עומר אדם בקרוב בפ"ת? אצטדיון 'שלמה ביטוח' יהפוך למתחם מופעי ענק ופסטיבלים

עיריית פתח תקווה פרסמה מכרז ייעודי לחברות הפקה, כצעד משמעותי להפיכת העיר למוקד תרבות מרכזי בקנה מידה ארצי ובינלאומי. האצטדיון, שיושב על ציר מרכזי, בסמוך לתחנת הרכבת הקלה והכבדה, צםוי לארח בקרוב אירועי תרבות, שיביאו קהלים מכל רחבי הארץ ויחזקו את הכלכלה המקומית.

לפי התכנון, בקרוב יוכלו תושבי ותושבות העיר והסביבה ליהנות ממופעי ענק ופסטיבלים גדולים באצטדיון העירוני "שלמה ביטוח" עם זמרים ואומנים, שממלאים פארקים כמו נועה קירל, עומר אדם ושלמה ארצי. בצעד שמטרתו להרחיב משמעותית את היצע אירועי התרבות והפנאי, פרסמה החברה לפיתוח של העירייה מכרז ייעודי המזמין חברות הפקה להתמחות באירועים שיתקיימו במתחם האצטדיון.

המהלך נתפס כמהלך אסטרטגי, שנועד למצב את פתח תקווה כנקודת משיכה מרכזית לתרבות ואירועים. מיקומו של האצטדיון, הופך אותו לנגיש במיוחד ומאפשר קיום פסטיבלים ומופעים גדולים שימשכו קהלים רחבים. זאת, מתוך מטרה לחזק את הכלכלה המקומית ולהעניק לתושבים חוויות תרבות איכותיות קרוב לבית.

ראש העיר, רמי גרינברג, מסר: "פתח תקווה נמצאת בתנופת פיתוח משמעותית בכל תחומי החיים, ותחום התרבות מקבל מקום מרכזי ומשמעותי. בנוסף לאירועים הרבים במתנ"סים, בהיכלים ובפארקים, אנו פועלים להרחיב את מגוון המופעים והאירועים בעיר ולאפשר לתושבים ליהנות מחוויות תרבות גדולות מבלי לצאת מהעיר. האצטדיון העירוני מהווה פלטפורמה מצוינת לכך, ואנו נמשיך להשקיע ולקדם יוזמות שיחזקו את מעמדה של פתח תקווה כעיר מובילה גם בתחום התרבות והפנאי."

עוד ב-אוכל ובילויים

קפה גן סיפור פתח תקווה

מה אתם עושים מחר במוצ"ש? צפו בביקור בקפה גן סיפור פתח תקווה (וידאו)

כפי שכבר סיקרנו לא פעם בכתבות קודמות, "קפה גן סיפור" בפתח תקווה הוא הרבה מעבר לבית קפה רגיל. מדובר בפנינה קולינרית הממוקמת בלב פארק יצחק אוחיון ("הפארק הגדול"), שמציעה חוויית בילוי פסטורלית וקסומה ממש על שפת האגם האקולוגי. כשביקרנו במקום במוצ"ש האחרון, ראינו פיק של סועדים שמילאו את כל המסעדה – בטיימינג שנחשב תמיד עמוס. צפו בחוות הדעת

המשך קריאה »
גו אסיאן קנטינה פתח תקווה

מסעדת "גו קנטינה אסיאתית" פתחה בהופ טאון פ"ת – וכבר מושכת לקוחות קבועים (וידאו)

רשת האוכל האסייתי, שעליה דיווחנו כאן ב"פתח תקווה NEWS" טרם הפתיחה, חנכה לאחרונה את הסניף החדש שלה במתחם העסקים HOPETOWN (הופ טאון) שבקריית אריה, רחוב יגיע כפיים 22. המקום החדש כבר מושך אליו מדי צהריים עשרות עובדי משרדים מהאזור שמגיעים ליהנות מאוכל אסייתי מוקפד, ובקרוב צפויים להתחיל שם גם במערך משלוחים ופתיחה בערב

המשך קריאה »
טריולה פתח תקווה

צפו בביקור: "טריולה" פתח תקווה מציינת יום הולדת 15 עם שלל אירועים באוגוסט (וידאו)

מסעדת הבראסרי האיטלקית, שנחשבת אחד המוסדות הקולינריים הוותיקים והמוערכים בפתח תקווה, חוגגת 15 שנות פעילות עם סדרת אירועים באוגוסט, שתחמם את לבם של הלקוחות הנאמנים (וגם החדשים), ביניהם: ערב קוקטייל, ערב עם שפית אורחת (דנה לי ברמן), ערבי קרינבורים וערב פיאסטה וטקילה וגם מסיבת יום הולדת למקום, שתתקיים ב-20.8. הנחה של 15% בתפריט בימים ב' עד ה'.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading