ויקטוריה סיקרט פתח תקווה

7 תחתוני נשים ב-150 ש”ח בלבד: מבצע לסופ”ש בויקטוריה’ס סיקרט בקניון הגדול פ”ת

התחתונים של מותג ההלבשה התחתונה הבינלאומי מעוררים עניין בקרב תושבות פתח תקווה והסביבה – ועכשיו יש להן עוד סיבה להגיע לקומה P2 של הקניון ולבקר בחנות שנפתחה לפני כשנתיים. המבצע הוא רק עד יום ראשון (15.2) וכולל שבעה סוגים של תחתונים עם מאפיינים שונים. אם תקנו את כל ה-7, מדובר בהנחה של כ-150 ש”ח מהתמחור הרגיל.

התחתונים שבמבצע הם: V-STRING (גזרה מיוחדת בצורת משולש), THONG (בסגנון חוטיני), CHEEKY (גזרה עם כיסוי אחורי מינימלי), BIKINI (לשימוש יומיומי), HIP-HUGGER (גזרה עם כיסוי אחורי מלא), BRIEF (גזרה עם גובה מותן בינוני) ו-BOYSHORT (בסגנון בוקסר). “זה מבצע קלאסי שמגיע בדיוק בזמן לחגוג את סוף השבוע”, אמרו לנו המוכרות, שמצפות לתנועה מוגברת לחנות מחר שישי ובמוצ”ש.

תחתונים במבצע - ויקטוריה סיקרטס פתח תקווה
תחתונים במבצע - ויקטוריה סיקרטס פתח תקווה
תחתונים במבצע - ויקטוריה סיקרטס פתח תקווה
תחתונים במבצע - ויקטוריה סיקרטס פתח תקווה

באפריל 2024 דיווחנו לכם לראשונה (וראשונים) על כך שחנות ויקטוריה’ס סיקרט (Victoria’s Secert). קבוצת דלתא, זכיינית המותג בישראל פתחה את הסניף החמישי בארץ, שמאז זוכה להצלחה רבה. אגב, עקב התנועה הגבוהה לחנות, בויקטוריה’ס סיקרט פתח תקווה מחפשים עובדות יועצות מכירה. פרטים במקום.

עוד ב-חנויות

קניון סירקין וקניון עופר הקניון הגדול פתח תקווה

למרות ההקלות ופתיחת המסחר: הקניון הגדול וקניון סירקין יהיו סגורים המוצ”ש

שני הקניונים המרכזיים בעיר, הקניון הגדול וקניון סירקין, הודיעו היום (7.3) כי לא יפתחו את שעריהם לציבור במוצאי השבת, כחלק מההתאמות לשגרת החירום ולמצב הביטחוני המתוח, שקיבל ביטוי עם שלוש אזעקות שהיו בעיר מתחילת היום. ההודעה מגיעה דווקא לאחר ההקלות של פיקוד העורף, שאפשרו לקניונים לפתוח את שעריהם מיום חמישי בשעה 12:00.

המשך קריאה »
הוט סינמה פתח תקווה NEWS

אסקפיזם קרוב לבית: “הוט סינמה” בקניון הגדול בפתח תקווה חזר לפעילות מהצהריים

לאחר ימים מתוחים במרחבים המוגנים, ענף הקולנוע מתחיל לחזור לשגרה זהירה, תחת המתווה הצהוב. רשת בתי הקולנוע הכי גדולה בישראל, הודיעה כי החל מהיום בצהריים תחדש את פעילותה במתכונת מצומצמת ובהתאם להנחיות פיקוד העורף. החל מהיום (5.3) בשעה 12:00 עד 20:00 יהיה פתוח המתחם הפתח תקוואי להקרנות. ההקרנה תיפסק אם וכאשר יהיו אזעקות.

המשך קריאה »
עופר הקניון הגדול פתח תקווה

מהיום ב-12:00: הקניונים ומתחמי הקניות בפתח תקווה חוזרים לפעילות מוגברת

מלחמת ישראל-איראן 2 (מבצע “שאגת הארי”) עדיין נמשכת, אבל בעקבות ההקלות של פיקוד העורף היום (5.3.26), המאפשרות חזרה לפעילות עסקית בתנאי שיש מרחב מוגן נגיש ואין התקהלות של יותר מ-50 איש – החנויות והמסעדות במתחמי האוכל והקניות בעיר צפויות להיפתח באופן מלא. מעופר הקניון הגדול פ”ת נמסר: “הקניון ייפתח לציבור ב-12:00, בהתאם להוראות פיקוד העורף”.

המשך קריאה »
מה פתוח ב MEEX מיקס פתח תקווה

מה פתוח וסגור במתחם meex (מיקס) אם המושבות פתח תקווה? הרשימה המלאה

היום (3.3.26), אחר שלוש אזעקות, שפילחו את האוויר בעיר (ללא נפגעים), העסקים בעיר נמצאים בדילמה אם לפתוח או לסגור. מבירור שביצענו במתחם המסחרי על פינת גיסין-ראשון לציון, רוב גדול של החנויות והמסעדות פתוחות. העדיפו לסגור: גולף קידס, פוקס וארומה. “במתחם עסקים רבים המוגדרים חיוניים וממשיכים לפעול. ממליצים להתעדכן ישירות מול בתי העסק בנוגע לשעות הפעילות”, נמסר מהמתחם.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading