עופר הקניון הגדול

מתחם האוכל בקניון הגדול מפוצץ. ארומה והמשביר – סגורים, למרות שבפרופיל גוגל מעודכן שפתוח (וידאו)

ביקור במקום הכי מסחרי עם הכי הרבה מסעדות וחנויות בעיר, מגלה שהפתח תקוואים לא וויתרו הערב (12.3) על הזדמנות לקפוץ לז’בוטינסקי 72, קצת לנשום ולהתאוורר, אחרי יותר מ-10 ימים של למעלה מ-100 אזעקות והתראות. למרות הציפייה של הקניון מהעסקים לפתוח באופן מלא לפי שעות הפתיחה הרגילות של של הקניון (9:00 עד 22:00)  – לא כולם מילאו אחר הבקשה.

ב”עופר הקניון הגדול” פתח תקווה מקבוצת מליסרון, מקפידים להתנהל לפני הנחיות פיקוד העורף, המאפשר את פתיחת הקניונים שיש להם מרחבים מוגנים. במהלך השבוע היו מספר פעמים בהם נשמעו אזעקות בזמן שהקניון היה פתוח והמסחר בו התנהל לכאורה כרגיל, אבל רק מעטים ביקרו בו. הערב זה היה שונה: אומנם רחוק מאוד מערב חמישי רגיל, אבל לפי ההערכה הגיעו הערב לקניון אלפי אנשים – רבים מהם למתאם האוכל. 

צפו במתחם האוכל בעופר הקניון הגדול (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

מי שקצת התאכזב, אלה היו בעיקר בעלי החנויות, במיוחד הבגדים היוקרתיים והתכשיטים. במכיוון שהאירועים (חתונות, מסיבות) פסקו, אז הדרישה למוצרים מהסוג הזה, באופן טבעי – פחתה. “אנשים באים לקניון בעיקר כדי להתאוורר, לאכול. לא כדי לעשות שופינג”, אמר לנו זכיין של חנות רשת גדולה ויוקרתית. “קונים פה ושם בסופר פארם או בגדים וצעצועים פשוטים וחיוניים. היקף המכירות שלי ירד ב-70%, לעומת יום חמישי רגיל.

הקונים שכן הגיעו הערב לקניון התאכזבו מאוד לגלות, שעסקים גדולים כמו ארומה והמשביר, החליטו שהם סוגרים את הבאסטה עוד לפני 18:00 בערב, זאת למרות שבשעות הפתיחה שלהם ב-Google (איפה שהם אמורים לעדכן כשדברים משתנים) – היה כתוב שהם פתוחים בשעות הרגילות. “זה מתסכל”, אמר לנו מישהו שרצה לקנות קפה בארומה. “בשביל מה יש להם שעות פתיחה ב-Google – אם לא כדי לעדכן”.

בגוגל פתוח - במציאות סגור: ארומה והמביר פתח תקווה
בגוגל פתוח - במציאות סגור: ארומה והמביר פתח תקווה

“שוכרים יקרים, לידיעתכם, עופר הקניון הגדול פועל בסופ”ש כרגיל: שישי 13.3: 09:00-15:00, מוצ”ש 14.3: פתוח כרגיל! כחצי שעה מצאת השבת עד 23:00”, מסר עופר הקניון הגדול לעסקים שלו. “מחר נשיק את יריד האוכל הירושלמי. חוויה קולינרית בקומת המזון המהיר, החל מהשבוע בימי חמישי ושישי. הקניון פועל בהתאם להנחיות פיקוד העורף. אנו מחזקים את ידי כוחות הביטחון ומייחלים לימים שקטים”.

עוד ב-חנויות

מבצעים יום העצמאות הקניון הגדול

עופר הקניון הגדול וקניון סירקין פתח תקווה מציעים מבצעים בסימן 78 לרגל יום העצמאות

לרגל חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל, קניוני עופר משיקים מבצע רחב היקף עם 78 הטבות שוות במיוחד, בצבעי כחול ולבן. במסגרת המבצע, שיתקיים בין התאריכים 16–21 באפריל, ייהנו המבקרים ממבצעים מפנקים והצעות מיוחדות במגוון רחב של חנויות ומותגים מובילים בכל 18 קניוני הרשת ברחבי הארץ. “המהלך מזמין את הקהל לחגוג את יום העצמאות באווירה ישראלית חגיגית, צבעונית ומשתלמת במיוחד”, נמסר.

המשך קריאה »
קניון גנים מגי עזר

מבצע פסח בקניון גנים פתח תקווה: קנו ב-400 ומעלה וקבלו 50 ש”ח מתנה ממעדנינה

למרות שרוחות המלחמה עדיין מנשבות, לא מעט תושבים כבר חושבים איך להתארגן על החג המתקרב. הקניון הותיק ברח’ העצמאות 65 בשכונת כפר גנים ג’, יוצא כבר עכשיו עם מבצע לחג, במטרה לעזור לכם לשדרג את ארוחת החג בעוד כשבועיים. במסגרת המבצע, כל מי שיקנה ב-400 ש”ח ומעלה ממגוון חנויות הקניון יקבל שובר מתנה בסך 50 ש”ח לרכישת מטעמים מובחרים לחג במעדנינה.

המשך קריאה »
X 30 ו LOVE עמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במקום תיק ב-1500, חצאית ב-20: X30 מתרחבת על חשבון LOVE בב.ס.ר סיטי פ”ת

יוקר המחיה עושה את שלו? מותג האופנה לבגדי הנשים צנועים וזולים, שנכנס רק לאחרונה למתחם המשרדים והקניות הכי גדול בעיר בז’בוטינסקי 61, מרחיב את השטח – בזמן שחנות מותגי היוקרה שלידו מצטמצמת. “בעקבות הבאזז שנוצר מאז שפתחנו – הרחבנו את החנות כדי שיהיה פחות צפוף לכל הלקוחות שלנו, שמחפשים מחירים שרק אנחנו יודעים לתת”, נמסר מ-X30.

המשך קריאה »
מבצע 25 שח בקניון הגדול

המלחמה לא עוצרת את השופינג: הקניון הגדול וסירקין עם מבצע של 25 ש”ח לפריט

למרות שמבצע “שאגת הארי” עדיין בעיצומו ופתח תקווה עדיין נחשבת שיאנית האזעקות, קניוני עופר משיקים כרגיל מבצע לקראת חג הפסח: מאות מתנות שוות מעשרות מותגים מובילים, כולל אופנה, כלי בית וקוסמטיקה, יימכרו במחיר אחיד של 25 ₪ בלבד. המבצע יתחיל ממחר עד ערב החג. בקניון מצפים שהרגלי הקנייה הישראלים לקראת החג – לא ייפגעו, גם אם המלחמה תימשך.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading