שגב דיינר פתח תקווה

שגב דיינר פתח תקווה: חלום קולינרי נגיש או “בלאגן אחד גדול”? סיכום הביקורות האחרונות (אפריל 2026)

מסעדת “שגב דיינר” (SEGEV DINER) במתחם “שופ טיים” (תוצרת הארץ 2), הביאה לפתח תקווה הבטחה נוצצת: מסעדת בשרים כשרה מבית השף משה שגב, המשלבת אווירה של פיין דיינינג עם מחירי דיינר נגישים. העיצוב המוקפד והתמחור שבו רוב העיקריות לא חוצות את רף ה-100 שקלים, יצרו סקרנות שיא בעיר.

אך האם ההבטחה מחזיקה מים במבחן המציאות? צללנו אל הביקורות האחרונות והטריות ביותר שהושארו בפרופיל הגוגל של המסעדה. התמונה שמתקבלת מרתקת ובעיקר – חצויה מאוד. נראה כי המסעדה סובלת מ”חבלי לידה” תפעוליים, והחוויה שלכם תלויה מאוד ביום ובשעה שתגיעו.

🛎️ סוגיית השירות: בין “מדהים” ל”התנצלות שלא נגמרת”

אם יש נושא שחוזר על עצמו בצורה הקיצונית ביותר בביקורות האחרונות, הרי שזהו השירות וזמני ההמתנה. נראה שהצוות מתקשה להתמודד עם העומסים, מה שמוביל לחוויות קוטביות.

  • הצד המאוכזב (והכועס): סועדים רבים מדווחים על חוסר סנכרון משמעותי. הסועד ‘Tal Aspir’ סיכם זאת במשפט קצר ונוקב: “בלאגן אחד גדול. מלצרים שרצים בין שולחנות בצורה לא מאורגנת. מנות שלא יוצאות בזמן. בקיצור בלאגן לא מנוהל”. ביקורת מפורטת אף יותר הגיעה מהסועד ‘1947 יעקב’, שתיאר ארוחה שנמשכה כ-3 שעות עקב עיכובים קשים. הוא כינה את החוויה “שגב דיינר התנצלות שלא נגמרת”, ותיאר כיצד מנות הגיעו בטפטופים, מנות עיקריות נשכחו, ומנהל המשמרת נאלץ להתנצל שוב ושוב (ולפצות בקינוחים). לדבריו: “הצוות אדיב… אבל במקום להתנצל תדאגו שהשרות יהיה מקצועי”.

  • הצד המרוצה: מנגד, סועדים אחרים זכו לחוויה שונה לחלוטין. אורי קידרון נלקין ציין כי “השירות היה מדהים ולאוכל לא לקח הרבה זמן להגיע”. גם רחלי דבוש חיזקה והעידה על “שירות מעולה” שהיה שווה את ההמתנה בתור.

 

צפו בפודקאסט של שגב בפתח תקווה NEWS

🍽️ האוכל והמנות: להיטים לצד אכזבות

כמו השירות, גם בגזרת האוכל הדעות חלוקות, ונראה שיש חוסר אחידות בהוצאת המנות מהמטבח.

  • ההברקות: מי שנופל על יום טוב במטבח, נהנה מאוד. רחלי דבוש שיתפה: “הזמנו המוןןן מנות וכולן ללא יוצא מן הכלל היו ממש טעימות ומיוחדות, ההגשה אסתטית ומיוחדת… קוקטיילים טובים מאוד”. אורי קידרון נלקין הוסיף כי הוא לא האמין “שמסעדה כשרה יכולה לספק אוכל ברמה כזו” (והמליץ במיוחד על ‘לחם ניו אורלינס’).

  • הפספוסים: סועדים אחרים התאכזבו מהאיכות ומגודל המנות. הסועד Yair Donel ציין שהמחירים אמנם סבירים, אך “המנות לא גדולות מספיק… האורז הגיע יבש מאוד כאילו חיממו אותו בפלטה של שבת, וההמבורגר הגיע עם כמות מזערית של ירקות והבשר עצמו היה די חסר טעם”. הסועד מיכה כלפון היה חריף אף יותר וכינה את המקום “גרסה דהויה ולא מוצלחת של שגב”, תוך שהוא מלין על לחמנייה יבשה, מנת חזה עוף קטנה, ו”שעועית קשה ולא מבושלת”.

🎶 אווירה ועיצוב

אין כמעט עוררין על כך שהמקום נראה מצוין. הביקורות מציינות שוב ושוב את העיצוב המושקע, הכלים היפים, והאווירה הכללית. עם זאת, הערה אחת שעלתה נגעה לווליום – הסועד יעקב העיר כי “המוסיקה צריכה להיות ברקע, מסעדה זה לא מופע”.

השורה התחתונה

“שגב דיינר” מציגה קונספט מנצח על הנייר – תמחור הוגן, עיצוב מרשים ושם של שף מוכר. כאשר המערכת עובדת כמו שצריך, הלקוחות יוצאים עם חוויה של 5 כוכבים. עם זאת, הביקורות האחרונות מציפות נורת אזהרה בוהקת בכל הנוגע לניהול המשמרות, סנכרון בין המטבח למלצרים, ואחידות באיכות חומרי הגלם (כמו אורז או לחמניות יבשות).

מי שמחליט לבקר במקום בתקופה הקרובה, כדאי שיבוא עם מעט אורך רוח, אולי יעדיף שעות פחות עמוסות, ויקווה ליפול על “הצד הטוב” של המטבח.

שגב דיינר על המפה ובפרופיל גוגל - ציון 3.4 עם 171 ביקורות

עוד ב-אוכל ובילויים

לה קרנה פתח תקווה

מסעדת לה קרנה פתח תקווה: סיכום ביקורות הלקוחות האחרונות בפרופיל בגוגל

מסעדת ההמבורגרים “לה קרנה” (La Carne) ביצעה לאחרונה קפיצת מדרגה משמעותית. המוסד הקולינרי המוכר, שפעל במשך כעשור במרכז העיר (רחוב חיים עוזר) במתכונת של פאסט-פוד ו-Grab & Go, עבר למשכן חדש במתחם העסקים והבילויים עמי ב.ס.ר. סיטי והפך להיות אחת מהמסעדות השוקקים בעיר. מה אומרות הביקורות האחרונות בגוגל?

המשך קריאה »
פסאדור PASSADOR פתח תקווה

מסעדת הבשרים “פסאדור” (Passador) תפתח בקרוב סניף בב.ס.ר סיטי פתח תקווה

מסעדת הבשרים, לה סניף מצליח ביגאל אלון תל אביב, עם קונספט ה”מחיר קבוע” הייחודי שלה, תפתח בקרוב סניף פתח תקוואי במתחם האוכל “וין אנד ויאנדה” היוקרתי (רח’ שחם 1) של רון דור חי – שבבעלותו מספר עסקי אוכל ובילויים בעיר. המסעדה צפויה להיפתח בחודש הבא. כל מה שאתם צריכים לדעת על התפריט, המחירים (320 ש”ח לסועד לארוחה מלאת בשרים +שתיה) והחוויה שמחכה לכם.

המשך קריאה »
יום העצמאות נווה גן פתח תקווה

כ-500 תושבים חגגו ב”נשף פורים-יום העצמאות” בנווה גן פ”ת. מי הגיע? (גלריה)

למרות דחיית נשף הפורים המסורתי בעקבות המלחמה, “לביאות נווה גן” לא ויתרו. כ-500 חוגגים הגיעו לנשף פורים-עצמאות מיוחד בהפקתן של יפית חיים לוי והלנה דבוש, ובשיתוף עוזר ראש העיר, שי שטארק. ראש העיר, רמי גרינברג, הגיע לברך את המשתתפים באירוע שהוכיח – “את הקהילה שלנו אי אפשר לעצור”, כפי שאמרו המארגנות.

המשך קריאה »
תעודת זהות בכניסה לפארק פתח תקווה

העירייה: הכניסה למופע העצמאות היא לתושבי פתח תקווה עם תעודת זהות בלבד (וידאו)

מאז שפרסמנו כי אחרי הסרת המגבלות של פיקוד העורף, עיריית פתח תקווה החליטה בכל זאת לקיים את מופע העצמאות המרכזי של 2026 בפארק הגדול, מערכת פתח תקווה NEWS, הוצפה בפניות מתושבים של ערים אחרות, בהן לא יתקיימו מופעים. האזינו לשיחה עם גל, תושבת כפר סבא, שאמרה לנו: “אני מבקשת שיכניסו אותנו. זה רק אני ועוד חברה. אצלנו אין מופע ואני רוצה לחגוג בפתח תקווה”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading