבילי הליכה נעימים. לילדים גינת משחקים חדישה ובטיחותית. נוחות פינות ישיבה מוצלות המזמינות רגע של שקט עם מוזיקה טובה.

עוד חדש בפתח תקווה

פסי גולדנברג, אייל טייבי, יפה ירקוני ואבי דרוקר – בין שמונה האישים שיונצחו בפתח תקווה

בהמשך להמלצת ועדת שמות והנצחה, ראש העיר רמי גרינברג יאשר במועצת העיר את שמות ארבעת האישים, ובנוסף גם את שלום בן יפת חבני, יהודה ברגר, רבי חי חיון ומיסה שינדלר. “נמשיך לשמר את המורשת המפוארת של פתח תקווה ולזכור את האנשים שתרמו רבות לעיר ולתושביה”, מסר. עדיין לא נמסר באיזה אופן האישים יונצחו.

המשך קריאה »
סוויט גירל שופ פתח תקווה

39.9 ו-59.9 ש”ח על קולקציית החורף בסוויט גירל שופ בקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

חנות בגדי האירועים החגיגיים לבנות ונערות (בעיקר בת מצוות ושושבינות לחתונות) בעופר הקניון הגדול פתח תקווה יוצאת במבצע שיחמם לכן את החורף. ב-Sweet Girl Shop מציעים את הקולקציה החדשה במבצע שובר שוק, שמשך אליו ביום שישי האחרון הרבה לקוחות, שהתחדשו במכנסיים, חולצות ושמלות. פגשנו בחנות את ליה אבדייב, הפרזנטורית הצעירה של הרשת, שהסבירה לנו מה היא אוהבת במותג.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל פתח תקווה

זה מתקרב: כ-500 אוהדי הפועל פ”ת חגגו ניצחון 1:2 בסכנין בדרך לפלייאוף העליון

עוד מבחן אופי לשחקנים של עומר פרץ עבר בהצלחה, כשהשיגו ניצחון שני ברציפות, שהשאיר אותם במקום ה-6 ואם זה יישאר כך, הם יבטיחו בעוד חודש 10 מפגשים מול הקבוצות הגדולות של הליגה והכנסה צפויה של כ-3 מיליון ש”ח. קוסטה, החלוץ הלוהט של הפועל, כבש צמד בדקות ה-29 וה-59, אחרי שסלמן הישווה לסכנין בפנדל שנוי במחלוקת. תרשמו ביומנים: יום שישי ב-14:00 הפועל חיפה מגיעה ל”שלמה ביטוח”.

המשך קריאה »

הכי גדול העונה: ניצחון מוחץ לנערים ב’ של הפועל “מבנה” פתח־תקוה: 0:5 בחוץ על הפועל חדרה

קבוצת נערים ב’ של הפועל ‘מבנה’ פתח־תקוה (שנתון 2010) רשמה הבוקר (7.2) ניצחון ומרשים, 0:5, על הפועל חדרה, במסגרת המחזור ה-21 בליגת העל.

שחקני הפועל, בהובלת המאמן גיא רוזנצויג, התאוששו יפה מהתבוסה 5:1 למכבי נתניה בשבוע שעבר והציגו בחדרה כדורגל איכותי, מהנה ושוטף.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading