אמיר דדון, תמר ריילי, פאר טסי, אגם בוחבוט

זה סופי: אגם בוחבוט, פאר טסי, תמר ריילי ואמיר דדון יופיעו על במת עצמאות 2026 בפארק הגדול פתח תקווה

לאחר חוסר ודאות ממושך בצל הפסקת האש והסרת ההגבלות על ידי פיקוד העורף, ראש העיר רמי גרינברג, הודיע בצהרים שיעשה מאמץ להיערך עם המשטרה לקיום האירוע. ועכשיו אפשר לבשר באופן סופי על חזרתן של הבמות המרכזיות. בין המופיעים: פאר טסי, אמיר דדון ואברהם טל. עם זאת, האירועים השכונתיים הקטנים שתוכננו לערב החג מבוטלים בשל אילוצי אבטחה. כל הפרטים.

חדשות משמחות לתושבי פתח תקווה: לאחר ימים של חוסר ודאות ואתגרים לוגיסטיים מורכבים, אירועי יום העצמאות המרכזיים בעיר יתקיימו כמתוכנן. ההחלטה התקבלה בעקבות הודעת פיקוד העורף על הסרת הגבלות ההתקהלות, ובזכות מאמצים קדחתניים של עיריית פתח תקווה ומשטרת העיר שנערכו בזמן שיא.

ראש העיר, רמי גרינברג, מסר בהודעתו לתושבים כי למרות האתגרים, הבמות המרכזיות יפעלו במלואן בערב החג, ויציעו מגוון רחב של הופעות ופעילויות לכלל הגילים.

 

❗️הכניסה לתושבי פתח תקווה ובהצגת תעודת זהות בלבד❗️
🎵 עולים לבמה:
🕗 20:05 – מיטל ונעלי הקסם
🕗 21:00 – תמר ריילי
🕗 21:50 – עילאי כץ
🕗 22:00 – שיר זוארץ
🕗 22:20 – פאר טסי
🕗 23:20 – אגם בוחבוט
🕗 24:15 – אמיר דדון
🕗 01:00 – יעלה D.J
במקום יפעלו מעל 50 דוכני אוכל!

צפו באגם בוחבוט בהופעה הקודמת שלה בפתח תקווה (יולי 2024)

📍 מוקדי החגיגות המרכזיים – ערב יום העצמאות (החל מ-20:00)

  • הפארק הגדול: אירוע הדגל של העיר יכלול הופעות של אגם בוחבוט, פאר טסי, אמיר דדון ותמר ריילי. את הערב תפתח הופעה לילדים של "מיטל ונעלי הקסם".

  • רחבת חניון העירייה (לב המושב): אירוע חגיגי המוקדש ומותאם לציבור העולים החדשים הגדול בעיר.

  • מזרח העיר (רחוב השופר): חגיגה גדולה הכוללת את אומן הילדים פיקו, משה קורסיה, נתנאל קופרמן והלהקה, והופעה של אברהם טל.

  • היכלי התרבות: אירועים נוספים יתקיימו בהיכל התרבות המרכזי ובאולמות הקטנים ברחבי העיר (שרת, חזה, תפוז וגולדה).

בנוסף לבמות אלו, תפעיל העירייה בערב החג 8 "משאיות שמחה" ניידות. המשאיות יסיירו ברחבי העיר ויגיעו לשכונות השונות כדי להביא את אווירת החג והשמחה עד הבית.

🎈 אירועי יום העצמאות (יום רביעי)

ביום החג עצמו, בין השעות 10:30 ל-13:30, יפעלו ברחבי העיר 13 מוקדי הפעלות ואירועים שכונתיים למשפחות ולילדים.

🚫 ביטול האירועים המקומיים בערב החג

בעירייה מבהירים כי בשל חוסר היכולת של כוחות הביטחון והאבטחה להתפרס במספר כה רב של מוקדים במקביל, כלל האירועים הקטנים שתוכננו לשכונות, למתנ"סים ולאולמות הספורט בערב יום העצמאות – מבוטלים. ביטול זה כולל גם את אירוע הנוער שתוכנן להתקיים בהיכל הספורט.

ראש העיר רמי גרינברג סיכם את ההודעה במסר מעודד: "אנו שמחים שהצלחנו יחד עם השותפים שלנו, ולמרות כל האתגרים, להעניק לכם ולכן את האפשרות לחגוג הכי טוב שיש. חג עצמאות שמח!"

העירייה תפרסם לו"ז מפורט ומעודכן של כלל האירועים ביום ראשון בבוקר. אנחנו במערכת פתח תקווה NEWS נמשיך לעקוב ולעדכן.

עצמאות 2026 רמי גרינברג פתח תקווה
פעל לקיום האירוע: רמי גרינברג
קרדיט צילום אמיר דדון: דוברות העירייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-אוכל ובילויים

עגלת קפה אלה ותמר פתח תקווה

עגלת הקפה "אלה ותמר" בטיילת כפר גנים ג' פתח תקווה נפתחה ללקוחות. מה בתפריט?

תושבי כפר גנים ג' קיבלו השבוע פינת קפה חדשה: עגלת הקפה "אלה ותמר" נפתחה בטיילת השכונה, במתחם דשא פסטורלי הצמוד לגן השעשועים. מאחורי המקום עומדים עומר ולר ויובל נחום, שניהם תושבי כפר גנים, שזכו במכרז של עיריית פתח תקווה להפעלת העגלה. השניים צברו יחד כ־400 ימי מילואים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading