דקירה בפיצה האט פתח תקווה

עובד פיצרייה “פיצה האט” כפר גנים ג’ פתח תקווה נדקר בגלל ספריי שלג. מצבו אנוש

תמונה עיבוד AI

חשבתם שנעבור את יום העצמאות הזה עם חיוכים בלבד? ספרו את זה למשפחה של הנדקר, המאושפז בבילינסון. צעיר בן 21, שרק רצה לעשות את עבודתו בשקט, נפל קורבן ללינץ’ מזעזע על ידי “כנופיית” נערים. הסיבה? הוא העז לבקש מהם להפסיק להשתולל בפיצרייה. כעת הוא נלחם על חייו.

ליל העצמאות של פתח תקווה נצבע לא רק בכחול-לבן, אלא לצערינו, גם באדום. מה שהיה אמור להיות ערב של חגיגות ושמחה סמוך לכיכר גורן, הפך בשניות לזירת פשע אלימה, שמשאירה את תושבי שכונת היוקרה כפר גנים ג’ בהלם מוחלט. 

צעיר בן 21, עובד סניף “פיצה האט” בקניון הכיכר החדש ברחוב העצמאות 63, מאושפז כעת בבית החולים בילינסון במצב אנוש, לאחר שאיבד כמויות אדירות של דם מחתך עמוק בעורק ראשי. הפשע שלו? הוא ניסה לשמור על הסדר במשמרת שלו. 

אמבולנסים בזירת האירוע אמש (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
אמבולנסים בזירת האירוע אמש (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

 

על פי החשד, תחילתו של אירוע האימה במספר נערים שנכנסו לסניף הפיצה “פיצה האט” בפתח תקווה בקומה השנייה של “קניון גנים” והחלו להשתולל ולרסס ספריי שלג לכל עבר, ללא כל התחשבות בעובדים או בלקוחות. העובד, בן 21 בלבד, גילה אזרחות טובה וביקש מהם לצאת מהמקום.

הנערים, כך מסתבר, לא סלחו על ה”פגיעה בכבודם”. הם איימו עליו, יצאו מהסניף – והכינו לו מארב מתוכנן היטב. בסביבות השעה 01:15 בלילה, כשהצעיר יצא מדלת הסניף אל הרחבה שברחוב העצמאות, עד ראייה מבועתים תיארו סצנה שלקוחה מסרטי אימה: עשרות נערים צעירים שעטו לעברו, הקיפו אותו, ובמהלך ההמולה הוא ספג דקירה אכזרית וקטלנית מאחור, היישר אל תוך הרגל.

כוחות גדולים של משטרת פתח תקווה וצוותי טיפול נמרץ של מד”א הוזנקו למקום לקול סירנות שקטעו את צלילי המוזיקה והחגיגות של יום העצמאות. הזירה שהתגלתה בפניהם הייתה קשה: הצעיר שכב ברחוב כשהוא מדמם למוות. הוא הובהל לחדר הניתוח בבילינסון כשמצבו מוגדר קשה עד אנוש.

 

קניון הכיכר פתח תקווה

עוד ב-פלילים

יבגני יורדנוב

יבגני יורדנוב, מאמן מתעמלות בפתח תקווה, חשוד כי ביצע עבירות מין בקטינות

הותר לפרסום כי המאמן בן ה-51, תושב קרית אונו, שאימן התעמלות מכשירים במסגרת נבחרת ההתעמלות של מכבי מקפ”ת פתח תקווה, שפעלה תחת ניהולה של אשתו, כרמית גיאת יורדנוב, נעצר לאחרונה בחשד כי ביצע עבירות מין קשות בשתיים מחניכותיו לאורך שנים, תוך ניצול יחסי מרות. אחת המתעמלות טוענת כי הפגיעות החלו כבר כשהייתה בת 12 ונמשכו לאורך עשור שלם. עורכת דינו: “עלילה נפשעת”.

המשך קריאה »
מורה פתח תקווה

רק עבודות שירות למורה מפתח תקווה שהורשע במעשים מגונים בתלמידותיו מבית הספר

ההורים לא יאהבו לשמוע: מורה שהטריד מינית תלמידות בתיכון לא יישלח לכלא. שנתיים לאחר שהוגש כתב אישום חמור נגד מורה מוכר בעיר, גזר עליו בית המשפט המחוזי עבודות שירות בלבד, לאחר שהואשם בביצוע שורה של מעשים מגונים בשלוש מתלמידותיו הקטינות (בנות 15 ו-16) – זאת בעקבות הסדר טיעון ששינה את סעיפי האישום, והליך שיקום אינטנסיבי, שלטענת ההגנה, עבר הנאשם.

המשך קריאה »
דקירה בז'בוטינסקי פתח תקווה

חשבתם שנעבור חג בלי אלימות? פצוע בינוני לאחר דקירה בז’בוטינסקי פתח תקווה

קטטה אלימה שפרצה הלילה (שישי, 21.5) בדרך זאב ז’בוטינסקי, הסתיימה בדקירות ובשני פצועים. צוותי רפואה שהוזעקו לזירה פינו לבית החולים בילינסון גבר בן 36 במצב בינוני ואדם נוסף במצב קל. אירוע אלימות חריג התרחש הלילה (בין חמישי לשישי) באחד הצירים המרכזיים בפתח תקווה. סמוך לשעה 02:15, התפתחה קטטה אלימה על הציר הראשי.

המשך קריאה »

חשד לרצח: גבר בן 49 אותר ללא רוח חיים במבנה בוער סמוך לפתח תקווה

כוחות משטרה, כיבוי והצלה ומד”א הוזעקו הערב (שלישי) לשריפה במבנה נטוש בשטח פתוח סמוך למחלף ירקון. בתום פעולות הכיבוי אותרה במקום גופת אדם. המשטרה פתחה במצוד אחר חשודים, בחשד שמדובר באירוע על רקע סכסוך פלילי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]