מי בר צלולים בר מים פתחקתוה

המהפכה השקטה במטבחים של המגזר הדתי בפתח תקווה: זינוק בביקוש למיני-בר שבת של “מי בר צלולים” (וידאו)

משפחות רבות במגזר הדתי והחרדי בפתח תקווה – משכונת כפר גנים ועד הדר גנים ואם המושבות – כבר מכירות היטב את “נוהל שבת” במטבח: שעות של הרתחת מים, התעסקות עם מיחמים גדולים שתופסים מקום על השיש, ודאגה מתמדת מפני כוויות או תקלות רגע לפני כניסת השבת. אולם לאחרונה, מסתמנת מגמה חדשה בעיר: מעבר המוני למכשירי מיני-בר מתקדמים ומאושרים לשימוש בשבת.

במוקד הביקוש עומדת החברה המקומית הפתח-תקוואית “מי בר צלולים”. החברה, הממוקמת ברחוב כ”ט בנובמבר 11 בעיר ומנוהלת על ידי משה הר אבן, מציעה מגוון רחב של פתרונות מים, אך נראה שגולת הכותרת עבור התושבים שומרי המסורת הם הדגמים המותאמים במיוחד לשבת, כדוגמת “מיני בר נוגה שבת”, “Spirit Touch שבת” ובר המים “נעם”.

איך בעצם עובד הפלא ההלכתי והטכנולוגי הזה?

רבים תוהים כיצד ניתן למזוג מים קרים או חמים בשבת ממכשיר חשמלי מבלי לחלל שבת. המנגנון של מכשירי מיני-בר לשבת בחברת “מי בר צלולים” מבוסס על “מצב שבת” ייעודי המופעל בלחיצת כפתור לפני כניסת החג או השבת. עם המעבר למצב זה, המסכים הדיגיטליים וכפתורי המגע (טאצ’) ננעלים או מנוטרלים לחלוטין. מערכת הקירור פועלת במנגנון של עקיפה או זרימה רציפה, המאפשר קיבולת מים קרים ופושרים ללא הגבלה בשבת, מבלי שמזיגת המים תשפיע ישירות על כניסת המדחס לפעולה. 

לגבי המים החמים, המערכת שומרת על חום המים באופן רציף ומבוקר (בדומה לפלטה או מיחם מסורתי), תוך ביטול תרמוסטטים המופעלים כתוצאה מירידת מפלס המים או שינוי הטמפרטורה בעת המזיגה. בנוסף, המכשירים כוללים מנגנון בטיחות קפדני למניעת גישת ילדים למים הרותחים, נתון קריטי למשפחות ברוכות ילדים.

צפו בחוות הדעת על מי בר צלולים (מתוך יוטיוב פתח תקווה NEWS

“איכות המים בישראל ירודה – חייבים לדאוג לבריאות”

משה הר אבן, מומחה רב שנים למערכות מים והבעלים של “מי בר צלולים”, מסביר כי המעבר למיני-בר שבת אינו נובע רק מנוחות הלכתית, אלא גם מצורך בריאותי דוחק – בעיית איכות המים והאבנית בפתח תקווה ובארץ כולה. “השירות שלנו הוקם מתוך רצון לספק פתרונות יעילים ובריאים בכל הקשור לצריכת המים שלנו,” אומר הר אבן. “צריך לציין עובדה כואבת: איכות המים בישראל ירודה. על כן עלינו לתת תשומת לב יתרה לאיכות המים אותם אנו שותים וצורכים מידי יום בכמות רבה. עלינו לדאוג בראש ובראשונה לבריאותינו”.

הר אבן מתייחס גם לנזק העקיף שגורמת האבנית, שמוכרת לכל מי שהרתיח מים במיחם רגיל לשבת וגילה שכבת אבנית לבנה ועבה: “בנוסף לבריאות, עקב איכות המים הירודה המכילה אבנית רבה, נפגעים גם מוצרי החשמל שבאים במגע עמם. טיפול יעיל באיכות המים באמצעות המסננים המתקדמים שיש בברי המים שלנו, משפר באופן משמעותי את איכות החיים, מאריך את חיי המכשירים וחוסך כ-20% מחשבון החשמל”.

בר מים שומר שבת - כובש את פתח תקווה

 

שירות מקומי, אמין ומשתלם

העובדה ש”מי בר צלולים” היא חברה מקומית, מהווה יתרון עצום לתושבי פתח תקווה. הלקוחות נהנים משירות זמין ומהיר, ומחירון אטרקטיבי שכולל לרוב הובלה והתקנה בחינם. בין ההמלצות הרבות על החברה, בולטות חוות הדעת של משפחות שחיפשו מענה למים נקיים לילדים ולתינוקות, וגילו שהשילוב של סנני פחם-קוקוס למניעת אבנית עם פתרונות שבת מתקדמים – משנה את כל חוויית סוף השבוע בבית.

אז רגע לפני שאתם ממלאים שוב את המיחם הישן לקראת שבת, אולי הגיע הזמן להתקדם. כפי שמסכמים ב”מי בר צלולים” – אתם יכולים ליהנות גם משמירת שבת כהלכתה, גם ממים צלולים ונקיים מאבנית, וגם משקט נפשי. חשוב לציין ש”מי בר צלולים” לא פונים רק למגזר החרדי-דתי, אלא לכלל הציבור. לא רק הציבור הפרטי, אלא גם הציבור המוסדי (בתי ספר, מתנ”סים) ולמגזר העסקי (חברות, עסקים, משרדים וחנויות)

עוד ב-מדור STARS פתח תקווה

תקרה אקוסטית

יתרונות השימוש בתקרות אקוסטיות במשרדים – מדריך מקצועי

בעולם העבודה המודרני, תכנון נכון של סביבת העבודה הפך לגורם מרכזי בהצלחת עסקים. אחד האלמנטים החשובים ביותר בעיצוב משרדים הוא תקרת דרופ אין – פתרון אקוסטי מתקדם שמציע שילוב אידיאלי בין פונקציונליות, אסתטיקה ונוחות. תקרת דרופ אין היא חלק בלתי נפרד מתכנון משרדים חכמים, והיא מאפשרת שליטה מיטבית ברעש, גישה נוחה לתשתיות ושדרוג משמעותי של חוויית העבודה.

המשך קריאה »
קארין קצב מזכירה לך

“שגר ושכח”: קארין קצב מ”מזכירה לך” משחררת לבעלי עסקים בפתח תקווה את הזמן כדי לצמוח

מכירים את התחושה שאתם טובעים בים של משימות קטנות במקום לנהל את העסק? פגשנו את קארין קצב, תושבת פתח תקווה והבעלים של “מזכירה לך”, שמספקת שירותי מזכירות במיקור חוץ לעסקים רבים באזור, כדי להבין איך מפסיקים לרדוף אחרי הזנב ומתחילים באמת להרוויח.

המשך קריאה »
קפה בכיכר פתח תקווה

צפו בביקור ב”קפה בכיכר” פתח תקווה: כמעט 40 שנה של מסורת קפה משובח (וידאו)

הגענו השבוע למוסד קולינרי פתח תקוואי, שמ-1988 עדיין חי ופועם במרכז העיר (ליד כיכר “המייסדים”) חובבי ציון 48 פינת חיים עוזר 4 ומצאנו את הבעלים אמיר שמריהו, שמפעיל את המקום, ללא הפסקה – גם בצל אזעקות ונפילות של מלחמה. המקום היה הומה בתושבים מכל הסוגים: כאלה שבאו לקחת אייס לרכע וכאלה שישבו ל”פרלמנטים” ארוכים על קפה ועוגת הבית.

המשך קריאה »
שמאי מקרקעין

מהפכת שמאות 360 של אסף דגן: שמאי הרכוש אשר מציל משפחות ועסקים

היום שאחרי אסון פתאומי בין אם מדובר בשריפה שכילתה את קומת הייצור של עסק משגשג, ובין אם בהצפה שהחריבה דירת מגורים, הוא תמיד יום של כאוס מוחלט. מעבר להלם הראשוני ולטראומה הנפשית, מתחילה לחלחל ההבנה המצמררת לגבי המשמעויות הכלכליות. עבור משפחות, מדובר באובדן של קורת גג ורכוש שנצבר במשך חיים שלמים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading